aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν το κανω για μενα, για τις φουκαριαρες τις πελατισσες το κανω!Αυτο θα κανω τωρα, και μαλιστα θα βαλω τη δικια σου! Τρεμε SSGT-i, σε βγαζω φορα παρτιδα παλιογκρινιαρη!!!
Δεν το κανω για μενα, για τις φουκαριαρες τις πελατισσες το κανω!Αυτο θα κανω τωρα, και μαλιστα θα βαλω τη δικια σου! Τρεμε SSGT-i, σε βγαζω φορα παρτιδα παλιογκρινιαρη!!!
Προσεχε να εισαι φαγωμενος. Πειραζει στο στομαχι!Γιάννηηηη, τη γραψαρχιδίνη γρήγορα...
...και εσυ ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι... με την καλη εννοια ομως.. αλλα δεν το κανουμε 8εμα...Ποσο ιδιοτροπος και μονοχνοτος μπορεί να ειναι καποιος ωστε να τον πειραζει που τον ρωτανε να πει πως τον λενε. Και ποσο μαλακας εν συνεχεια που επιχειρηματολογει μετα με τα περι ΑΦΜ ΑΜΚΑ κλπ. Φιλε με συγχωρεις αλλα όσοι το διαβασανε το ιδιο σκεφτηκαν. (Το μαλακας με την εννοια που του δινουμε στον καθημερινο μας λογο και οχι κυριολεκτικα ετσι ; )
Δεν το κανω για μενα, για τις φουκαριαρες τις πελατισσες το κανω!
Καλημερα και απο μας ΜΕΓΑ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡ! Αλεξ σου ευχομαι να περνας καλα και παντα τετοια!...και εσυ ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι... με την καλη εννοια ομως.. αλλα δεν το κανουμε 8εμα...
Σορι για την αργοπορια της απαντισης..τωρα ειδα το μηνυμα σου...
ειμουν σε διακοπες με φινο γκομενακι.. οποτε δεν μου χαλας την διαθεση...
.
.
Καλημερες στο μαγαζι... και στους 'συναγωνιστες'...
Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεφωτο σημερα????? θελω απο την νεα μια και ειναι τριτη σημερα!!
Τις τελευταίες 20-25 σελίδες έτσι γίνεται η συνεννόηση.Βαλε και ονοματακι βρε παιδι μου διπλα. Τι θα λεμε? Θέλω το Σαββατο , ειναι εκει?
Βυζομαστορα μου πολλες αλαζουν ονοματα οποτε ειναι πιο εγκυρο αυτο! Μπορεις να χρησιμοποιεις και υποκοριστικα, Δευτερουλα - Τριτουλα και παει λεγοντας.Βαλε και ονοματακι βρε παιδι μου διπλα. Τι θα λεμε? Θέλω το Σαββατο , ειναι εκει?
Βυζομαστορα μου πολλες αλαζουν ονοματα οποτε ειναι πιο εγκυρο αυτο! Μπορεις να χρησιμοποιεις και υποκοριστικα, Δευτερουλα - Τριτουλα και παει λεγοντας.
Μονο αυτή παίζει σήμερα?Καλημερα σε ολους. Ας δουμε την "Τεταρτη" υπο αλλη οπτικη γωνια!!!
Καλημερα, σε φωτο ναι!Μονο αυτή παίζει σήμερα?
Τον δικο της οχι, αλλα αν θες σου δινει αυτον! Εξισου χρησιμο!η ξανθια κει μεσα κολο δινει;;
τι να τον κάνεις κώλο όταν σου δίνει τόσα άλλα...η ξανθια κει μεσα κολο δινει;;
Κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Καλωσορισες στο μασαζοχωρο, που εχει μια αλλη "οπτικη" απο αυτη των στουντιο. Υπαρχουν μασατζιδικα που αξιζει να επισκεφτεις και να περασεις πραγματικα καλα χωρις να πεταξεις τα λεφτα σου, με γνωμονα τη σχεση τιμης και ποιοτητας (παρεχομενες υπηρεσιες - χωρος - καθαριοτητα κλπ.). Να εισαι και να περνας παντα καλα!Σημερινή μεσημεριανή επίσκεψη στο Diamond's spa με τον καλό μου φίλο neasmirni με σκοπό να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφα. Εγώ τρομερά διστακτικός, μιας και συνηθισμένος στα στούντιο φοβόμουν τι θα αντιμετωπίσω. Ο neasmirni γελούσε με την αντίδρασή μου και μου έλεγε με νόημα "περίμενε και θα δεις"... Αυτό που είδα....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Η Μαργαρίτα, ένα υπέροχο κορίτσι, μέτριου αναστήματος, γύρω στο 1.65, με πολύ γλυκό πρόσωπο, κατσαρά μαλλιά, και κορμί που κολάζει και άγιο ανέλαβε τα της ερωτικής μυσταγωγίας...με οδήγησε στο ευρύχωρό δωμάτιο, έκανα μπανάκι και ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο...εκείνη γδύθηκε παιχνιδιάρικα και έμεινα"μαλάκας" με το κορμί της. Μ ε σιγουριά μπορώ να πω ότι βάζει κάτω πολλές στουντιοπαρουσίες...Ωραίο στήθος, 2.5άρι φυσικότατο με τρομερές ρώγες, ωραία επίπεδη κοιλιά και σφιχτά καλλιγραμμα πόδια και ένας κωλαράκος ΠΟΙΗΜΑ!!! Σφιχτός, σφριγηλός και καμπυλωτός, όσο δεν πάει...Για περαιτέρω λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει... Έχω να πω ένα [size=30pt]ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [/size] στην ιδιοκτησία του μαγαζιού, ο οποίος βοήθησε να χαλαρώσω από το αρχικό στρες, πολύ καλοσυνάτος, εχέμυθος και χιουμορίστας!!! Ο χώρος πεντακάθαρος, με αρωματικά και γρνικά μπορώ να πω ότι είναι ευρωπαικών προδιαγραφών...θα τα ξαναπούμε!! ;)