You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Και σήμερα για την χαλάρωση σας σας περιμένουν η Βίκ Βαλερια και η Κάτια.
γεια σου μωρο μου
Γειά σου αγόρι!!γεια σου μωρο μου
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.955
- Πόντοι
- 2.846
Περασμα προ ολιγου απ το εν λογω καταστημα , καθοτι πηρα τηλεφωνο και με ενημερωσε η Φωτεινουλα μας οτι ξαναηρθε το μωρο Κατια που τοσο πολυ εψαχνα για να το τσεκαρω .....Και σήμερα για την χαλάρωση σας σας περιμένουν η Βίκ Βαλερια και η Κάτια.
Με υποδεχτηκαν και οι δυο στο σαλονακι που αραζαν , μες την τρελη χαρα με πολυ κεφι , καποια στιγμη μας αφησε μονους η Φωτεινη , καβλαντισα λιγο με την νεαρα Κατια , μεχρι που της ειπα σηκω παμε μεσα διοτι θα εχουμε ατυχηματα απ το σαλονι .
Η νεαρη Κατια αν και ειναι πολυ εκφυλο μωρο κι εδειξε εμπειρια για το νεαρο της ηλικιας της , ξανθο μαλακι λιγο μπουκλε , ωραια χαρακτηριστικα προσωπου , με ωραια ζωηρα παιχνιδιαρικα ματακια χρωματι γαλαζιο ( μαλλον φακους την κοβω )ωραιο στοματακι που δεχεται ανετα ολο το εργαλειο μεσα , πολυ καλο στοματικο με μπολικο σαλιο και περιποιηση της γυρω περιοχης , κοινως τα μουλιασε στο στοματακι της , και πολυ δεκτικη στο γαμησι , βεβαια την ζορισα λιγο στον δευτερο γυρο ισως γι αυτο και τα επαιξε λιγο , αλλα αντεξε δεν μπορω να πω
Να πω δυο πραγματακια , σε καποιες φασεις οπως με πιπωνε και με κοιταγε στα ματια με τις γαλαζιες γατισιες ματαρες της εμοιαζε αρκετα και στην φατσα και στην ομιλια στην Τζουλια Αλεξανδρατου οταν ηταν στα καλα της , αυτο με καυλωνε αρκετα σε πολλες φασεις , εχει βυζακι φυσικο 2,5αρι γαλακτος για πολυ πιπιλα , και τριτον ειναι αρκετα στενη , στην αρχη ποναγε παααρα πολυ , βεβαια δεν ειναι και κανας μικροτσουτσουνος ο Chicha αλλα οι περισσοτερες με αντεχουν , η Κατια επειδη κατασκευαστικα ειναι πολυ στενη , ειχαμε λιγο θεμα στην αρχη αλλα μετα χαλαρωσε λιγο ο κολπος της και ειμασταν πιο ανετοι , επισης κατεβαζει πολλα ζουμακια αν την περιποιηθεις καλα και εισαι γνωστης της σπατουλας , γλωσσοφιλα φουλ και αν εισαι καθαρουλης τελειωμα στο στοματακι της
Εν ολιγης πολυ φιλοτιμη , τιμια , κι εργατικη , αν σας αρεσει η εικονα κλειστε την σε 1 ωρο ραντεβου στο 80αρι οπως εκανα κι εγω , διοτι θα την τραγανισετε καλυτερα απ το να την παρετε για μονο ενα μισαωρο , η Φωτεινη οπως παντα ευγεστατη , τα υπολοιπα θα τα διαβασετε στην πικαντικη σκανδαλιστικη μου κριτικη , τελικα ο Chicharito μπηκε δυνατα για το Copa America , ευγε στις κοριτσαρες stay in tuned
εχεις δικιο τπαρχει ομοιοτητα με την ΤζουλιαΗ νεαρη Κατια αν και ειναι πολυ εκφυλο μωρο κι εδειξε εμπειρια για το νεαρο της ηλικιας της , ξανθο μαλακι λιγο μπουκλε , ωραια χαρακτηριστικα προσωπου , Να πω δυο πραγματακια , σε καποιες φασεις οπως με πιπωνε και με κοιταγε στα ματια με τις γαλαζιες γατισιες ματαρες της εμοιαζε αρκετα και στην φατσα και στην ομιλια στην Τζουλια Αλεξανδρατου οταν ηταν στα καλα της , αυτο με καυλωνε αρκετα σε πολλες φασεις ,
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.955
- Πόντοι
- 2.846
Αν και δεν ειμαι φαν του στυλ γυναικας Τζουλια Αλεξανδρατου , αυτη μου εβγαζε αρκετα το στυλακι Τζουλιας και σε σκερτσο και σε ναζι ;) ;) ;)εχεις δικιο τπαρχει ομοιοτητα με την Τζουλια
Παντως αν κανει τετοια λαρυγγωτη πιπα σαν της Κατιας και η Τζουλια , θα πρεπει να φυγω για Βιεννη να παρω και Τζουλια για να κανω την συγκριση λαρυγγα ,
Οσο για το φιλο που ρωταει γιατι οχι μισαωρο , οσοι με ξερουν και με γνωριζουν κι απο κριτικες και απο κοντα , γνωριζουν οτι απεχθανομαι τα μισαωρα και τα μονοωρα ραντεβου με μασσατζουδες και call-girlια , θελω να ειμαι χαλαρος να τις ροκανισω με το πασο μου και να ριξω 2 φυτιλια αν μπορεσω ;) ;) ;) οχι να κανω Usain Bolt γαμησι .
