catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν βαζω στο τσουβαλι γυναικες/ανδρες ψυχικα ασθενεις...
και ξαναρωτω
με φωναξε κανεις????
και ξαναρωτω
με φωναξε κανεις????
Υπαρχουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι όμως που όπως μιλούν εδώ μέσα,μιλούν και με τους φίλους τους και τους γκόμενους/νες τους.Το προκλητικό και το καυλιαρικο ποιος το ορίζει?Επειδή εσείς έχετε συνηθίσει κάποιοι να είστε σεμνότυφοι,δεν σημαίνει οτι αυτοί που ονομάζουν το πέος- πούτσα ή το αιδείο -μουνί και την εκπερμάτιση -καυτά χύσια ,το παίζουν καυλιάρηδες και προσπαθούν να δείξουν κάτι άλλο απο αυτό που είναι.Τι μαλακίες είναι αυτές?Το οτι καποιοι έχουν κολλήματα είτε σεμνοτυφιας είτε ντροπής απλά..δεν τους κάνει απαραίτητα σοβαρά άτομα ούτε τους δε ξεφτιλισμένους επειδή μιλούν χύμα με μη πρέπον λεξιλόγιο.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και οι περισσότεροι το ξεχνούν αυτό.Το διαφορετικό απο μας δεν είναι απαραίτητα ξεφτιλισμένο.Επίσης ΔΕΝ το παίζουν όλοι κάτι..αρκετοί είναι οι εαυτοί τους.Κι αυτό κατακριτέο απο όσο διακρίνω..
δεν ειπωθηκε κατι απο αυτα που λες...Υπαρχουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι όμως που όπως μιλούν εδώ μέσα,μιλούν και με τους φίλους τους και τους γκόμενους/νες τους.Το προκλητικό και το καυλιαρικο ποιος το ορίζει?Επειδή εσείς έχετε συνηθίσει κάποιοι να είστε σεμνότυφοι,δεν σημαίνει οτι αυτοί που ονομάζουν το πέος- πούτσα ή το αιδείο -μουνί και την εκπερμάτιση -καυτά χύσια ,το παίζουν καυλιάρηδες και προσπαθούν να δείξουν κάτι άλλο απο αυτό που είναι.Τι μαλακίες είναι αυτές?Το οτι καποιοι έχουν κολλήματα είτε σεμνοτυφιας είτε ντροπής απλά..δεν τους κάνει απαραίτητα σοβαρά άτομα ούτε τους δε ξεφτιλισμένους επειδή μιλούν χύμα με μη πρέπον λεξιλόγιο.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και οι περισσότεροι το ξεχνούν αυτό.Το διαφορετικό απο μας δεν είναι απαραίτητα ξεφτιλισμένο.Επίσης ΔΕΝ το παίζουν όλοι κάτι..αρκετοί είναι οι εαυτοί τους.Κι αυτό κατακριτέο απο όσο διακρίνω..
Χρόνια τώρα..γι'αυτό τους γράφουμε όλους στα @@ μας...(στα αρχίδια μας)...και συνεχίζουμε σα να μην υπάρχουν...
πφφ αματερς, εγώ έχω τόσο μεγάλο πωπό που μπορώ να γράψω έναν τόμο της βέφας μόνη μου
ΚΑΙ με καλλιγραφία να'ουμ woop woop
οκδεν ειπωθηκε κατι απο αυτα που λες...
κ γω πουτσα το λεω συνηθως...
αλλο λεμε...
Υπαρχουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι όμως που όπως μιλούν εδώ μέσα,μιλούν και με τους φίλους τους και τους γκόμενους/νες τους.Το προκλητικό και το καυλιαρικο ποιος το ορίζει?Επειδή εσείς έχετε συνηθίσει κάποιοι να είστε σεμνότυφοι,δεν σημαίνει οτι αυτοί που ονομάζουν το πέος- πούτσα ή το αιδείο -μουνί και την εκπερμάτιση -καυτά χύσια ,το παίζουν καυλιάρηδες και προσπαθούν να δείξουν κάτι άλλο απο αυτό που είναι.Τι μαλακίες είναι αυτές?Το οτι καποιοι έχουν κολλήματα είτε σεμνοτυφιας είτε ντροπής απλά..δεν τους κάνει απαραίτητα σοβαρά άτομα ούτε τους δε ξεφτιλισμένους επειδή μιλούν χύμα με μη πρέπον λεξιλόγιο.
Χρόνια τώρα..
εγω κρινω!δεν ειμαι ανωτερη..
ειναι στην φυση..βλεπω κρινω..αλλα ποιος χεστηκε γ το τι λεω εγω?!
εσυ εισαι αληθινη..για μενα εχετε βγαλει πορισμα? ειμαι αληθηνη η μουφα?
εσυ εισαι αληθινη..
για το στηθος σου δεν παιρνω και ορκο.. ;)
μπα, εκει που το στηθος μου ηταν πεσμενο και αηδια τωρα εγινε ψευτικο?
θέλω να συμμετάσχω στη συζήτηση, αξιολογώντας αξιόπιστα στοιχεια
Που μπορώ να δω το στήθος σου?