- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
με κατάλαβες τι μου αρέσει...
;)
;)
Τεταρτη, λαικη αγορα στη γειτονια σημερα και σας διαλεξα το πιο ζουμερο "φρουτο".
Ελα εσυ, και μη μου φοβασαι!το φρούτο το τρως και το γεύεσαι,μην έλθω και αντιμετωπίσουμε το μην εγγίζετε
Ελα μου ντε! Ας οψεται η κακουργα καινωνια, και ο πρωην "φιλαρακος" μου απο το μασαζοχωρο. Βαλαν λιγο το χερακι τους και οι "φιλεναδες" σου απο διπλα, γεμιζοντας τον περιβαλλοντα χωρο, τη σκαλα και το ασανσερ με διαφορα τμηματα συσκευασιας προφυλακτικων, συχνα - πυκνα, και εδεσε το γλυκο.μια χαρα βολεμενοι ημασταν στην γλυφαδα τι την ηθελες την δαφνη?
Ελα μου ντε! Ας οψεται η κακουργα καινωνια, και ο πρωην "φιλαρακος" μου απο το μασαζοχωρο. Βαλαν λιγο το χερακι τους και οι "φιλεναδες" σου απο διπλα, γεμιζοντας τον περιβαλλοντα χωρο, τη σκαλα και το ασανσερ με διαφορα τμηματα συσκευασιας προφυλακτικων, συχνα - πυκνα, και εδεσε το γλυκο.
Ξερεις ηθελα και εγω μια αναπαυλα, και η επιλογη εγινε με βαση το "δεν ενοχλω - δεν ενοχλουμαι".και επρεπε να πας τοσο μακρια? τιγκα στα ελευθερα διαμερισματα/μεζονετες ειναι η γλυφαδα, ανω και κατω και πισω απο το γκολφ. τσαμπα ενοικιασε βιλα το ευακι διπλα.
και επρεπε να πας τοσο μακρια? τιγκα στα ελευθερα διαμερισματα/μεζονετες ειναι η γλυφαδα, ανω και κατω και πισω απο το γκολφ. τσαμπα ενοικιασε βιλα το ευακι διπλα.
μιαχαρά επιλογή έκανες!!!! διακριτικότητα και ησυχία by far!!!Ξερεις ηθελα και εγω μια αναπαυλα, και η επιλογη εγινε με βαση το "δεν ενοχλω - δεν ενοχλουμαι".
Ειναι αναμεσα μετρο Δαφνης και Αγ.Ιωαννη. Για περαιτερω καθοδηγηση, 6909111088 - 6978300938.
αυτό πάει να πει ασσύμετρος πόλεμος!!!!Ελα μου ντε! Ας οψεται η κακουργα καινωνια, και ο πρωην "φιλαρακος" μου απο το μασαζοχωρο. Βαλαν λιγο το χερακι τους και οι "φιλεναδες" σου απο διπλα, γεμιζοντας τον περιβαλλοντα χωρο, τη σκαλα και το ασανσερ με διαφορα τμηματα συσκευασιας προφυλακτικων, συχνα - πυκνα, και εδεσε το γλυκο.
Λαγε μου, ετσι θελουν οι παλιανθρωποι!!!αυτό πάει να πει ασσύμετρος πόλεμος!!!!
Latin Thursday?"Πεμπτουλα"!!!
Σσσσσσσσσσσ, κρυβε λογια!Latin Thursday?
Σσσσσσσσσσσ, κρυβε λογια!
Μεχρι 3,5-4 αυτη τη στιγμη.ολο κολαρακια βλεπω...ελλειψη μπροστινου συστηματος μυριζομαι...
καλα ειμαστε...βολευομαστε και μαυτα τα νουμερα...ποια?...Μεχρι 3,5-4 αυτη τη στιγμη.
Εχεις πμ.καλα ειμαστε...βολευομαστε και μαυτα τα νουμερα...ποια?...