lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
βρε συ, μην καρφώνεσαι....και η άλλη "γνήσια" ήταν....Οχι μωρο μου, η δικια μας ειναι γνησια Ελληνιδα.
βρε συ, μην καρφώνεσαι....και η άλλη "γνήσια" ήταν....Οχι μωρο μου, η δικια μας ειναι γνησια Ελληνιδα.
Λαγουδακο... Λαγουδακο...βρε συ, μην καρφώνεσαι....και η άλλη "γνήσια" ήταν....
:'( :'( :-* :-* :-* αφού ξέρεις.... :-* :-*Λαγουδακο... Λαγουδακο...
Ζουζουνολαγουδακος εισαι τελικα.:'( :'( :-* :-* :-* αφού ξέρεις.... :-* :-*
εσύ θα πρεπε να το ξερεις καλύτερα από όλους...Ζουζουνολαγουδακος εισαι τελικα.
Καλη νυχτα και απο εμενα. :-* :-* :-* :-*
Το παλευω φιλε!!!
Καλημέρα, να σου δωσω το τηλεφωνο του λογιστη μου να σου πει ολες τις λεπτομέρειες!!!Πάλης ξεκίνημααα, νέοι αγώνες.......
Τελικά εδώ το πούλησες, κρυφοπαίζεις ή παίζεις κανονικά?
ρε σεις τι σας(μας) νοιάζει αν το έδωσε, το πούλησε, το κράτησε κλπκλπ?? σημασία έχει να περνάμε καλά και να πετσώνουμε ασύστολα άτακτες κορασίδες....
ρε σεις τι σας(μας) νοιάζει αν το έδωσε, το πούλησε, το κράτησε κλπκλπ?? σημασία έχει να περνάμε καλά και να πετσώνουμε ασύστολα άτακτες κορασίδες....
ριτακι το "παντου...." μας αρεσει καλύτερα γλυκεια μου.Καλη νυχτα και πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* παντου! (σε ολους εννοω).
Καλημερα. Γλυκε μου SPL και βεβαια ειμαστε μελοι της μεγαλης παρεας μας, ενα λογοπαιγνιο εκανα μωρο μου. :-* :-* :-* :-*ριτακι το "παντου...." μας αρεσει καλύτερα γλυκεια μου.
το "σε ολους ... " θα ελεγα ενοειται εκτος και δεν αισθανεσαι μελος της παρεας μας με τις κουκλες σου.....
δεν πιστευω να σε πειραξε που το εκανα ουσιαστικο ????Καλημερα. Γλυκε μου SPL και βεβαια ειμαστε μελοι της μεγαλης παρεας μας, ενα λογοπαιγνιο εκανα μωρο μου. :-* :-* :-* :-*