ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλο σαββατοκυριακο και πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γεια σου Ριτακι :-*Καλο σαββατοκυριακο και πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ριτάκι , απο το Μαργαρητάκι...μου αρέσει , καλές δουλείες.Πολύ!!! πολύ!!! καλησπέρα σας. Τρεις μερες παιδεύομαι να ανοιξω λογαριασμο, και μολις τα καταφερα. Σας περιμενω με το ανανεωμενο προσωπικο μας για να απολαυσετε χαλαρωση και ευεξια, που τοσο την εχουμε αναγκη ολοι αυτή τη δυσκολη περιοδο. Το στοίχημα που εχουμε βαλει με την προηγουμενη ιδιοκτησια για ακομα πιο ποιοτικες υπηρεσίες θα το κερδίσουμε. Σας φιλω γλυκα. :-*
Αστερι μου καπως ετσι είναι τα πραγματα. Ο Αριστοτέλης λεει, οτι ενα τετοιο μαγαζι θελει ψυχη για να παει μπροστα, και ότι όταν κατι δεν μπορεις να το κανεις καλα, μην το κανεις καθολου. Πως θα μπορουσε να γινει δυο κομματια.
Γλυκουλη μου δεν με εχεις δει?
Συγνωμη για την παρατηρηση, αλλα αυτή την απορια εχεις ως πελατης??? Αν είναι να σου πω και το ΦΠΑ που προεκυψε από την μεταβιβαση! Πλακιτσα κανω, μη μου παρεξηγηθείς.Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι εσύ εκπροσωπείς το νέο ιδιοκτήτη στη Δάφνη, ενώ ο Αριστοτέλης κράτησε το μαγαζί στη Γλυφάδα.
αυτό τώρα θέλω να μου το αναλύσεις.... Πολλές καλημέρες και καλή εβδομάδα...Γλυκουλη μου σε περιμενω για ποτακι (και όχι μονο).
Καλημερα, καλη εβδομαδα, καλο μηνα. Το Διαμαντι της Δαφνης σας περιμενει με το ανανεωμενο προσωπικο του, Ροζα, Τζενη(Ελληνιδα), Βανα(Ελληνιδα), Συσσι(Ελληνιδα), Αφροδιτη(Ελληνιδα-εως 16΄00), Λιζα(Γαλλιδα). Οι εθνικοτητες, για να προλαβω καποιους, ειναι οριτζιναλ και με ολα τα νομιμα εγγραφα. Πολλα - πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αυτό τώρα θέλω να μου το αναλύσεις.... Πολλές καλημέρες και καλή εβδομάδα...
τι μας κάνεις πρωινιάτικα...να τρέχουμε μες στη βροχή στη Δάφνη... νέες αφίξεις βλέπω...ετοίμασε καφεδάκι και έρχομαι... ;)Καλημερα, καλη εβδομαδα, καλο μηνα. Το Διαμαντι της Δαφνης σας περιμενει με το ανανεωμενο προσωπικο του, Ροζα, Τζενη(Ελληνιδα), Βανα(Ελληνιδα), Συσσι(Ελληνιδα), Αφροδιτη(Ελληνιδα-εως 16΄00), Λιζα(Γαλλιδα). Οι εθνικοτητες, για να προλαβω καποιους, ειναι οριτζιναλ και με ολα τα νομιμα εγγραφα. Πολλα - πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Να ερθεις Λαγουδακο μου. Μη φοβασαι, δεν θα λιωσεις γλυκε μου! ;)τι μας κάνεις πρωινιάτικα...να τρέχουμε μες στη βροχή στη Δάφνη... νέες αφίξεις βλέπω...ετοίμασε καφεδάκι και έρχομαι... ;)
Καλημερα, καλη εβδομαδα, καλο μηνα. Το Διαμαντι της Δαφνης σας περιμενει με το ανανεωμενο προσωπικο του, Ροζα, Τζενη(Ελληνιδα), Βανα(Ελληνιδα), Συσσι(Ελληνιδα), Αφροδιτη(Ελληνιδα-εως 16΄00), Λιζα(Γαλλιδα). Οι εθνικοτητες, για να προλαβω καποιους, ειναι οριτζιναλ και με ολα τα νομιμα εγγραφα. Πολλα - πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο μηνα ομορφε! Μηπως γνωριζομαστε απο καπου! :-*βρε βρε καλώς το κορίτσι ...καλό μήνα ;)
Να ερθεις Λαγουδακο μου. Μη φοβασαι, δεν θα λιωσεις γλυκε μου! ;)
Καλο μηνα ομορφε! Μηπως γνωριζομαστε απο καπου! :-*
, Λιζα(Γαλλιδα). Οι εθνικοτητες, για να προλαβω καποιους, ειναι οριτζιναλ και με ολα τα νομιμα εγγραφα.
Οι γνωστες ισχυουν μωρο μου, 60 και 80. Και εδω στο θεμα του χρονου, οπως εχουν διαπιστωσει οσοι ερχονται, δεν κοροιδευουμε.
πμ με τιμουλεσ,παρακαλω
...και για πες,βρε ριτακι,απο τα κοριτσια σου, υπαρχει καμια με προσοντα μεγαλα .....?Οι γνωστες ισχυουν μωρο μου, 60 και 80. Και εδω στο θεμα του χρονου, οπως εχουν διαπιστωσει οσοι ερχονται, δεν κοροιδευουμε.
ο καθεις με τα γουστα μαν...οι κολακηδες συνηθως βρισκουν..πανω κατω κατι κυκλοφορει..εμεις ειμαστε στο περιθωριο..Σωστός
Άλλο σπουδαίο θέμα αυτό.
Βυζουνακο μου, Ροζα, Βανα, Τζενη, 3+, ηλικιες γενικα 20 - 35.ο καθεις με τα γουστα μαν...οι κολακηδες συνηθως βρισκουν..πανω κατω κατι κυκλοφορει..εμεις ειμαστε στο περιθωριο..