You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλημέρα ορφεντικίνα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!Εγω θα την πω την καλημέρα και ας μη μου απαντάει κανείς ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
κουκλα, ΟΠΩς διαβαζω, να εχεις μια πολυ ωραια ημερα.
ευχαριστώ πολύ. Επίσηςκουκλα, ΟΠΩς διαβαζω, να εχεις μια πολυ ωραια ημερα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Καλημέρα σας ωραιωτάτη μου.
Σε χθεσινό πέρασμα αργά το απόγευμα είδα την καινούργια παρουσία και έπαθα πλάκα!! Από εμφάνιση σκίζει, μια πραγματικά μοντελέ παρουσία!!!
Κάτια αν κατάλαβα καλά το όνομα, γύρω στο 1.70, ξανθό ίσιο μαλί, "περήφανο" 2αρι στήθος, τρουλωτό κωλαράκι φίνο, ωραία πόδια. Φόραγε τζίν με μια εφαρμοστή μπλούζα που αναδείκνυε τα σωματικά της προσόντα!!
Συζητούσαν με την Φωτεινή στο γραφειάκι του χωλ και αφού της ευχήθηκα καλορίζικη ρώτησα πότε με το καλό ξεκινά. Μου απάντησε μαζί με την Φωτεινή από τώρα!!!
Ε δεν χρειάστηκε να ακούσω κάτι άλλο και κάνοντας νόημα με το βλέμμα την οδήγησα στα ενδότερα για ένα quickie! μια και ήταν ακόμη "απροετοίμαστη" για κανονική "μάχη"!! Αν και σύντομος ο αγώνας οι εντυπώσεις άριστες.
Περισσότερα στο μέλλον όταν και θα τεσταριστεί ενδελεχώς!!!
Σε χθεσινό πέρασμα αργά το απόγευμα είδα την καινούργια παρουσία και έπαθα πλάκα!! Από εμφάνιση σκίζει, μια πραγματικά μοντελέ παρουσία!!!
Κάτια αν κατάλαβα καλά το όνομα, γύρω στο 1.70, ξανθό ίσιο μαλί, "περήφανο" 2αρι στήθος, τρουλωτό κωλαράκι φίνο, ωραία πόδια. Φόραγε τζίν με μια εφαρμοστή μπλούζα που αναδείκνυε τα σωματικά της προσόντα!!
Συζητούσαν με την Φωτεινή στο γραφειάκι του χωλ και αφού της ευχήθηκα καλορίζικη ρώτησα πότε με το καλό ξεκινά. Μου απάντησε μαζί με την Φωτεινή από τώρα!!!
Ε δεν χρειάστηκε να ακούσω κάτι άλλο και κάνοντας νόημα με το βλέμμα την οδήγησα στα ενδότερα για ένα quickie! μια και ήταν ακόμη "απροετοίμαστη" για κανονική "μάχη"!! Αν και σύντομος ο αγώνας οι εντυπώσεις άριστες.
Περισσότερα στο μέλλον όταν και θα τεσταριστεί ενδελεχώς!!!
θα ενημερωσω αυριο δυστυχως και εγω αυριο θα ξερω !Η Κατια δουλευει σημερα ?
θα περιμενουμε λοιπον !θα ενημερωσω αυριο δυστυχως και εγω αυριο θα ξερω !
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
θα περιμενουμε λοιπον !
TI NA ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! ΜΙΑ
TI NA ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! ΜΙΑ
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.065
- Πόντοι
- 2.846
Φωτειναραααα δεν θελει ερωτημα βρουτε μου !!!! Μια ειναι η Φωτειναρα εκει μεσα κι αν σε συμπαθησει και σε ξερει καιρο μπαινει και στο δωματειο κι γινεται πολεμος !!! Ας οψεται που εκτελει χρεη ρεσεψιονιστ εκει μεσα , εγω νιωθω τυχερος που μια μερα καταφερα και μου εδωσε εστω για λιγο κανα δυο μεζεδες , η τυπισσα πραγματικα ειναι γυναικαρα με τις μπουταρες τις και με τα ολα της δεν βρισκω λογια να πω , Φωτειναρα σε αγαπαμε εισαι θηλυκο ζορικοTI NA ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! ΜΙΑ
δεν διαφωνω φιλε μου , γνωριζομαστε καιρο και μαλλον με συμπαθει !!!Φωτειναραααα δεν θελει ερωτημα βρουτε μου !!!! Μια ειναι η Φωτειναρα εκει μεσα κι αν σε συμπαθησει και σε ξερει καιρο μπαινει και στο δωματειο κι γινεται πολεμος !!! Ας οψεται που εκτελει χρεη ρεσεψιονιστ εκει μεσα , εγω νιωθω τυχερος που μια μερα καταφερα και μου εδωσε εστω για λιγο κανα δυο μεζεδες , η τυπισσα πραγματικα ειναι γυναικαρα με τις μπουταρες τις και με τα ολα της δεν βρισκω λογια να πω , Φωτειναρα σε αγαπαμε εισαι θηλυκο ζορικο
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.