Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ονειρα θερινός νυχτός του καταστηματάρχη. Δεν μπορέι να μαζέψει καμμία να δουλέψει εκεί. Καμμία δεν του κάθεται. Αποτυχία όσον αφορά το ρόστερ. Κάποτε που οι εποχές ήταν καλές υπήρχε κρέας και χρήμα. Τώρα είναι αποτυχία σκέτη. Ολες οι ίδιες και οι ίδιες, δηλαδή εκείνη η Βαλέρια πάντα μόνη της. Εάν συνεχίσει έτσι μετά το καλοκαίρι δεν θε υπάρχει. Ο κόσμος πάει όπυ υπάρχει πασαρέλα. Το ψάρι αποδείχτηκε γατάκι!!

παίκτη, εγώ μεταφέρω για το ρόστερ αυτό που μου είπαν στην επίσκεψη μου

έτσι κι αλλιώς, το συγκεκριμένο μαγαζί δεν είναι σαν άλλα που λένε για να λένε

όσο για μετά το καλοκαίρι ότι δεν θα υπάρχει, όσο θα υπάρχουν σταθερές αξίες στο μαγαζί, δεν θα έχει πρόβλημα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..λειπει κ η Φωτεινη... να ενημερωσει... :(

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ονειρα θερινός νυχτός του καταστηματάρχη. Δεν μπορέι να μαζέψει καμμία να δουλέψει εκεί. Καμμία δεν του κάθεται. Αποτυχία όσον αφορά το ρόστερ. Κάποτε που οι εποχές ήταν καλές υπήρχε κρέας και χρήμα. Τώρα είναι αποτυχία σκέτη. Ολες οι ίδιες και οι ίδιες, δηλαδή εκείνη η Βαλέρια πάντα μόνη της. Εάν συνεχίσει έτσι μετά το καλοκαίρι δεν θε υπάρχει. Ο κόσμος πάει όπυ υπάρχει πασαρέλα. Το ψάρι αποδείχτηκε γατάκι!!
δεν τα ξερεις καλα φιλε μου τα πραγματα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
Η Κατια σταματησε?
 H  Κατια  μια  εμφανιζεται  και δουλευει  για κανα 5ημερο ,κονομαει ,  και μετα  εξαφανιζεται  παλι χωρις λογο και  αφορμη  ,  εχει ξενερωσει  πολυ με την  παρτυ της η Φωτειναρα και μου το ειπε επανειλημμενα την τελευταια φορα  που  περασα απο  εκει ,  οτι  η τυπισσα  ειναι  οτι να ναι και δεν  βγαζει  ακρη μαζι  της .
  Μου κανει  παντως  εντυπωση  διοτι κονομαει πολυ καλα οσες  μερες  δουλευει εκει ,υπαρχουν  πελατες του μαγαζιου που την  κλεινουν  1ωρα  και 2ωρα ραντεβου ,  γιατι  δεν  λειτουργει πιο  σωστα  κρατοντας  μια συνεπεια με το  ενλογω μαγαζι δεν  εχω καταλαβει  :think: :think: :think: :think:  Αγνωσται  αι βουλαι της κορασιδας  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
 H  Κατια  μια  εμφανιζεται  και δουλευει  για κανα 5ημερο ,κονομαει ,  και μετα  εξαφανιζεται  παλι χωρις λογο και  αφορμη  ,  εχει ξενερωσει  πολυ με την  παρτυ της η Φωτειναρα και μου το ειπε επανειλημμενα την τελευταια φορα  που  περασα απο  εκει ,  οτι  η τυπισσα  ειναι  οτι να ναι και δεν  βγαζει  ακρη μαζι  της .
  Μου κανει  παντως  εντυπωση  διοτι κονομαει πολυ καλα οσες  μερες  δουλευει εκει ,υπαρχουν  πελατες του μαγαζιου που την  κλεινουν  1ωρα  και 2ωρα ραντεβου ,  γιατι  δεν  λειτουργει πιο  σωστα  κρατοντας  μια συνεπεια με το  ενλογω μαγαζι δεν  εχω καταλαβει  :think: :think: :think: :think:  Αγνωσται  αι βουλαι της κορασιδας  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
:thumbsup: :thumbsup:

