Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα και καλη εβδομαδα η ενημερωση σας και στο τηλ. 6936574615

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Και σήμερα για την χαλάρωση σας σας περιμένουν η Βίκ Βαλερια και η Κάτια.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
Και σήμερα για την χαλάρωση σας σας περιμένουν η Βίκ Βαλερια και η Κάτια.
 Περασμα  προ  ολιγου απ το εν λογω καταστημα  ,  καθοτι  πηρα  τηλεφωνο και με  ενημερωσε η Φωτεινουλα μας οτι ξαναηρθε το  μωρο  Κατια που  τοσο πολυ  εψαχνα για να το  τσεκαρω .....
  Με  υποδεχτηκαν  και οι  δυο στο σαλονακι που αραζαν ,  μες την τρελη  χαρα με πολυ  κεφι , καποια στιγμη  μας αφησε μονους η  Φωτεινη  , καβλαντισα  λιγο με την νεαρα Κατια  , μεχρι που της ειπα σηκω  παμε  μεσα διοτι θα εχουμε  ατυχηματα απ το σαλονι .
  Η  νεαρη  Κατια  αν και ειναι πολυ εκφυλο  μωρο κι εδειξε  εμπειρια για το νεαρο της ηλικιας της ,  ξανθο  μαλακι λιγο  μπουκλε ,  ωραια  χαρακτηριστικα προσωπου  , με ωραια ζωηρα παιχνιδιαρικα  ματακια  χρωματι  γαλαζιο ( μαλλον φακους την  κοβω )ωραιο στοματακι που  δεχεται  ανετα ολο το εργαλειο  μεσα , πολυ καλο στοματικο με μπολικο  σαλιο  και περιποιηση της γυρω περιοχης , κοινως τα μουλιασε στο στοματακι της , και πολυ  δεκτικη στο  γαμησι ,  βεβαια την ζορισα  λιγο στον   δευτερο  γυρο  ισως γι  αυτο και τα επαιξε  λιγο , αλλα αντεξε  δεν μπορω να πω  :rockon: :rockon: :rockon:
  Να  πω  δυο  πραγματακια ,  σε καποιες φασεις οπως με πιπωνε και με κοιταγε στα ματια με τις γαλαζιες γατισιες ματαρες της εμοιαζε  αρκετα και στην  φατσα και στην  ομιλια  στην Τζουλια Αλεξανδρατου οταν  ηταν στα καλα  της ,  αυτο με καυλωνε  αρκετα σε πολλες φασεις ,  εχει βυζακι  φυσικο 2,5αρι  γαλακτος για  πολυ πιπιλα ,  και τριτον  ειναι αρκετα  στενη ,  στην αρχη  ποναγε  παααρα πολυ , βεβαια δεν ειναι και κανας  μικροτσουτσουνος ο  Chicha  αλλα οι περισσοτερες με αντεχουν , η Κατια  επειδη  κατασκευαστικα ειναι πολυ στενη , ειχαμε  λιγο θεμα στην αρχη  αλλα μετα χαλαρωσε  λιγο ο  κολπος της και ειμασταν πιο  ανετοι ,  επισης  κατεβαζει  πολλα  ζουμακια αν την  περιποιηθεις καλα και εισαι γνωστης της  σπατουλας ,  γλωσσοφιλα  φουλ  και αν εισαι καθαρουλης τελειωμα στο στοματακι  της  :rockon: :rockon: :rockon:
  Εν  ολιγης  πολυ  φιλοτιμη ,  τιμια , κι  εργατικη  , αν σας αρεσει η εικονα κλειστε  την σε 1 ωρο  ραντεβου  στο 80αρι  οπως  εκανα κι εγω , διοτι θα την τραγανισετε  καλυτερα  απ το να την παρετε  για μονο ενα μισαωρο ,  η  Φωτεινη  οπως παντα ευγεστατη ,  τα υπολοιπα  θα τα  διαβασετε  στην πικαντικη σκανδαλιστικη μου κριτικη , τελικα  ο Chicharito  μπηκε δυνατα για το  Copa America  ,   ευγε  στις  κοριτσαρες   stay  in  tuned  :hi: :hi: :hi: :hi:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
φιλε chicharito ολα μας τα ειπες αλλα το μισαωρο γιατι δεν φτανει ?

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
   Η  νεαρη  Κατια  αν και ειναι πολυ εκφυλο  μωρο κι εδειξε  εμπειρια για το νεαρο της ηλικιας της ,  ξανθο  μαλακι λιγο  μπουκλε ,  ωραια  χαρακτηριστικα προσωπου  ,    Να  πω  δυο  πραγματακια ,  σε καποιες φασεις οπως με πιπωνε και με κοιταγε στα ματια με τις γαλαζιες γατισιες ματαρες της εμοιαζε  αρκετα και στην  φατσα και στην  ομιλια  στην Τζουλια Αλεξανδρατου οταν  ηταν στα καλα  της ,  αυτο με καυλωνε  αρκετα σε πολλες φασεις ,    
εχεις δικιο τπαρχει ομοιοτητα με την Τζουλια

