τι γράφεις παιδί μου στην κωλάρα σου? μου έχουν βγει τα μάτια και δεν έχω διαβάσει τίποτααααααα :S :S
Πυρωσες νυχτιατικο Σταυρακα..???????????????
τι γράφεις παιδί μου στην κωλάρα σου? μου έχουν βγει τα μάτια και δεν έχω διαβάσει τίποτααααααα :S :S
προς Θεου!!!δευτερον μην περιμενεις την σημερον ημερα να ακουσεις απο κανενα αντρα στιχους του Καζαντζακη...παρολο που κι εμενα μ'αρεσουν δεν θα ελεγα ποτε..
ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πυρωσες νυχτιατικο Σταυρακα..???????????????
προς Θεου!!!
δεν την ειδα ιουλιετα να ερθει ο ρωμαιος κατω απο το μπαλκονι να απαγγειλει!!!
αλλα εχω πετυχει ανδρα να μην ξερει καν ονοματα τεραστια οπως ο καζαντζακης..
αφού έχω περιέργεια
τα ονοματα απο το νεχτ μοντελ!τι γράφεις παιδί μου στην κωλάρα σου? μου έχουν βγει τα μάτια και δεν έχω διαβάσει τίποτααααααα :S :S
καλα εννοειται...αλλο ομως αν ξερει τον Καζαντζακη κι αλλο αν ξερει τι πρεσβευει...
πιστευω οτι αξιζει, φυσικα, το 2ο... αλλα ειμαστε πολυ ιδεολογοι και δεν εχουμε αντικρισμα...
συγνωμη!!!!! με την "μπαταρια" σε εφερε σε οργασμο;;αν ειναι δυτανον!!! δλδ οι ψωλαραδες "κλεινουν" τις γυναικες ως γυναικες;;!!
δωσε μου τηλεφωνο να τα πουμε... ;)
αφού έχω περιέργεια
Κάτι ρούσικα νομίζω γράφει...τουλάχιστον το δεξί κωλομέρι...έτσι μου φαίνεται...
τα ονοματα απο το νεχτ μοντελ!καλα εννοειται...
ευσεβείς πόθοι?
τα ονοματα απο το νεχτ μοντελ!καλα εννοειται...
κ γω ξερω την λεξη κβαντομηχανικη αλλα παρακατω τιποτα..
χαχαχα οχι με τη μπαταρια δεν καταφερε και πολλα
ειχε βοηθηματα
όχι ρε...έτσι μου φαίνονται κάποια γράμματα...γιατί λέξεις δεν ξεχωρίζω...
Καλυτερα τώρα??τι γράφεις παιδί μου στην κωλάρα σου? μου έχουν βγει τα μάτια και δεν έχω διαβάσει τίποτααααααα :S :S
κοιτα γουλφ..το επιπεδο καποιου κανει μπαμ αν κανεις μια κουβεντα γενικη μαζι του μια δυο φορες...
ο τροπος που μιλαει αυτα που γνωριζει...
αν ο αλλος...δε το λεω..τεσπα..καταλαβες..
μα μια καλλιγραφία να μην μπορεί να κάνει? σκέψου τι ορνιθοσκαλίσματα είναι