aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η παλια. Η "Τριτη" ειναι καινουρια!αυτη ειναι η παλια Παρασκευη? ή καινουργια?
Εχεις πμ.τι παλια και νεα πειτε και σε μενα ρε παιδια εχουμε αλλαγες γιατι μετα το μαυρο της ερτ εχω χασει επεισοδια!!!!!!
Μεχρι 8 και μιση να μου εχεις ερθει, και Σαββατο μεχρι 6 και μιση. Παρε και μια μπονους "Παρασκευη"!Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά το μαγαζί ?
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους! Αγαπημενε μου SSGT-i, κατανοω και συμπαρισταμαι στο προβλημα σου. Σου βρηκα λυση ομως, καθολα επιστημονικη και σιγουρη. Θα περνεις απο ενα, τρεις φορες την ημερα, μετα φαγητου, για δεκαπεντε ημερες. Αν παρ'ελπιδα δεν δεις σημαντικη βελτιωση, επικοινωνισε μαζι μου για περαιτερω οδηγιες.μας τα ζαλισες τελη
Καταρχην "φιλεναδα" δεν νομιζω να εθιξα με ασχημο τροπο τον SSGT-i. Το αν ειμαι "ΤΣΑΤΣΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ", που το τονιζεις με απαξιωτικο τροπο, θα σε πληροφορησω οτι η καθε δουλεια γινεται με πολλους τροπους και εγω παντα προσπαθω να την κανω με τον καλυτερο. Ετσι δεν ντρεπομαι ποτε γι'αυτην. Απο τη γραφη συμπεραινω οτι ψαχνεσαι για κοντρες και καβγαδες για να αρχισεις να στολιζεις με τα "βλακας" - "αρχιβλακας" κλπ. που ειναι οι προσφιλης σου χαρακτιρησμοι, σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη απο τη δικη σου. Με κατι τετοιους σαν εσενα, τελικα θα την χρειαστω και εγω την φαρμακευτικη αγωγη που συνεστησα στον SSGT-i.παντως αγαπητε Τελη ως "ΤΣΑΤΣΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ" πρεπει να παραδεκτεις οτι εισαι φιλικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!!!!
δεν ομιλουν ετσι στην ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΝ ...
Εχει αλλα περιμενω να δρασει το φαρμακο! Ξεκινησα αντιSPL θεραπεια, το βλεπω ομως να χρειαζομαι και αντιβιωση!!!δευτερα σημερα καμμια φωτο δεν θα εχει?????????
Ευχαριστω γιατρε μου. Θα το κανω αργοτερα που θα φαω γιατι δεν νομιζω να "κανει" με αδειο στομαχι. Ας δουμε λιγο τη "Δευτερα" μας.ακου τι θα κανεις!!!
ξεβρακωσε δυο κοπελες βαλτες να ακουμπησουν τα βυζια τους και βγαλε φωτο στειλε εδω και θα δεις σε μιση ωρα θα εισαι οκ!!!!!
larousse speaking!!!!