Παντως και σημερα που περασα να την τσεκαρω λιγο , ηταν σουπερ το καβλετο Κατια μες στο καταμαυρο Babydoll της , αλλα λογο το οτι χτυπαγαν συνεχως κουδουνια και πορτες την εκανα και πηγα κι ερειξα αλλου τις φυτιλες της ημερας
gmil
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χθεσινο πέρασμα το απόγευμα και δεν ανοίγατε...για ποιό λόγο? ..πέρναγα δε ξανά και ξανά
Χθές γύρω στις 7:00 πέρασα να δώ την καινούργια, μου άνοιξαν και ήταν μονο η θεογκομενάρα Βαλερια, η δε καινούργια άφαντη. Δυστυχώς πήγα για μάτι και δεν είχα λεφτά να κάτσω. Μεταξύ μας, παραμένει γκομενάρα η Βαλέρια, και απο τι φαίνεται μονο αυτή αξίζει τα λεφτά της!!!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
Κι εγώ μόνο Βαλέρια είδα. Ευωδιαστή και αρχοντική. Η Κάτια απούσα.
συμφωνοι αλλα εχει και αλλες καλες το εν λογω καταστημαη θεογκομενάρα Βαλερια,. Δυστυχώς πήγα για μάτι και δεν είχα λεφτά να κάτσω. Μεταξύ μας, παραμένει γκομενάρα η Βαλέρια, και απο τι φαίνεται μονο αυτή αξίζει τα λεφτά της!!!!Κι εγώ μόνο Βαλέρια είδα. Ευωδιαστή και αρχοντική. Η Κάτια απούσα.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.955
- Πόντοι
- 2.846
Μακαρι να ξαναεμφανιστει , και να μην την εχει κανει για καμοια Μυκονο η κανα κωλονησι , πραγματικα ηταν πολυ ναζιαρα και καβλιαρα η νεαρα Κατια , ενα πυροτεχνιμα που κρατησε λιγο :- :- :- , κι εγω εκει που στα ματια της και στο στομα της βρηκα το καινουργιο μου στανταρακι στον ματαιο ετουτο κοσμο των λαδομαγαζων , εκανε ξανα ενα τσουπ και εξαφανιστηκε ετσι οπως εμφανιστηκε :- :- :'( :'(Κι εγώ μόνο Βαλέρια είδα. Ευωδιαστή και αρχοντική. Η Κάτια απούσα.
Ελπιζω να βρει λιμανι σε καποιο οικο διοτι με βλεπω να σαλπαρω για αλλους προορισμους πιο τροπικους πιο εξωτικους , φιλια σε ολους τους συναθλητες ο Chicha αποχαιρετα και Zlatan Ibra μετα το σημερινο
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
το απογευματάκι είδα τις:
Βαλέρια, την όμορφη Ελληνίδα που είναι το δυνατό όπλο του μαγαζιού.
Βίκυ, μικρούλα, στυλιάρι, που τιμήθηκε και θα ανεβάσω κριτική
σίγα σιγά το ρόστερ θα εμπλουτιστεί
δεν την ελεγα στυλιαρη , κανονικη ναιτο απογευματάκι είδα τις:
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
δεν την ελεγα στυλιαρη , κανονικη ναι
πάντως η μικρή πολύ δυνατή στο δεύτερο μέρος
αν φτιάξει και το θέμα του μασάζ θα σηκώσει όλο το χαρτί ;)
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
πάντως η μικρή πολύ δυνατή στο δεύτερο μέρος
Όντως όταν θέλει είναι πάρα πολύ καλή!! Την πήρα πριν λίγες ημέρες και με ξεπάτωσε
Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω κριτική.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Αναμενουμε ;)
gmil
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το απογευματάκι είδα τις:
Ονειρα θερινός νυχτός του καταστηματάρχη. Δεν μπορέι να μαζέψει καμμία να δουλέψει εκεί. Καμμία δεν του κάθεται. Αποτυχία όσον αφορά το ρόστερ. Κάποτε που οι εποχές ήταν καλές υπήρχε κρέας και χρήμα. Τώρα είναι αποτυχία σκέτη. Ολες οι ίδιες και οι ίδιες, δηλαδή εκείνη η Βαλέρια πάντα μόνη της. Εάν συνεχίσει έτσι μετά το καλοκαίρι δεν θε υπάρχει. Ο κόσμος πάει όπυ υπάρχει πασαρέλα. Το ψάρι αποδείχτηκε γατάκι!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.