με γνωριζει πολυ καλα φιλε !! με ειχε ηδη βαθμολογησει !!!Δεν μας είπες τι βαθμό σου έβαλε. Πέρασες τη βάση?........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
με γνωριζει πολυ καλα φιλε !! με ειχε ηδη βαθμολογησει !!!
Δεν μας είπες πόσα πλήρωσες......
60 ευρω το μισαωρο και 80 η ωρα !!! το διπλο στους καλους πελατες εχει εκπτωση !!!Δεν μας είπες πόσα πλήρωσες......
bitzaros81
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συντροφοι και καλη χρονια. Σε ενα αλλο νημα που ειχα ρωτησει, ενα μελος μου ειπε οτι στο new personal παιζει να βρισκεται το Χριστινακι απο το παλιο total relax (αχχιλεως και βενιζελου), κοντο μαλλακι, τατουαζ στα ποδια, μελαχρινο.... Ισχυει κατι τετοιο;
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Επιλογή της Αγάπης και συμφωνία για διπλό με παρουσια και της Φωτεινής.
δηλαδή η Φωτεινή ξανάρχισε να μπαίνει δωμάτιο; αυτά είναι πολύ καλά νέα
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Καλημέρα στη παρέα μας..σας περιμένουμε και σήμερα με καινούριες παρουσίες..την καινούργια μας την Αγάπη και βέβαια Μαρία και Βαλερια
Καλή χρονιά!
Η Αγάπη πως είναι Φωτεινή?
Ηλικία-περιγραφή?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.033
- Πόντοι
- 46.232
τώρα όχιΚαλησπερα συντροφοι και καλη χρονια. Σε ενα αλλο νημα που ειχα ρωτησει, ενα μελος μου ειπε οτι στο new personal παιζει να βρισκεται το Χριστινακι απο το παλιο total relax (αχχιλεως και βενιζελου), κοντο μαλλακι, τατουαζ στα ποδια, μελαχρινο.... Ισχυει κατι τετοιο;
φιλε πριν κανα μηνα που ειχα περασει εγω,ηταν εκει.Και ηταν και μεσα στην τρελη χαρα..Καλησπερα συντροφοι και καλη χρονια. Σε ενα αλλο νημα που ειχα ρωτησει, ενα μελος μου ειπε οτι στο new personal παιζει να βρισκεται το Χριστινακι απο το παλιο total relax (αχχιλεως και βενιζελου), κοντο μαλλακι, τατουαζ στα ποδια, μελαχρινο.... Ισχυει κατι τετοιο;
πριν τις γιορτες ηταν !! προχθες που πηγα ελλειπε !!Καλησπερα συντροφοι και καλη χρονια. Σε ενα αλλο νημα που ειχα ρωτησει, ενα μελος μου ειπε οτι στο new personal παιζει να βρισκεται το Χριστινακι απο το παλιο total relax (αχχιλεως και βενιζελου), κοντο μαλλακι, τατουαζ στα ποδια, μελαχρινο.... Ισχυει κατι τετοιο;
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Πέρασμα από εδώ να δούμε και την καινούργια ...."Αγάπη". Δυστυχώς λόγω του μηνιαίου θέματος ενημερώθηκα από την πάντα ευγενική και πρόσχαρη Φωτεινή ότι θα απουσιάσει για λίγες ημέρες.
Παρούσες κλασσικά η Βαλέρια με ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε ιδιαίτερα τον και τα
Και η Μαρία μες την καύλα επίσης με κοντό καυτό σορτσάκι, με καλσόν και μπότες πάνω από το γόνατο!!!
Ετιμήθει για μια ακόμη φορά με άριστες εντυπώσεις
Παρούσες κλασσικά η Βαλέρια με ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε ιδιαίτερα τον και τα
Και η Μαρία μες την καύλα επίσης με κοντό καυτό σορτσάκι, με καλσόν και μπότες πάνω από το γόνατο!!!
Πολύ καλημέρα στο φίλο μας.Πέρασμα από εδώ να δούμε και την καινούργια ...."Αγάπη". Δυστυχώς λόγω του μηνιαίου θέματος ενημερώθηκα από την πάντα ευγενική και πρόσχαρη Φωτεινή ότι θα απουσιάσει για λίγες ημέρες.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Τις Καλημερες μου στη Φωτεινη , μηπως ξερουμε Φωτεινη ποτε επιστρεφει η Μαρια η αν θα ξαναερθει στο μαγαζι η Εμπειρη Φρεγατα που ακουει στο ονομα Περυ ???
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Τις Καλημερες μου στη Φωτεινη , μηπως ξερουμε Φωτεινη ποτε επιστρεφει η Μαρια η αν θα ξαναερθει στο μαγαζι η Εμπειρη Φρεγατα που ακουει στο ονομα Περυ ???
Η Μαρια εκει ειναι
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Thanks Ιβανακο μου , θα περασω να δω τι παιζει διοτι εχω καιρο να επισκεφτω το νεο ροστερ της Φωτεινης , ελπιζω να βρω κατι στα μετρα μου διοτι , θελω κι ενα καλο μασσαζ τελευταια !!!Η Μαρια εκει ειναι
σε περιμένουμε αγόρι μουThanks Ιβανακο μου , θα περασω να δω τι παιζει διοτι εχω καιρο να επισκεφτω το νεο ροστερ της Φωτεινης , ελπιζω να βρω κατι στα μετρα μου διοτι , θελω κι ενα καλο μασσαζ τελευταια !!!
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Οταν λες σε περιμενουμε ενοεις γενικα ολα τα κοριτσουδια εκει μεσα ??? Περιλαμβανεις και την Φωτεινουλα μεσα στο σε περιμενουμε ??? Διοτι αν κυριολεκτεις στην ενοια σε περιμενουμε, βαζοντας και το ζουμερο κορμακι σου και το ωραιο σου μουτρακι Φωτεινη μου , σκεφτομαι με το που σχολασω απ την δουλεια να μην κανω καμοια σταση , να ερθω βουρ κατευθειαν στο Spa να με χαλαρωσεις οπως μονο εσυ με καταφερνειςσε περιμένουμε αγόρι μου
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Πέρασα. Παρούσες η Βαλέρια, το αρχοντικό μιλφ και η Μαρία πετίτ ξανθούλα. Δυστυχώς μόνο η Φωτεινή μου άρεσε. Ήταν εντυπωσιακή σήμερα με το μπουκλωτό ξανθό μαλλί και το μαύρο κολάν. Απεχώρησα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.