Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γιατι δεν είμαι γλυκια θες να πεις΄
Για να πιστοποιησουμε οτι ενα γλυκο ειναι πραγματι γλυκο...πρεπει να το φαμε
Δεν ξερω αν με παρακολουθειs  :grin:
Καλα το καταλαβα ότι εισαι γλυκούλης τελικα. :-*
:smitten: :smitten: :smitten:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Πολύ!!! πολύ!!! καλησπέρα σας. Τρεις μερες παιδεύομαι να ανοιξω λογαριασμο, και μολις τα καταφερα. Σας περιμενω με το ανανεωμενο προσωπικο μας για να απολαυσετε χαλαρωση και ευεξια, που τοσο την εχουμε αναγκη ολοι αυτή τη δυσκολη περιοδο. Το στοίχημα που εχουμε βαλει με την προηγουμενη ιδιοκτησια για ακομα πιο ποιοτικες υπηρεσίες θα το κερδίσουμε. Σας φιλω γλυκα. :-*

Τι εννοείς λέγοντας "με την προηγούμενη ιδιοκτησία"; Δεν είναι ο Αριστοτέλης πλέον ιδιοκτήτης;

ΡΙΤΑΚΙ-18Δ

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοείς λέγοντας "με την προηγούμενη ιδιοκτησία"; Δεν είναι ο Αριστοτέλης πλέον ιδιοκτήτης;
Αστερι μου καπως ετσι είναι τα πραγματα. Ο Αριστοτέλης λεει, οτι ενα τετοιο μαγαζι θελει ψυχη για να παει μπροστα, και ότι όταν κατι δεν μπορεις να το κανεις καλα, μην το κανεις καθολου. Πως θα μπορουσε να γινει δυο κομματια.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αστερι μου καπως ετσι είναι τα πραγματα. Ο Αριστοτέλης λεει, οτι ενα τετοιο μαγαζι θελει ψυχη για να παει μπροστα, και ότι όταν κατι δεν μπορεις να το κανεις καλα, μην το κανεις καθολου. Πως θα μπορουσε να γινει δυο κομματια.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι εσύ εκπροσωπείς το νέο ιδιοκτήτη στη Δάφνη, ενώ ο Αριστοτέλης κράτησε το μαγαζί στη Γλυφάδα.

ΡΙΤΑΚΙ-18Δ

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι εσύ εκπροσωπείς το νέο ιδιοκτήτη στη Δάφνη, ενώ ο Αριστοτέλης κράτησε το μαγαζί στη Γλυφάδα.
Εκπροσωπώ και τον εαυτο μου.  ;)

feelthetroll

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
το μαγαζι το αγορασε αλλος?ή απλα σε αναβθμισε εκει εσενα ο αριστος?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom