You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Οπα καινουργια αφηξη στο παρεακι ??? Φωτεινουλα τι εστη Ηλιανα ??? Για δωσε μερικες πληροφοριες , ηλικιακα ειναι νεαρη ?? Απο υψος ?? Κιλα ??? Για φτιαξε μας λιγο με μια περιγραφη , πες μας δυο λογακια για την κοπελια , εχει εμπειρια στο χωρο του μασσαζ .... ???Να ενημερωσω ότι μαζύ μου είναι ή Βαλερία ή Ηλιανα ι Μαρία κ ι Ιωάννα
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Οπα καινουργια αφηξη στο παρεακι ??? Φωτεινουλα τι εστη Ηλιανα ??? Για δωσε μερικες πληροφοριες , ηλικιακα ειναι νεαρη ?? Απο υψος ?? Κιλα ??? Για φτιαξε μας λιγο με μια περιγραφη , πες μας δυο λογακια για την κοπελια , εχει εμπειρια στο χωρο του μασσαζ .... ???
Εχω γραψει στην προηγουμενη σελιδα...
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Εννοώ να μας πεις ποτε θα την φερεις να ερθουμε καμια 15αρια ατοματι εννοεις ? για λιγες μερες ισως μπορει να γινει
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Εχω γραψει στην προηγουμενη σελιδα...
Χμμ .... ενδιαφερον περιγραφη Ιβανακο μου !!! Ακρως καβλωτικο το κοκκινο μαλλι μου ακουγεται , σαν λατρης των κοκκινομαλλικων μωρων που ειμαι , με εψησε αρκετα η περιγραφη σου , θα περασω κι εγω μια απ το ιδρυμα να τσεκαρω κι εγω ο ιδιος την νεαρα κορασιδα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.063
- Πόντοι
- 46.232
καμία σχέση.....με άδειες και τις βλακίες που γράφεις ειρωνικά ....κυταξε να δεις ο ανθρωπος ειναι γνωστος "επιστημων" παλαιοθεν.
και οπως καλα γνωριζεις το χουι δεν κοβεται με την παροδο των ετων αντιθετα ...
φυσικα και πρεπει να παιρνουν την αδεια του λογω σεβασμου και μονο....
"ο λυκος και αν εγερασε και ασπρισαν τα μαλια του....." .
απλά μία ερώτηση του έκανα , δηλαδή αν την έλεγαν Φωτεινή Η Ελένη ή Τατιάνα που
έχουν γράψει ιστορία σε διάφορα άλλα μασαζερι θα τον κοροιδευάν πάλι?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.063
- Πόντοι
- 46.232
περασμα πριν λιγο για να δω την καινούργια κοπελα. Στην υποδοχή η Φωτεινή με μαύρο φορεματακι είπαμε τα σχετικά με την καλή χρονιά κλπ μιας και δεν είχαμε πει. Κοπέλες από τις παλιές Βαλερια και η Μαρία. Πάμε στην καινουργια τωρα που περασα μαζί της σε προγραμμα μισης ώρας (θα ακολουθησει κριτικη) ξανθοκοκκκινα μαλλιά μπλε ανοιχτοχρωμα ματια σωμα με πιασιματα 2.5-3αρια βυζια και τατου, πολλά τατου 13 μέτρησα, 26χρονών μισή Πολωνεζα μισή Γερμανιδα.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Στο Ξανθοκοκκινο μαλλι , στο μπλε ματι , και στο 2.5αρι βυζι , εκει με χτυπησες στο ευαισθητο σημειο μου , χτυπημα κατω απ την μεση θα το ελεγα , εκει που μου τα χαλασες λιγο ειναι με τις 13ις μουτζουρες , δεν τα μπορω τα πολυ μουτζουρωμενα μωρα , αλλα και μονο οτι το ατι ειναι Πολωνικης προελευσης , αυτο με εψησε τρελα Σμυρνη μουπερασμα πριν λιγο για να δω την καινούργια κοπελα. Στην υποδοχή η Φωτεινή με μαύρο φορεματακι είπαμε τα σχετικά με την καλή χρονιά κλπ μιας και δεν είχαμε πει. Κοπέλες από τις παλιές Βαλερια και η Μαρία. Πάμε στην καινουργια τωρα που περασα μαζί της σε προγραμμα μισης ώρας (θα ακολουθησει κριτικη) ξανθοκοκκκινα μαλλιά μπλε ανοιχτοχρωμα ματια σωμα με πιασιματα 2.5-3αρια βυζια και τατου, πολλά τατου 13 μέτρησα, 26χρονών μισή Πολωνεζα μισή Γερμανιδα.
βλακειες να γραφω δυσκολο ειδικα για τον "επιστημονα" εδω και χρονια !!!καμία σχέση.....με άδειες και τις βλακίες που γράφεις ειρωνικά ....
απλά μία ερώτηση του έκανα , δηλαδή αν την έλεγαν Φωτεινή Η Ελένη ή Τατιάνα που
έχουν γράψει ιστορία σε διάφορα άλλα μασαζερι θα τον κοροιδευάν πάλι?
τωρα εσυ τι προβλημα εχεις αλλου παπα ευαγγελιο .....
δεν κατάλαβα δηλαδή ????
μήππως πρέπει να ρωτήσουν εσένα πρώτα για το ποιο θα ειναι το "καλλιτεχικό" 'ονομα της κοπέλας?
Δεν έχω απαίτηση "να με ρωτήσουν" για το ποιο όνομα θα δώσουν στην κοπέλα. Απλά σχολίασα χτες (με καυστικό τρόπο είναι αλήθεια) ότι η απόδοση του συγκεκριμένου ονόματος μόνο τυχαία δεν είναι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και η καινούργια "Ιλιάνα", όπως και όλες οι κοπέλες, σε τελευταία ανάλυση θα κριθεί για το πακέτο που προσφέρει και όχι για το όνομά της.
Μια μεγάλη καλημέρα από όλες για τα αγόρια μας.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Τις Καλημερες μας στη Φωτεινη και τα κοριτσια της !!! Φωτεινη μας ξερουμε τι ωρα θα ειναι εκει η καινουργια δεσποινις που ειναι μιση Γερμανιδα μιση Πολωνεζα ???Μια μεγάλη καλημέρα από όλες για τα αγόρια μας.
καλημέρα.. Εδώ είναι από τις 11 έως 8 και 30Τις Καλημερες μας στη Φωτεινη και τα κοριτσια της !!! Φωτεινη μας ξερουμε τι ωρα θα ειναι εκει η καινουργια δεσποινις που ειναι μιση Γερμανιδα μιση Πολωνεζα ???
αχχχ καλημέρα αγόρι μου μας έλειψες
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Γυναικαρα μου Απιστευτη Φωτειναρα μου εσυ !!! Θα σας ερθω μεσα στις επομενες μερες , διοτι νιωθω λιγο πιασμενος τωρα τελευταια απ την δουλεια , και θελω ενα καλο μασσαζ να ξεπιαστω .... ;) ;)αχχχ καλημέρα αγόρι μου μας έλειψες
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
πέρασμα με Μαρία...τα δίνει όλα και στο μασάζ και παρακάτω...άξια επιλογή....παιχνίδι στο μασαζοκρέβατο και μετά στον καναπέ
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.