Γεια σου φίλε μου.
Εκτός από ειρωνικός, είσαι γραφικός, ολίγον αφελής και πολύ προκατειλημμένος, και θα σου εξηγήσω αμέσως γιατί.
1. Πρωτίστως δεν κοίταξα το ρολόι μου την ώρα που μπήκα άρα τα 20 μπορεί να ήταν 18 ή 16 μαζί με το παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα και ένα τηλεφώνημα που για ευνόητους λόγους με έβγαλε έξω από το μαγαζί για λίγο.
Το μαγαζί είναι στο δρόμο μου προς Νέα Σμύρνη και ήθελα να γνωρίσω στο λίγο χρόνο που είχα το χώρο και τα κορίτσια. Δεν ξέρω τι σου φάνηκε περίεργο.
2. Θα μου ήταν πολύ εύκολο, αν ήμουν αυτό που εννοείς, δηλάδή προμότορας, να σας γράψω ότι έχω πάει στο μαγαζί 5 φορές, ή ότι πήγα και πήρα σε 3 ώρες και τις 7-8 κοπέλες μόνες ή duo ή trio που ήταν εκεί γιατί έτσι αποφάσισα πχ να γιορτάσω τα γενέθλιά μου, να σας γράψω και πώς πέρασα, και έτσι να με πιστέψετε όλοι!
3. Έχεις δίκιο να σκέφτεσαι έτσι, γιατί πολλοί εδώ κάνουν αυτή τη δουλειά, και ίσως να την έχεις κάνει και εσύ. Δεν κοίταξες όμως ότι είμαι ένα μέλος με 40-50 posts σε 2-3 χρόνια και ότι πάντοτε σχεδόν έκανα ερωτήσεις και σπάνια αναφορές στα μαγαζιά, αφού δήλωσα ότι δεν είμαι συχνός θαμώνας.
Αν αμφισβητείς ότι πήγα μπορώ να σου στείλω λεπτομερείς πληροφορίες για τις κοπέλες που ανέφερα, γιατί είμαι φωτογραφικός τύπος.
Όσο για το ότι δεν γάμησα, συγγνώμη και πάλι αγαπητέ μου που σε απογοήτευσα. Δεν μ'αρέσει να γαμάω σε 10-15 λεπτά μαζί με τα ντους, είμαι πιο απαιτητικός άνθρωπος στις επιλογές μου και στη συμπεριφορά μου.
Τέλος, αν ζητούσα σουβλάκι, ίσως και να μου το πρόσφεραν.
Δυστυχώς σε αυτό τον τόπο η αλήθεια δεν πρέπει να λέγεται.
Να είστε όλοι καλά.