You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ειναι η ευα απο Μακεδονιας?Σημερα ειναι η Ευα με την Βικυ .Απο την Δευτερα αναμενεται και η Ηλιαννα με την Κατια
οχι φιλε μου δεν εχει σχεσηειναι η ευα απο Μακεδονιας?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
αυτή την Βίκυ την είδα πρίν δέκα μέρες και ήταν καλή παρουσία , στα ενδότερα δεν έχω άποψη μίας και δεν την έχω δοκιμάσειΣημερα ειναι η Ευα με την Βικυ .Απο την Δευτερα αναμενεται και η Ηλιαννα με την Κατια
Η Βικυ ειναι πιπινακι , Η Ηλιαννα ειναι η γνωστή που εκανε 4μηνη αποχή μικρουλα 25 ετων και η Κατια μια σεξυ ομορφια 23 ετων νεα παρουσια .Η Ευα ειναι ενα αρχοντικό ΜΙΛΦαυτή την Βίκυ την είδα πρίν δέκα μέρες και ήταν καλή παρουσία , στα ενδότερα δεν έχω άποψη μίας και δεν την έχω δοκιμάσει
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
αυτή την Βίκυ την είδα πρίν δέκα μέρες και ήταν καλή παρουσία , στα ενδότερα δεν έχω άποψη μίας και δεν την έχω δοκιμάσει
H Βίκυ είναι πολύ καλή μέσα. Όχι για μασάζ αλλά στο πρόγραμμα, ειδικά όταν έχει όρεξη γίνεται "τούρμπο"
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
.... και η Κατια μια σεξυ ομορφια 23 ετων νεα παρουσια ...
Αγαπητέ μήπως μιλάμε για αυτή?
Καλημέρα σας ωραιωτάτη μου.
Σε χθεσινό πέρασμα αργά το απόγευμα είδα την καινούργια παρουσία και έπαθα πλάκα!! Από εμφάνιση σκίζει, μια πραγματικά μοντελέ παρουσία!!!
Κάτια αν κατάλαβα καλά το όνομα, γύρω στο 1.70, ξανθό ίσιο μαλί, "περήφανο" 2αρι στήθος, τρουλωτό κωλαράκι φίνο, ωραία πόδια. Φόραγε τζίν με μια εφαρμοστή μπλούζα που αναδείκνυε τα σωματικά της προσόντα!!
Συζητούσαν με την Φωτεινή στο γραφειάκι του χωλ και αφού της ευχήθηκα καλορίζικη ρώτησα πότε με το καλό ξεκινά. Μου απάντησε μαζί με την Φωτεινή από τώρα!!!
Ε δεν χρειάστηκε να ακούσω κάτι άλλο και κάνοντας νόημα με το βλέμμα την οδήγησα στα ενδότερα για ένα quickie! μια και ήταν ακόμη "απροετοίμαστη" για κανονική "μάχη"!! Αν και σύντομος ο αγώνας οι εντυπώσεις άριστες.
Περισσότερα στο μέλλον όταν και θα τεσταριστεί ενδελεχώς!!!
μεσα εισαι !!!!Αγαπητέ μήπως μιλάμε για αυτή?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
μεσα εισαι !!!!
Ετσι μπραβο
επίσης , θα εθναι δυνατος μήμαςκαλο μηνα και θα πω και καλο καλοκαιρι
οταν θα ειναι τελειωμενες εννοειτε οτι θα σας διαφωτισουμεδηλαδη ??? εκπληξεις ????
διαφωτιστε μας με περισσοτερες λεπτομεριες ....
καλημερα ομορφη και ευχαριστω !οταν θα ειναι τελειωμενες εννοειτε οτι θα σας διαφωτισουμε
60 η μιση ωρα κ 80 η μια ωραΠαιδια τι τιμές και διαρκεια προγραμματος παιζουν εδω;
60 η μιση ωρα κ 80 η μια ωρα
Τσαμπα πραμα. 3 μερες δουλεια (για οσους εχουν). Τιμες βγαλμενες απο αλλη εποχη.
Thanks φιλε μου.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.