You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ή Μαρία μας είναι ή ΞάνθειαΗ Μαρια εκει ειναι
η Μαρια ειναι ξανθεια προς το πετιτ 30 χρονων , η αλλη που λεει ο φιλος ειναι μελαχροινηΗ Μαρια εκει ειναι
καλημερα Φωτεινη , χρονια πολλα , καποια σχεση με το προηγουμενο νο 1 του μαγαζιου Ηλιανα και εκεινη ???Ψηλή μελαχροινη με μεγάλο στήθος 25 χρόνων ή καινούργια στη παρέα μας το όνομα της ηλιάνα .
καλημέρα αγόρι μου.η μοναδική σχέση είναι το όνομι κοπελίτσα τώρα είναι κόκκινο μάλα μεγάλο και μικρή.καλημερα Φωτεινη , χρονια πολλα , καποια σχεση με το προηγουμενο νο 1 του μαγαζιου Ηλιανα και εκεινη ???
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
3+ η μικροτερο?...Ψηλή μελαχροινη με μεγάλο στήθος 25 χρόνων ή καινούργια στη παρέα μας το όνομα της ηλιάνα .
νομίζω πως ναι και που δεν είμαι πολύ καλή στο μέτρημα. Φιλιά3+ η μικροτερο?...
zaras33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 37
- Πόντοι
- 6
Φωτεινη για φερτε καμια με 5αρι και πανω γιατι εχουμε μαζευτει πολλοι και πρεπει να έρθουμενομίζω πως ναι και που δεν είμαι πολύ καλή στο μέτρημα. Φιλιά
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
λοιπόν...
Ηλιάνα, νέο αίμα στο μαγαζί
κοκκινομάλλα, στο 1.65 - 1.7, με πιασηματάκια (καμία σχέση με χροντρή, άλλωστε τις σιχαίνομαι τις χοντρές), αρκετά μεγάλο στήθος (δεν μπόρεσα να καταλάβω νούμερο μέσα από το μινάκι που φορούσε), πολλά ταττού (χέρια, πόδια, στήθος).
πολύ αξιοπρόσεκτη παρουσία
υποδοχή από την πανέμορφη Φωτεινή με το γκρι κολάν και τη Μαρία, την ξανθιά ομορφούλα με το κοντό μαλλί
(με μπερδέψατε τις προάλλες με τις Μαρίες ). Η Βαλέρια αναμενόταν.
κάποια Κυριακή που πέρασα δεν μου άνοιξαν, επειδή είχα την εντύπωση ότι είναι ανοικτά, να ενημερώσω ότι το μαγαζί είναι ανοιχτό μέχρι Σάββατο
κοκκινομάλλα, στο 1.65 - 1.7, με πιασηματάκια (καμία σχέση με χροντρή, άλλωστε τις σιχαίνομαι τις χοντρές), αρκετά μεγάλο στήθος (δεν μπόρεσα να καταλάβω νούμερο μέσα από το μινάκι που φορούσε), πολλά ταττού (χέρια, πόδια, στήθος).
υποδοχή από την πανέμορφη Φωτεινή με το γκρι κολάν και τη Μαρία, την ξανθιά ομορφούλα με το κοντό μαλλί
(με μπερδέψατε τις προάλλες με τις Μαρίες ). Η Βαλέρια αναμενόταν.
κάποια Κυριακή που πέρασα δεν μου άνοιξαν, επειδή είχα την εντύπωση ότι είναι ανοικτά, να ενημερώσω ότι το μαγαζί είναι ανοιχτό μέχρι Σάββατο
αγόρι μου για τώρα μπορούμε με το 3+αργότερα μπορεί και 5αριΦωτεινη για φερτε καμια με 5αρι και πανω γιατι εχουμε μαζευτει πολλοι και πρεπει να έρθουμε
ειναι πολυ εκφυλο αλητακι και πρωταρα στο χωρο , μου αρεσε !λοιπόν...
κοκκινομάλλα, στο 1.65 - 1.7, με πιασηματάκια (καμία σχέση με χροντρή, άλλωστε τις σιχαίνομαι τις χοντρές), αρκετά μεγάλο στήθος
τι εννοεις ? για λιγες μερες ισως μπορει να γινειΦωτεινη για φερτε καμια με 5αρι και πανω γιατι εχουμε μαζευτει πολλοι και πρεπει να έρθουμε
Η καινούργια κοπέλα ονομάζεται "Ιλιάνα" που κατά σύμπτωση ήταν το όνομα της πιο γνωστής μασατζούς του ιδρύματος (σε άλλη/ες διεύθυνση/εις τότε) πριν μερικά χρόνια.
Τελικά αποδεικνύεται ότι το όνομα "Ιλιάνα" είναι πολύ πιο συνηθισμένο απ' ότι νόμιζα μέχρι σήμερα.
Μας δουλεύουνε ρεεεεε....
Τελικά αποδεικνύεται ότι το όνομα "Ιλιάνα" είναι πολύ πιο συνηθισμένο απ' ότι νόμιζα μέχρι σήμερα.
Μας δουλεύουνε ρεεεεε....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.063
- Πόντοι
- 46.232
δεν κατάλαβα δηλαδή ????
μήππως πρέπει να ρωτήσουν εσένα πρώτα για το ποιο θα ειναι το "καλλιτεχικό" 'ονομα της κοπέλας?
μήππως πρέπει να ρωτήσουν εσένα πρώτα για το ποιο θα ειναι το "καλλιτεχικό" 'ονομα της κοπέλας?
κυταξε να δεις ο ανθρωπος ειναι γνωστος "επιστημων" παλαιοθεν.δεν κατάλαβα δηλαδή ????
και οπως καλα γνωριζεις το χουι δεν κοβεται με την παροδο των ετων αντιθετα ...
φυσικα και πρεπει να παιρνουν την αδεια του λογω σεβασμου και μονο....
"ο λυκος και αν εγερασε και ασπρισαν τα μαλια του....." .
κανεις δεν σε κατηγορει γλυκαΚαλημέρα σε όλους.. Όσο για τι καινούργια μας κοπέλα το είπα ότι με τι παλιά Ηλιάνα δεν έχει καμία σχέση εκτός όνομα. Για αυτό μι μας κατηγορείτε άδικα.φιλιά πολλά σε όλους
εκτος αν χανει λαδια ...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.