n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
καλή αρχή για αύριο , παραλιακά......
Kαλημερα σε ολους, ευχαριστω φιλε, περιμενω εντυπωσεις!!!καλή αρχή για αύριο , παραλιακά......
. Καλημερα αριστο με τα κορίτσια σου!!! Ξέρουμε το ρόστερ για σήμερα;;;Πολυ καλημερα σε ολους!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/2787bf286512374] [/URL]
Καλημερα.........www.imagebam.com/image/085cf0286518428] [/URL]. Καλημερα αριστο με τα κορίτσια σου!!! Ξέρουμε το ρόστερ για σήμερα;;;
Μικρουλη καλησπερα, αξιζει να το επισκεφτεις!!! Αααααααααλος χωρος!!!!!!!!!Καλησπέρα και καλορίζικο το νέο μαγαζί...!!!!
Καλημερααααααααα!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/edd42c287181293] [/URL]
πουτ ην είδες γαμώ την τρέλλα μου με τους ηλίθιους που έχουμε μπλέξει και μας σπα΄νε τα παπάρια.... είμαι πολύ αγριεμένος σήμερα... θέλω μασάζ... τώραΚαλημερααααααααα!!!!!!!!! www.imagebam.com/image/aaf478287430907] [/URL]
Καλημερα Λαγε, αυτα εχει η ζωη, τι να κανουμε!!!!!!!!!πουτ ην είδες γαμώ την τρέλλα μου με τους ηλίθιους που έχουμε μπλέξει και μας σπα΄νε τα παπάρια.... είμαι πολύ αγριεμένος σήμερα... θέλω μασάζ... τώρα
....επεστρεψε η ντονα?....Οσον αφορα το θεμα της Ντονας, οι πιο πολλοι την ξερετε καλυτερα απο μενα. Θεωρειται απο τα δυνατα χαρτια του χωρου. Εχει τα πανω και τα κατω της, αλλα μου δειχνει, απο τοτε που επεστρεψε, οτι προσπαθει να "μπει" στο στυλ του μαγαζιου.
Nαι......... το απολωλος!!!!!!!!!....επεστρεψε η ντονα?....
Σε ευχαριστω αγορι μου, να εισαι παντα καλα!!!!!!!!!Ο καινουργιος χωρος ειναι χλιδα Αριστο και απολυτα διακριτικος...μπραβο το χρειαζοταν η περιοχη!
Καλες δουλειες απο καρδιας!!!