παππους1

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Πέρασα από το New personal μια φορά και δεν μου ανοιγαν  ( χτυπούσα το κουδούνι για κανα μεσάωρο) Πρέπει να έχει γίνει πιο πριν συννενόηση μέσω τηλεφώνου?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
Πέρασα από το New personal μια φορά και δεν μου ανοιγαν  ( χτυπούσα το κουδούνι για κανα μεσάωρο) Πρέπει να έχει γίνει πιο πριν συννενόηση μέσω τηλεφώνου?
  Το εχω ξαναγραψει , αλλα το  ξαναγραφω ,  τα περισσοτερα μασσατζιδικα επειδη  εχουνε καμερα  στην  εισοδο  για τους περιεργους  αλλα και για τους μπατσεους , αν εισαι  στην  εισοδο και παρεις  τηλεφωνο  να σου  ανοιξουν σου ανοιγουν  με την μια ,  διοτι βλεπουν  οτι  εχεις το  τηλεφωνο  τους οποτε πρεπει λογικα να εχεις ξαναπαει  αφου  εχεις τηλεφωνο .
Καλο  ειναι να περνουμε παντα τηλεφωνο  πριν  παμε η οταν ειμαστε εκει  κοντα και θελουμε να περασουμε  διοτι  εκτος  τον αλλον  μπορει να  ειναι  κλειστα ,  μην  τρεχουμε  αδικα ,  οποτε  τηλεφωνακι  στην  κυρα Φωτειναρα μας και ολα βαινουν  καλως  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
11 με 8,30 ειναι ανοικτα εκτος και αν επεσες σε ωρα αιχμης ( φουλ δωματια κ η υποδοχη με κοσμο )οποτε λογω της τηρουμενης εχεμυθειας να μη μπορουσαν να δεχθουν αλλον

gmil

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
11 με 8,30 ειναι ανοικτα εκτος και αν επεσες σε ωρα αιχμης ( φουλ δωματια κ η υποδοχη με κοσμο )οποτε λογω της τηρουμενης εχεμυθειας να μη μπορουσαν να δεχθουν αλλον

Εγω και οι φίλοι μου όποτε έχουμε περάσει μύγες βαράνε, πιά ώρα αιχμής, που την είδανε!!! Όταν δεν ανοίγουν η έχουν φύγει ή φοβούνται τους μπάτσους γιατί είναι στην γύρα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Εγω και οι φίλοι μου όποτε έχουμε περάσει μύγες βαράνε, πιά ώρα αιχμής, που την είδανε!!! Όταν δεν ανοίγουν η έχουν φύγει ή φοβούνται τους μπάτσους γιατί είναι στην γύρα.

Ποτε πηγες τελευταια φορα;

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
και εσυ που το ξερεις οτι δεν ανοιγουν για το λογο που λες!!! κατι φταιει με εσενα τελικα !!! υποθετω τι ειναι αυτο κυριε  mil με τα 20 ποσταρισματα

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Βλεπω μπηκες τωρα το πρωι, αλλα απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα μηδεν

Αν τις επομενες ημερες διαψευστεις σε αυτα που λες, τι θα πεις;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μην το ψαχνεις.......οι γνωστοί κλοουν που κοιτάνε να δυσφημήσουν αλλα μαγαζιά για να δουλεψει το δικό τους....

Πολύ παλιά ιστορία........ :2funny: :2funny:

gmil

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βλεπω μπηκες τωρα το πρωι, αλλα απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα μηδεν

Αν τις επομενες ημερες διαψευστεις σε αυτα που λες, τι θα πεις;

Αγαπητέ μου, δεν ξέρω τι σας έπιασε και παίζετε τους ντετέκτιβς. Εγω πρώτος θα βγώ να το φωνάξω με κεφαλαία γράμματα ότι ο ψαρωμένος βρουτος κάνει καλά την δουλειά του. Μέχρι τότε με διασκεδάζετε αφάνταστα με τα σκέρτσα σας!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε σύ φίλα στ' αρχίδια μας αν κάποιος εδώ κάνει καλά τη δουλειά του...
Εμείς την δική μας δουλειά θέλουμε να κάνουμε...
Είναι γεγονός πως ένα μασατζίδικο θέλει και πολύ αριθμητικά και συχνά ανανεωμένο προσωπικό με ποικιλία εμφανίσεων και υπηρεσιών... Μασατζίδικα με μία ή δύο κοπέλλες δεν προσελκύουν πληθώρα πελατών...
Γι αυτό σε κάποια μαγαζιά το κουδούνι κτυπά τρείς φορές το λέπτό και σε άλλα μία κάθε ώρα....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Αγαπητέ μου, δεν ξέρω τι σας έπιασε και παίζετε τους ντετέκτιβς. Εγω πρώτος θα βγώ να το φωνάξω με κεφαλαία γράμματα ότι ο ψαρωμένος βρουτος κάνει καλά την δουλειά του. Μέχρι τότε με διασκεδάζετε αφάνταστα με τα σκέρτσα σας!
τελικα εισαι  κομπλεξικος και κωλοπαιδι και ξερεις το γιατι !!!

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σας

απο Δευτερα θα εχουμε νεες παρουσιες ..με την αδεια τους θα ανεβασω φωτο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom