με γνωριζει πολυ καλα φιλε !! με ειχε ηδη βαθμολογησει !!!Δεν μας είπες τι βαθμό σου έβαλε. Πέρασες τη βάση?........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
με γνωριζει πολυ καλα φιλε !! με ειχε ηδη βαθμολογησει !!!Δεν μας είπες τι βαθμό σου έβαλε. Πέρασες τη βάση?........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με γνωριζει πολυ καλα φιλε !! με ειχε ηδη βαθμολογησει !!!![]()
![]()
60 ευρω το μισαωρο και 80 η ωρα !!! το διπλο στους καλους πελατες εχει εκπτωση !!!Δεν μας είπες πόσα πλήρωσες......
Επιλογή της Αγάπης και συμφωνία για διπλό με παρουσια και της Φωτεινής.
Καλημέρα στη παρέα μας..σας περιμένουμε και σήμερα με καινούριες παρουσίες..την καινούργια μας την Αγάπη και βέβαια Μαρία και Βαλερια
τώρα όχιΚαλησπερα συντροφοι και καλη χρονια. Σε ενα αλλο νημα που ειχα ρωτησει, ενα μελος μου ειπε οτι στο new personal παιζει να βρισκεται το Χριστινακι απο το παλιο total relax (αχχιλεως και βενιζελου), κοντο μαλλακι, τατουαζ στα ποδια, μελαχρινο.... Ισχυει κατι τετοιο;
φιλε πριν κανα μηνα που ειχα περασει εγω,ηταν εκει.Και ηταν και μεσα στην τρελη χαρα..Καλησπερα συντροφοι και καλη χρονια. Σε ενα αλλο νημα που ειχα ρωτησει, ενα μελος μου ειπε οτι στο new personal παιζει να βρισκεται το Χριστινακι απο το παλιο total relax (αχχιλεως και βενιζελου), κοντο μαλλακι, τατουαζ στα ποδια, μελαχρινο.... Ισχυει κατι τετοιο;
πριν τις γιορτες ηταν !! προχθες που πηγα ελλειπε !!Καλησπερα συντροφοι και καλη χρονια. Σε ενα αλλο νημα που ειχα ρωτησει, ενα μελος μου ειπε οτι στο new personal παιζει να βρισκεται το Χριστινακι απο το παλιο total relax (αχχιλεως και βενιζελου), κοντο μαλλακι, τατουαζ στα ποδια, μελαχρινο.... Ισχυει κατι τετοιο;
Πολύ καλημέρα στο φίλο μας.Πέρασμα από εδώ να δούμε και την καινούργια ...."Αγάπη". Δυστυχώς λόγω του μηνιαίου θέματος ενημερώθηκα από την πάντα ευγενική και πρόσχαρη Φωτεινή ότι θα απουσιάσει για λίγες ημέρες.
Παρούσες κλασσικά η Βαλέρια με ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε ιδιαίτερα τονκαι τα
Και η Μαρία μες την καύλα επίσης με κοντό καυτό σορτσάκι, με καλσόν και μπότες πάνω από το γόνατο!!!![]()
Ετιμήθει για μια ακόμη φορά με άριστες εντυπώσεις![]()
![]()
Τις Καλημερες μου στη Φωτεινη , μηπως ξερουμε Φωτεινη ποτε επιστρεφει η Μαρια η αν θα ξαναερθει στο μαγαζι η Εμπειρη Φρεγατα που ακουει στο ονομα Περυ ???
Thanks Ιβανακο μου , θα περασω να δω τι παιζει διοτι εχω καιρο να επισκεφτω το νεο ροστερ της Φωτεινης , ελπιζω να βρω κατι στα μετρα μου διοτι , θελω κι ενα καλο μασσαζ τελευταιαΗ Μαρια εκει ειναι
σε περιμένουμε αγόρι μουThanks Ιβανακο μου , θα περασω να δω τι παιζει διοτι εχω καιρο να επισκεφτω το νεο ροστερ της Φωτεινης , ελπιζω να βρω κατι στα μετρα μου διοτι , θελω κι ενα καλο μασσαζ τελευταια![]()
!!!
Οταν λες σε περιμενουμε ενοεις γενικα ολα τα κοριτσουδια εκει μεσα ??? Περιλαμβανεις και την Φωτεινουλα μεσα στο σε περιμενουμε ??? Διοτι αν κυριολεκτεις στην ενοια σε περιμενουμε, βαζοντας και το ζουμερο κορμακι σου και το ωραιο σου μουτρακι Φωτεινη μου , σκεφτομαι με το που σχολασω απ την δουλεια να μην κανω καμοια σταση , να ερθω βουρ κατευθειαν στο Spa να με χαλαρωσεις οπως μονο εσυ με καταφερνειςσε περιμένουμε αγόρι μου