jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Σταμάτα μας καύλωσες
Ρε αλανια καντε μια ενημερωση για το προγραμμα της 1ας ωρας και μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο ...γιατι τιμες εχω δει 60-80!
σιγουρα θα τρελλαθειςΠες μας πως παίζει κ κώλος να τρελλαθούμε....
σιγά να μην πέρναγε.... πως δεν πέρασε και με τις δύο ?Μόλις της έκανε μασάζ ι δίμετρη Βικτόρια
Ο ΨΑΡΑΚΑς παντως η Ψαρωτικα μας τα γραφει η οντως η νεαρα βγαζει φωτιες μες το δωματιο , παντως σε πμ που κατι τον ρωτησα απαντηση δεν πηρα , οποτε επιφυλαγομαι για τα τας γραφας του , διοτι απο γενικοτητες εγω δεν καλυπτομαι παντως , ελπιζω παντως να δουμε λιγο πραγματικο φως για τις επιδοσεις των νεαρων κορασιδωνσιγουρα θα τρελλαθεις
σιγουρα θα τρελλαθεις
έχεις pmΠοιά θα την πιςω-γλεντήςω και θα με τρελλάνει πιο πολύ;
Βίκα ή Γιάννα;
Ποιά θα την πιςω-γλεντήςω και θα με τρελλάνει πιο πολύ;
Βίκα ή Γιάννα;
Πέρασμα εχθές για τσεκάρισμα νέων κορασίδων.
Βικτώρια ρωσίδα από Βλαδυβοστόκ (δήλωσε), πανύψηλη (1,80+ με τα ψηλοτάκουνα δίμετρη!!) με κόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους κοντά στα 35, μικρό στήθος με ρώγα κάγκελο, στυλιαροειδής σώμα, μικρό κωλαράκι πέτρα (δεν προσφέρεται) και μακριά ατελείωτα πόδια. Ετιμήθη με πολύ καλές εντυπώσεις. Κρατώντας την ρώσικη παράδοση το σέρβις ήταν υψηλού επιπέδου με γλωσσό κάργα, πίπα ακά καλή βαθιά, δεν έφερε αντίρρηση σε κάτι (εκτός από κώλο που δεν κάνει). Πολύ καλή περίπτωση. Θα ακολουθήσει κριτική....
εχεις δικιο αλλα αυτη την ωρα παιζουν τα μασατζιδικαΝα σαι καλα για την απαντηση φιλε...Ξενερωσα λιγο με την ωρα ειναι νωρις πιστευω ειδικα τωρα για καλοκαιρι αλλα τι να κανουμε δεν πειραζει
Μικρος ειμαι μολις γινει η επισκεψη θα σου πω
Τώρα έχει σειρά η μικρή Γιάννα!!
τελικά την έβαλες την κριτική αγαπητέ ;)