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
εχεις δικιο τπαρχει ομοιοτητα με την Τζουλια
  Αν  και δεν ειμαι  φαν  του στυλ  γυναικας Τζουλια  Αλεξανδρατου ,  αυτη μου  εβγαζε αρκετα το στυλακι Τζουλιας και σε σκερτσο  και σε ναζι  ;) ;) ;)
  Παντως αν κανει  τετοια  λαρυγγωτη  πιπα  σαν της Κατιας και η  Τζουλια , θα πρεπει  να φυγω  για Βιεννη  να παρω και Τζουλια  για να κανω την συγκριση  λαρυγγα ,
  Οσο  για το  φιλο που  ρωταει γιατι  οχι  μισαωρο ,  οσοι  με ξερουν και με γνωριζουν κι απο κριτικες και απο κοντα ,  γνωριζουν οτι απεχθανομαι τα μισαωρα και τα μονοωρα  ραντεβου με μασσατζουδες και  call-girlια  , θελω να ειμαι χαλαρος  να τις ροκανισω  με το πασο  μου και να ριξω  2  φυτιλια αν μπορεσω  ;) ;) ;)  οχι να κανω Usain  Bolt  γαμησι .
    Παντως  και σημερα  που περασα να  την τσεκαρω  λιγο  , ηταν  σουπερ το καβλετο  Κατια  μες στο καταμαυρο  Babydoll  της  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:, αλλα  λογο  το οτι  χτυπαγαν συνεχως  κουδουνια και πορτες την εκανα και πηγα κι ερειξα αλλου τις  φυτιλες της ημερας  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Φωτεινη γραψε διευθυνση κ κουδουνι ...... μου την εχουν πεσει με pm και με ρωτανε !!!!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Χθεσινο πέρασμα το απόγευμα και δεν ανοίγατε...για ποιό λόγο? ..πέρναγα δε ξανά και ξανά

gmil

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινο πέρασμα το απόγευμα και δεν ανοίγατε...για ποιό λόγο? ..πέρναγα δε ξανά και ξανά

Χθές γύρω στις 7:00 πέρασα να δώ την καινούργια, μου άνοιξαν και ήταν μονο η θεογκομενάρα Βαλερια, η δε καινούργια άφαντη. Δυστυχώς πήγα για μάτι και δεν είχα λεφτά να κάτσω. Μεταξύ μας, παραμένει γκομενάρα η Βαλέρια, και απο τι φαίνεται μονο αυτή αξίζει τα λεφτά της!!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Κι εγώ μόνο Βαλέρια είδα. Ευωδιαστή και αρχοντική. Η Κάτια απούσα.

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
η θεογκομενάρα Βαλερια,
. Δυστυχώς πήγα για μάτι και δεν είχα λεφτά να κάτσω. Μεταξύ μας, παραμένει γκομενάρα η Βαλέρια, και απο τι φαίνεται μονο αυτή αξίζει τα λεφτά της!!!!
συμφωνοι αλλα εχει και αλλες καλες το εν λογω καταστημα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
  Μακαρι  να ξαναεμφανιστει , και να μην την  εχει  κανει  για καμοια  Μυκονο  η κανα κωλονησι ,  πραγματικα  ηταν πολυ ναζιαρα  και καβλιαρα η νεαρα  Κατια  ,  ενα  πυροτεχνιμα που κρατησε λιγο  :- :- :- , κι  εγω  εκει που  στα ματια της και στο  στομα της  βρηκα  το καινουργιο μου  στανταρακι  στον ματαιο ετουτο  κοσμο των λαδομαγαζων , εκανε  ξανα  ενα τσουπ και εξαφανιστηκε  ετσι  οπως εμφανιστηκε :- :- :'( :'(
  Ελπιζω  να βρει  λιμανι σε καποιο  οικο  διοτι με βλεπω να  σαλπαρω  για  αλλους προορισμους πιο  τροπικους  πιο  εξωτικους ,  φιλια  σε ολους τους συναθλητες ο  Chicha  αποχαιρετα  και Zlatan  Ibra μετα το  σημερινο  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
το απογευματάκι είδα τις:

Βαλέρια, την όμορφη Ελληνίδα που είναι το δυνατό όπλο του μαγαζιού.

Βίκυ, μικρούλα, στυλιάρι, που τιμήθηκε και θα ανεβάσω κριτική

σίγα σιγά το ρόστερ θα εμπλουτιστεί  :)

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1

δεν την ελεγα στυλιαρη , κανονικη ναι

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
πάντως η μικρή πολύ δυνατή στο δεύτερο μέρος

:rockon: :rockon:

Όντως όταν θέλει είναι πάρα πολύ καλή!! Την πήρα πριν λίγες ημέρες και με ξεπάτωσε  :dancing: :dancing:
Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω κριτική.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Αναμενουμε ;)

gmil

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ονειρα θερινός νυχτός του καταστηματάρχη. Δεν μπορέι να μαζέψει καμμία να δουλέψει εκεί. Καμμία δεν του κάθεται. Αποτυχία όσον αφορά το ρόστερ. Κάποτε που οι εποχές ήταν καλές υπήρχε κρέας και χρήμα. Τώρα είναι αποτυχία σκέτη. Ολες οι ίδιες και οι ίδιες, δηλαδή εκείνη η Βαλέρια πάντα μόνη της. Εάν συνεχίσει έτσι μετά το καλοκαίρι δεν θε υπάρχει. Ο κόσμος πάει όπυ υπάρχει πασαρέλα. Το ψάρι αποδείχτηκε γατάκι!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom