ΡΙΤΑΚΙ-18Δ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
:-* :-* :-*Καλημέρα Μαργαρίτα μωρό μου :-*
Πολύ ωραία νέα διαβάζω! Μας λες και καμιά ηλικία να έρθουμε κάπως προετοιμασμένοι ή δεν κάνει;
:-* :-* :-*Καλημέρα Μαργαρίτα μωρό μου :-*
Πολύ ωραία νέα διαβάζω! Μας λες και καμιά ηλικία να έρθουμε κάπως προετοιμασμένοι ή δεν κάνει;
ηλικιες,το εχουμε ξεπερασει αυτο...με τα προσοντα κολλαμε....τι βλεπω...3+?....μαλιστα..οποτε μια καταδρομικη θα κανω για ενημερωση...Βυζουνακο μου, Ροζα, Βανα, Τζενη, 3+, ηλικιες γενικα 20 - 35.
Να ερθεις βυζουνακο μου, δεν νομιζω να φοβασαι και εσυ τη βροχη σαν το Λαγουδακο.ηλικιες,το εχουμε ξεπερασει αυτο...με τα προσοντα κολλαμε....τι βλεπω...3+?....μαλιστα..οποτε μια καταδρομικη θα κανω για ενημερωση...
...ειμαι αδιαβροχος...παρολο που κυκλοφορω με μοτο..Να ερθεις βυζουνακο μου, δεν νομιζω να φοβασαι και εσυ τη βροχη σαν το Λαγουδακο.
Μωρακι μου θα σου προσφερω τις υπηρεσιες μου απο αλλο ποστο!ριτάκι στο δωμάτιο περνάς ή τέρμα το λάδωμα?
..γενικης διευθυντριας,να υποθεσω?....Μωρακι μου θα σου προσφερω τις υπηρεσιες μου απο αλλο ποστο!
..γενικης διευθυντριας,να υποθεσω?....
Μωρακι μου θα σου προσφερω τις υπηρεσιες μου απο αλλο ποστο!
Το παλευω φιλε!!!Ο Αριστος, που ειναι ???
:-* :-* :-*Το παλευω φιλε!!!
Αγαπη μου, με το πμ, οι κοπελες ειναι οι ιδιες με εχτες. Για περισσοτερες πληροφοριες 6978300938 - 6909111088. Φιλακια.Καλημερα, καλη εβδομαδα, καλο μηνα. Το Διαμαντι της Δαφνης σας περιμενει με το ανανεωμενο προσωπικο του, Ροζα, Τζενη(Ελληνιδα), Βανα(Ελληνιδα), Συσσι(Ελληνιδα), Αφροδιτη(Ελληνιδα-εως 16΄00), Λιζα(Γαλλιδα). Οι εθνικοτητες, για να προλαβω καποιους, ειναι οριτζιναλ και με ολα τα νομιμα εγγραφα. Πολλα - πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Γλυκε μου varian, το επιπεδο σε αυτον τον τομεα ειναι αρκετα υψηλο, οποτε εχεις επιλογες.Ριτάκι, πες μου σε παρακαλώ ποια κοπέλα κάνει μασάζ επιπέδου; Αν δεν θέλεις να το ποστάρεις στείλε μου PM. Και αν είναι και b2b ακόμη καλύτερα.
Φιλιά :-*
Μετά από τη δοκιμή λοιπόν θα το διαπιστώσουμε
Οχι μωρο μου, η δικια μας ειναι γνησια Ελληνιδα.Αφροδίτη που ήταν στο μαγαζί της γλυφαδας?