Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βυζομαστορα μου χιλια συγνωμη. Θα ετυχε. Παρε τηλ. 30 λεπτα περιπου, πριν ερθεις να αποφυγουμε τυχον εμπλοκη.Αριστοτελη , μαλλον θα χρειαστεις επεκταση μου φαινεται. Καταφερα να φτασω και εγω ο καψερος μεχρη την θυρα σου αλλα δεν μπορεσα να την διαβω καθως με πληροφορησαν οτι υπηρχε τουλαχιστον 30λεπτη αναμονη στον σαλονι. Παντως η Αννα? ηταν ευγενεστατη.
Τρελορωσε που εισαι? Εχει και μπονους πατουσακια σημερα!
Ελα μου ντε! Ας οψεται η κακουργα καινωνια, και ο πρωην "φιλαρακος" μου απο το μασαζοχωρο. Βαλαν λιγο το χερακι τους και οι "φιλεναδες" σου απο διπλα, γεμιζοντας τον περιβαλλοντα χωρο, τη σκαλα και το ασανσερ με διαφορα τμηματα συσκευασιας προφυλακτικων, συχνα - πυκνα, και εδεσε το γλυκο.
Ουδεν σχολιον.Μηπαως ειχες το κοριτσι του ,στην δουλεψη σου ??? ;) ;) ;) ;)
Καπως ετσι ημουν το πρωι! Ηταν αρρωστη η κορακλα μου και το ξενυχτησα λιγο.καλημερα. χαχαχα αυτός ειναι καφές!!!
Οσοι το εκαναν "χασανε τη μπαλα". Ειμαι αρκετα επαγγελματιας για να κανω τετοια λαθη! Και μη ξεχνας οτι εγω ειμαι στο μαγαζι μου συνεχεια, δεν το εχω "στον αυτοματο" να παριστανω τον κυριλε χοντρομαλακα γκομενο.aristoteli εσυ τις δοκιμαζεις ολες?και με τι συχνοτητα?
απο οτι διαβαζω καθημερινα ετσι ειναι ....Οσοι το εκαναν "χασανε τη μπαλα". Ειμαι αρκετα επαγγελματιας για να κανω τετοια λαθη! Και μη ξεχνας οτι εγω ειμαι στο μαγαζι μου συνεχεια, δεν το εχω "στον αυτοματο" να παριστανω τον κυριλε χοντρομαλακα γκομενο.
Να εισαι καλα ευχαριστω. Το nuru ειναι ενδιαφερουσα και δροσερη παραλλαγη του body to body, ομως απο οτι ειδα και υψηλο ειναι το κοστος του τζελ, συν το καλυμμα που πρεπει να αντικαθισταται σε καθε συνεδρια, ανεβαζουν την τιμη. Το βασικοτερο προβλημα για εμενα ομως ειναι ο χωρος. Θα πρεπει να διαθεσω ενα δωματιο για nuru, το οποιο δεν εχω αυτη τη στιγμη.απο οτι διαβαζω καθημερινα ετσι ειναι ....
απο nuru τι σκεπτεσαι ????
και μιλαμε για real......
την καλημερα μου και περαστικα.
απο οτι διαβαζω καθημερινα ετσι ειναι ....
απο nuru τι σκεπτεσαι ????
και μιλαμε για real......
την καλημερα μου και περαστικα.
Μεσα εισαι!εμενα παντως μετα τις συνεδρειες μου ανοιγει η ορεξη...αν βγαινοντας στο χωλακι ειχε κανενα χοτ ντογκ θα το κτυπαγα χαλαρα