Σημερινό πέρασμα για πρώτη φορά από το μαγαζί. Ξεκινώ με τα αρνητικά για να είναι θετικός ο απόηχος όπως και του αρμόζει μιας κι είχα μία από τις καλύτερες συνεδρίες της έως τώρα μασαζοπορείας μου.
Τα πλην:
1)Πολλά σκαλοπάτια ως την άφιξη στον κυρίως χώρο συνεπώς καθίσταται δύσκολα προσβάσιμο σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.
2) Κανένας οδηγός τυφλών στα γύρω πεζοδρόμια.
3) Το ίδρυμα στεγάζεται σε μονοκατοικία σε ήρεμο στενάκι άρα δη στο μπες-βγες είσαι κάρφωμα για το πού πας.
4) Η διακόσμηση (τα χρώματα στους τοίχους) παραπέμπουν σε στούντιο ενώ και οι "πινελιές" νεοκλασικής αισθητικής καθιστούν το χώρο ελαφρώς κιτς.
5) Όχι καλός-διακριτικός χώρος αναμονής (αν είναι αυτός στο έμπα δεξιά όπου στεγάζεται και το γραφείο του ιδιοκτήτη).
6) Έλλειψη καναπέ στο δωμάτιο
Αναγνωρίζω ότι μέρος των αρνητικών φαντάζουν σε κάποιους υπερβολικά, σε κάποια δεν ευθύνεται η ιδιοκτησία και άλλα είναι καθαρά υποκειμενικά.
Στα συν:
1) Καθαριότητα, σφραγισμένες παντόφλες-πετσέτες
2) Καμπίνα ντούζ μες στο δωμάτιο
3) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣΑΖΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΕΥΓΕ!
4) Κοπέλες για διάφορα γούστα.
5) Ευγενική συμπεριφορά από όλες/ους.
6) Πήγα με τη σφραγίδα στο κούτελο για την Εύα. Εδώ θα σταθώ λίγο παραπάνω...
Εμφανισιακά την περίμενα χειρότερη. Μου βγάζει κάτι έκφυλο σαν τη Γωγώ Μαστροκώστα στο πιο χαλαρό. Καλή εμφάνιση για τα γούστα μου. Φούλ συνεργάσιμη στο δεύτερο μέρος. Αυτό που με ξετρέλανε είναι το μασάζ. Δίνω τεράστια σημασία σε αυτό. Πραγματικά ΤΟ ΜΑΣΑΖ. Σχολαστικότητα, ακρίβεια, κρεσέντο πίεσης όπου έπρεπε και τέλειο σωματικό αυτοέλεγχο στο b2b. Για εμένα καλύτερη κι από τις πραγματικά δυνατές Ζάνα, Ελένη, Μάγια και άλλα γνωστά και λιγότερο γνωστά ονόματα του χώρου. Άριστη , μπράβο της!