Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 282K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΡΙΤΑΚΙ-18Δ

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλο σαββατοκυριακο και πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.872
Πόντοι
46.232
Πολύ!!! πολύ!!! καλησπέρα σας. Τρεις μερες παιδεύομαι να ανοιξω λογαριασμο, και μολις τα καταφερα. Σας περιμενω με το ανανεωμενο προσωπικο μας για να απολαυσετε χαλαρωση και ευεξια, που τοσο την εχουμε αναγκη ολοι αυτή τη δυσκολη περιοδο. Το στοίχημα που εχουμε βαλει με την προηγουμενη ιδιοκτησια για ακομα πιο ποιοτικες υπηρεσίες θα το κερδίσουμε. Σας φιλω γλυκα. :-*
Ριτάκι , απο το Μαργαρητάκι...μου αρέσει , καλές δουλείες.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αστερι μου καπως ετσι είναι τα πραγματα. Ο Αριστοτέλης λεει, οτι ενα τετοιο μαγαζι θελει ψυχη για να παει μπροστα, και ότι όταν κατι δεν μπορεις να το κανεις καλα, μην το κανεις καθολου. Πως θα μπορουσε να γινει δυο κομματια.

Θα γινόταν διχασμένη προσωπικότητα!
Λες να κατέληγε στο Δρομοκαΐτιο?

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι εσύ εκπροσωπείς το νέο ιδιοκτήτη στη Δάφνη, ενώ ο Αριστοτέλης κράτησε το μαγαζί στη Γλυφάδα.
Συγνωμη για την παρατηρηση, αλλα αυτή την  απορια εχεις ως πελατης??? Αν είναι να σου πω και το ΦΠΑ που προεκυψε από την μεταβιβαση!  :2funny: Πλακιτσα κανω, μη μου παρεξηγηθείς.

ΡΙΤΑΚΙ-18Δ

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
αυτό τώρα θέλω να μου το αναλύσεις.... :grin: :grin: Πολλές καλημέρες και καλή εβδομάδα...
Καλημερα, καλη εβδομαδα, καλο μηνα. Το Διαμαντι της Δαφνης σας περιμενει με το ανανεωμενο προσωπικο του, Ροζα, Τζενη(Ελληνιδα), Βανα(Ελληνιδα), Συσσι(Ελληνιδα), Αφροδιτη(Ελληνιδα-εως 16΄00), Λιζα(Γαλλιδα). Οι εθνικοτητες, για να προλαβω καποιους, ειναι οριτζιναλ και με ολα τα νομιμα εγγραφα. Πολλα - πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Καλημερα, καλη εβδομαδα, καλο μηνα. Το Διαμαντι της Δαφνης σας περιμενει με το ανανεωμενο προσωπικο του, Ροζα, Τζενη(Ελληνιδα), Βανα(Ελληνιδα), Συσσι(Ελληνιδα), Αφροδιτη(Ελληνιδα-εως 16΄00), Λιζα(Γαλλιδα). Οι εθνικοτητες, για να προλαβω καποιους, ειναι οριτζιναλ και με ολα τα νομιμα εγγραφα. Πολλα - πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:rockon: :rockon:τι μας κάνεις πρωινιάτικα...να τρέχουμε μες στη βροχή στη Δάφνη... :grin: :grin: νέες αφίξεις βλέπω...ετοίμασε καφεδάκι και έρχομαι... ;)

ΡΙΤΑΚΙ-18Δ

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
:rockon: :rockon:τι μας κάνεις πρωινιάτικα...να τρέχουμε μες στη βροχή στη Δάφνη... :grin: :grin: νέες αφίξεις βλέπω...ετοίμασε καφεδάκι και έρχομαι... ;)
Να ερθεις Λαγουδακο μου. Μη φοβασαι, δεν θα λιωσεις γλυκε μου!  ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127

βρε βρε καλώς το κορίτσι ...καλό μήνα  ;)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
Οι γνωστες ισχυουν μωρο μου, 60 και 80. Και εδω στο θεμα του χρονου, οπως εχουν διαπιστωσει οσοι ερχονται, δεν κοροιδευουμε.
...και για πες,βρε ριτακι,απο τα κοριτσια σου, υπαρχει καμια με προσοντα μεγαλα  :tits: :tits: :tits: :tits:.....?

ΡΙΤΑΚΙ-18Δ

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ο καθεις με τα γουστα μαν...οι κολακηδες συνηθως βρισκουν..πανω κατω κατι κυκλοφορει..εμεις ειμαστε στο περιθωριο.. :tickedoff: :s&m_1:
Βυζουνακο μου, Ροζα, Βανα, Τζενη, 3+, ηλικιες γενικα 20 - 35.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom