ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΤΡΙΖΑΝ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!!!!!!!!!!οχι δεν νομιζω βαριεστημενη!! μιλα ρε sl40 την εκανες παλι τη ζημια
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΤΡΙΖΑΝ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!!!!!!!!!!οχι δεν νομιζω βαριεστημενη!! μιλα ρε sl40 την εκανες παλι τη ζημια
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΤΡΙΖΑΝ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗΝΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!βογγαγε πολυ φιλε?![]()
ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗΝΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Μετα τις 3ις τις εχω πετυχει εγω , οσες φορες εχω παει γυρω στις 4ις που συνηθως παω ειναι εκει και αραζουνε τις διμετρες ποδαρες τους στο σαλονακιτι ωρα πανε στο μαγαζι τα μωρα?
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.......Συνηθως τι ωρα πανε οι κοπελες;
ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ.......
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ..........ΤΑ ΡΩΣΣΙΔΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΗ ΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!Μιλαω για τα Ρωσιδια....
Α και μην το ξεχασω: Γραφουμε με μικρα Ελληνικα και οχι κεφαλαια
Ωραία γυναίκα η Γιάννα πάντως...
Λίγο ξεθεωμένη στην δουλειά την είδα βέβαια...
Που εχει φωτο απ τα κοριτσια