jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Για να δούμε τα νεούδια!
Αγαπητέ μου, δεν ξέρω τι σας έπιασε και παίζετε τους ντετέκτιβς. Εγω πρώτος θα βγώ να το φωνάξω με κεφαλαία γράμματα ότι ο ψαρωμένος βρουτος κάνει καλά την δουλειά του. Μέχρι τότε με διασκεδάζετε αφάνταστα με τα σκέρτσα σας!
η μια το εχει το υψος της , κανονικη σε κιλα , ομορφο προσωπο πολυ σεξι εμφανιση !!Για να δούμε τα νεούδια!
Tελικα....????... ...απο αυριο σας περιμενουμε μαζυ και με τα νεα νας κοριτσια !!
καλημέρα σας την Βικτωριας κ την γιαννα τα νέα μας κορίτσια θα τα δείτε σήμερα μόνο από κοντά αύριο θαα είναι διαθέσιμες κ φωτοTελικα....????
Θα δουμε τις καινουργιες...???
καλησπέρα... Από Δευτέρα έως Παρασκευή.. Από της 11 έως 8 και 30Ποιές μέρες και ποιές ώρες δουλεύετε?
τελικα εισαι κομπλεξικος και κωλοπαιδι και ξερεις το γιατι !!!
γιά δώσε καμιά πληροφορία και σε εμάς , σώματα , μέγεθος βυζιών , χρώμα μαλλιώνΠέρασα σήμερα παιδιά από το μαγαζί σος, και είδα δύο δίμετρες Ρωσίδες σαν τα κρύα τα νερά. Αργήσατε αλλά το κάνατε αγαπητέ μου. Ωραίες γυναίκες οι ρωσίδες.
Ρε παιδιά η Φωτεινή είναι η χοντροκομμένη που κάθεται στο τραπέζι όπως μπαίνουμε?
περιμένουμε με αγωνίακαλημέρα σας την Βικτωριας κ την γιαννα τα νέα μας κορίτσια θα τα δείτε σήμερα μόνο από κοντά αύριο θαα είναι διαθέσιμες κ φωτο
ερωτηση προς εμπαιγμο ? Σίγουρα !! αλλα το προβλημα σου δεν μπορουμε και δεν θελουμε να στο λυσουμε!γιατι καποιο προβληματάκι το έχεις ....Πέρασα σήμερα παιδιά από το μαγαζί σος, και είδα δύο δίμετρες Ρωσίδες σαν τα κρύα τα νερά. Αργήσατε αλλά το κάνατε αγαπητέ μου. Ωραίες γυναίκες οι ρωσίδες.
Παρόλα αυτά εξακολουθώ να ψηφίζω Βαλέρια δαγκωτό, που σήμερα είχε μία αύρα και ένα αριστοκρατικό αέρα, σπάνιου θηλυκού. Τι γυναίκα, τι milf είναι αυτή, αρρώστια σκέτη!!!!!!!!!!
Ρε παιδιά η Φωτεινή είναι η χοντροκομμένη που κάθεται στο τραπέζι όπως μπαίνουμε?
Πέρασα σήμερα παιδιά από το μαγαζί σος, και είδα δύο δίμετρες Ρωσίδες σαν τα κρύα τα νερά. Αργήσατε αλλά το κάνατε αγαπητέ μου. Ωραίες γυναίκες οι ρωσίδες.
Παρόλα αυτά εξακολουθώ να ψηφίζω Βαλέρια δαγκωτό, που σήμερα είχε μία αύρα και ένα αριστοκρατικό αέρα, σπάνιου θηλυκού. Τι γυναίκα, τι milf είναι αυτή, αρρώστια σκέτη!!!!!!!!!!
ναι ναι καταπληκτικο!Απο μασαζ ελεγε τιποτα;
μα είναι εδώ το κορίτσι πίνουμε καφέ και βλέπουμε της θεές...... Μόλις της έκανε μασάζ ι δίμετρη ΒικτόριαΑμεσως εσυ...