You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολύ!!! πολύ!!! καλησπέρα σας. Τρεις μερες παιδεύομαι να ανοιξω λογαριασμο, και μολις τα καταφερα. Σας περιμενω με το ανανεωμενο προσωπικο μας για να απολαυσετε χαλαρωση και ευεξια, που τοσο την εχουμε αναγκη ολοι αυτή τη δυσκολη περιοδο. Το στοίχημα που εχουμε βαλει με την προηγουμενη ιδιοκτησια για ακομα πιο ποιοτικες υπηρεσίες θα το κερδίσουμε. Σας φιλω γλυκα. :-*
Πολύ!!! πολύ!!! καλησπέρα σας. Τρεις μερες παιδεύομαι να ανοιξω λογαριασμο, και μολις τα καταφερα. Σας περιμενω με το ανανεωμενο προσωπικο μας για να απολαυσετε χαλαρωση και ευεξια, που τοσο την εχουμε αναγκη ολοι αυτή τη δυσκολη περιοδο. Το στοίχημα που εχουμε βαλει με την προηγουμενη ιδιοκτησια για ακομα πιο ποιοτικες υπηρεσίες θα το κερδίσουμε. Σας φιλω γλυκα. :-*
Αφού τα κατάφερες πάλι καλά!!!! Θα υπάρχει επικοινωνία!!!
Καλωσόρισες λοιπόν... Μακάρι όλα να πάνε όπως τα σκέφτεσαι
ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ζουζουνι μου δεν είμαι εξοικειωμενη με το Internet όπως εσυ. Σε ευχαριστω και σε περιμενω. :-* :-* :-*Αφού τα κατάφερες πάλι καλά!!!! Θα υπάρχει επικοινωνία!!!
Καλωσόρισες λοιπόν... Μακάρι όλα να πάνε όπως τα σκέφτεσαι
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
δεν θα μας πεις λίγα πράγματα για το νέο προσωπικό;
καλωσήρθες!
καλωσήρθες!
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Μετα την διαμαχη , τραβηχτηκαν τα αφεντικα και γραφουν νεοι στα θρεντ τους?
Καταλαβαν οτι δεν αφορουν αυτα τους πελατες...
Καταλαβαν οτι δεν αφορουν αυτα τους πελατες...
ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Kαλος σε βρηκα τρελορωσε μου (που λεει και ο Αριστοτελης ). Υπαρχει ριζικη ανανεωση του προσωπικου και καλο είναι να ερθεις να δεις. Όταν θα πρεπει θα πω τα ονόματα στο forum. Σε φιλω :-*δεν θα μας πεις λίγα πράγματα για το νέο προσωπικό;
καλωσήρθες!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
οχι μονο τα ονοματα ριτακι...και τα προσοντα της καθε κοπελας θελουμε...μας εχει κακομαθει,ξερεις, ο αριστος...Kαλος σε βρηκα τρελορωσε μου (που λεει και ο Αριστοτελης ). Υπαρχει ριζικη ανανεωση του προσωπικου και καλο είναι να ερθεις να δεις. Όταν θα πρεπει θα πω τα ονόματα στο forum. Σε φιλω :-*
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Και ποτε θα πρεπει???Στο κατω κατω σκετα ονοματα θαναι(και μαλιστα ψευτικα)Kαλος σε βρηκα τρελορωσε μου (που λεει και ο Αριστοτελης ). Υπαρχει ριζικη ανανεωση του προσωπικου και καλο είναι να ερθεις να δεις. Όταν θα πρεπει θα πω τα ονόματα στο forum. Σε φιλω :-*
Γενικεs πληροφοριεs δεν βλαπτουν καμμια σαs..... πχ "Τατιανα απο Μολδαβια ξανθια 53 κιλα και 1,66 υψοs"
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
life μισα μου τα γραφεις...συνεχισε την προταση σου...1,66 υψος,στηθος,μεγαλο?....μικρο?...να ξερουμε τι κανουμε...Και ποτε θα πρεπει???Στο κατω κατω σκετα ονοματα θαναι(και μαλιστα ψευτικα)
Γενικεs πληροφοριεs δεν βλαπτουν καμμια σαs..... πχ "Τατιανα απο Μολδαβια ξανθια 53 κιλα και 1,66 υψοs"
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Τα λεω σιγα σιγα....Γλυφοντ εεεε τρωγονταs ερχεται η ορεξηlife μισα μου τα γραφεις...συνεχισε την προταση σου...1,66 υψος,στηθος,μεγαλο?....μικρο?...να ξερουμε τι κανουμε...
Καταρχην ποσεs??? και βεβαια τι???ξανθιεs,κοκινομαλεs,σγουρεs???
ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βυζουνακο μου, εννοείται. Για φωτο όμως δεν νομιζω, γιατι εγω δεν συμφωνω σε αυτό με τον Αριστοτελη.οχι μονο τα ονοματα ριτακι...και τα προσοντα της καθε κοπελας θελουμε...μας εχει κακομαθει,ξερεις, ο αριστος...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...δεν ειπα νομιζω για φωτο πουθενα...απλως για περιγραφη,μιλησα...νομιζω οτι ειναι ευκολο,και ακουραστο..ετσι?..βυζουνακο?...καινουργιο αυτο...Βυζουνακο μου, εννοείται. Για φωτο όμως δεν νομιζω, γιατι εγω δεν συμφωνω σε αυτό με τον Αριστοτελη.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Eστω........Αλλα ολα τ αλλα μπορειs να τα πειs.....ε???Βυζουνακο μου, εννοείται. Για φωτο όμως δεν νομιζω, γιατι εγω δεν συμφωνω σε αυτό με τον Αριστοτελη.
ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δωσε μου λιγο χρονο αστερι μου, είμαι πολύ νεα ακομα στο forum, αλλα εχω τη διαθεση να μαθω.Και ποτε θα πρεπει???Στο κατω κατω σκετα ονοματα θαναι(και μαλιστα ψευτικα)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
αστερι μου....βυζουνακο μου...πολλες γλυκες βλεπω ριτακι...Δωσε μου λιγο χρονο αστερι μου, είμαι πολύ νεα ακομα στο forum, αλλα εχω τη διαθεση να μαθω.
ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βυζουνακο μου, επειδή ανεφερες τον Αριστοτελη το ειπα....δεν ειπα νομιζω για φωτο πουθενα...απλως για περιγραφη,μιλησα...νομιζω οτι ειναι ευκολο,και ακουραστο..ετσι?..βυζουνακο?...καινουργιο αυτο...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Σχωρεμενη....Μ αρεσουν οι πολυ νεεs και οχι μονο στο forumΔωσε μου λιγο χρονο αστερι μου, είμαι πολύ νεα ακομα στο forum, αλλα εχω τη διαθεση να μαθω.
Γαμωτο....Παλι προδοθηκα
ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατι δεν είμαι γλυκια θες να πεις΄αστερι μου....βυζουνακο μου...πολλες γλυκες βλεπω ριτακι...
ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλα το καταλαβα ότι εισαι γλυκούλης τελικα. :-*Σχωρεμενη....Μ αρεσουν οι πολυ νεεs και οχι μονο στο forum
Γαμωτο....Παλι προδοθηκα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.