giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
;) ;)Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! "Τριτουλα", για πιο ζουμερες καταστασεις!
;) ;)Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! "Τριτουλα", για πιο ζουμερες καταστασεις!
Την καλημερα μου σε ολους!καλημερες σε ολο το ροστερ του καταστηματος! Αντε 7 κ σημερα! Αρε αριστο, με εχεις καψει! Δν σκεφτομαι τιποτα αλλο...
Λαγε μου ντυσου ελαφρα. Δε βλεπεις την "Τεταρτουλα" με τα σιθρου της, πως αντιμετωπιζει τη ζεστη?πολλη ζεστη σημερα κ δν βρισκω τροπο να δροσιστω!!
πολλη ζεστη σημερα κ δν βρισκω τροπο να δροσιστω!!
σκεφτομουν να μου στελνες την ''τεταρτουλα'' να με δροσισει με το μοναδικο της τροπο....
Aπο επιστημονικης αποψης εννοεις γιατρε μου?
Σε ευχαριστω παρα πολυ. Να περνας καλα!!!Καλημέρα σας. Εξ'όσων παρακολουθώ εις το νήμα σας, είσθε λίαν ευρηματικός και πνευματώδης. Όπερ καθιστά την επιχείρησήν σας εξαιρετικώς ενδιαφέρουσα. Να είσθε πάντα καλά και να έχετε πολλές και καλές δουλειές.
Σε ευχαριστω! Οποτε σε ξαναπαρει ο δρομος, θα χαρουμε να σε εξυπηρετησουμε!Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές και αναγνώστες του forum.
Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την ταπεινή γνώμη μου για το συγκεκριμένο χώρο, χωρίς να είμαι και υπερβολικά έμπειρος.
Επίσκεψη express γνωριμίας λόγω περιορισμένου χρόνου μου. Αν και το parking είναι δύσκολο δεν είναι ακατόρθωτο να βρεις είτε στην Εθνάρχου Μακαρίου είτε σε κάθετο δρόμο. Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε η υποδοχή της Άννας καθώς και η υποδειγματική φιλοξενία του Aristoteli αλλά και της Άννας επίσης. Ήταν φιλικότατοι και έκαναν κάθε προσπάθεια να σπάσει ο πάγος που υπάρχει τουλάχιστον σε μένα την πρώτη φορά που γνωρίζω τέτοιο μέρος, και η συμπεριφορά τους επαγγελματικότατη. Επίσης, θα συμφωνήσω με φίλο που ανέφερε ότι το περιβάλλον παραπέμπει λίγο σε studio, άλλα είναι καλόγουστο και δεν ενοχλεί καθόλου.
Για αυτό βοηθούν οι πρόσχαρες και όμορφες κοπέλες που υπάρχουν, και νομίζω ότι είδα τις περισσότερες το 20λεπτο που παρέμεινα και συζήτησα ενδθαφέροντα θέματα για το χώρο με τον Aristoteliμε. Υπάρχουν κοπέλες για πολλά γούστα, αλλα εγώ ξεχώρισα τη Μαργαρίτα, τη Μαριλένα, την Εύα, τη Τζένη αλλά και την Άννα βεβαίως, η οποία μπαίνει σε δωμάτιο αν κατάλαβα καλά. Αν και δεν έχουν πολλά κοινά στο σωματότυπο μεταξύ τους, είναι και οι 5 γυναικάρες!!!
Aritoteli θα επανέλθω πολύ σύντομα για δράση.
Να είστε καλά όλοι
Εχεις πμ.Ποια είναι η Μαριλένα; καινούργια;
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές και αναγνώστες του forum.
Θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την ταπεινή γνώμη μου για το συγκεκριμένο χώρο, χωρίς να είμαι και υπερβολικά έμπειρος.
Επίσκεψη express γνωριμίας λόγω περιορισμένου χρόνου μου. Αν και το parking είναι δύσκολο δεν είναι ακατόρθωτο να βρεις είτε στην Εθνάρχου Μακαρίου είτε σε κάθετο δρόμο. Εξαιρετική εντύπωση μου έκανε η υποδοχή της Άννας καθώς και η υποδειγματική φιλοξενία του Aristoteli αλλά και της Άννας επίσης. Ήταν φιλικότατοι και έκαναν κάθε προσπάθεια να σπάσει ο πάγος που υπάρχει τουλάχιστον σε μένα την πρώτη φορά που γνωρίζω τέτοιο μέρος, και η συμπεριφορά τους επαγγελματικότατη. Επίσης, θα συμφωνήσω με φίλο που ανέφερε ότι το περιβάλλον παραπέμπει λίγο σε studio, άλλα είναι καλόγουστο και δεν ενοχλεί καθόλου.
Για αυτό βοηθούν οι πρόσχαρες και όμορφες κοπέλες που υπάρχουν, και νομίζω ότι είδα τις περισσότερες το 20λεπτο που παρέμεινα και συζήτησα ενδθαφέροντα θέματα για το χώρο με τον Aristoteliμε. Υπάρχουν κοπέλες για πολλά γούστα, αλλα εγώ ξεχώρισα τη Μαργαρίτα, τη Μαριλένα, την Εύα, τη Τζένη αλλά και την Άννα βεβαίως, η οποία μπαίνει σε δωμάτιο αν κατάλαβα καλά. Αν και δεν έχουν πολλά κοινά στο σωματότυπο μεταξύ τους, είναι και οι 5 γυναικάρες!!!
Aritoteli θα επανέλθω πολύ σύντομα για δράση.
Να είστε καλά όλοι
Δεν θελω να γινω ειρωνικος αλλα αδυνατω να αντιληφθω τι ειδους τυποι υπαρχουν που πανε - αγνωστοι μεταξυ αγνωστων οπως διατεινεται- σε ενα χωρο συνουσιων, καθονται 20 λεπτα με 2 αγνωστους και πινουν κκαφε, αποχωρουν χωρις να συνουσιαστουν, και μετα γραφουν εδω αυτα που γραφουν - το πως ΔΕΝ γαμησαν δηλαδη. Προφανως ειναι ενας καινουριος τροπος να σκοτωνεις ενα 20λεπτο....
Εικάζω οτι αν ειχε αλλο ενα 10λπετο θα ετρωγε και σουβλακι.