aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλημερα σε ολους. Της "Παρασκευης" σημερα. Για να δουμε τι θα δουμε!!!
Kai σε μας ;)Καλημερα σε ολους. Της "Παρασκευης" σημερα. Για να δουμε τι θα δουμε!!!
η Λατίνα του μαγαζιού
με ποια πέρασες???Λαϊκό προσκύνημα το πρωί
εγώ "είδα" μόνο μία...στείλε πμ στον αριστοτέλη και θα σου απαντήσει σε ότι θές......
λογικά ωράριο όπως όλα , καθημερινές 11.00-21.00 Σαββατο 11.00-19.00 και...
τις δύο τελευταίες φορές που πήγα είχε απο 5 -6 κοπέλες.
Λαγε μου την αλλη φορα να δεις δυο!!!εγώ "είδα" μόνο μία...
Λαγε μου την αλλη φορα να δεις δυο!!!
ξέρεις άμα αποσπάται η προσοχή μου αγχώνομαι... η Μαργαρίτα είναι ακόμα χαραγμένη μέσα μου... αλλά από και η Εύα κέρδισε τη συμπάθειά μου...Λαγε μου την αλλη φορα να δεις δυο!!!
ξέρεις άμα αποσπάται η προσοχή μου αγχώνομαι... η Μαργαρίτα είναι ακόμα χαραγμένη μέσα μου... αλλά από και η Εύα κέρδισε τη συμπάθειά μου...
όπως λέω και στην κριτική "κατέβασα διακόπτες" με το που είδα την Μαργαρίτα....δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο...Λαγε μου την αλλη φορα να δεις δυο!!!
όπως λέω και στην κριτική "κατέβασα διακόπτες" με το που είδα την Μαργαρίτα....δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο...
μπα...δε νομίζω...δεν ερωτεύομαι εύκολα εγώ...λαγε μηπως ερωτευθηκες????? γιατι ολο μαργαριτες μαδας και πολλη τις μελετας!!!!!!!
μπα...δε νομίζω...δεν ερωτεύομαι εύκολα εγώ...
παρε διπλο ευα μαργαριτα και μετα θα σου πω εγω !!!!!!!!!!!!!!!
Η bunny girl δυστυχως βρεθηκε θετικη σε καρχαριοξεπετιτιδα Α' βαθμου, λογο πολυχρονης επαφης με αναλογα καταστηματα. Περαστικα της.καλημερα πολυ κουκλι το bunny καινουργιο αποκτημα Αριστοτελη ....