προσπερναω τις τρεις πρωτες σειρες της απαντησης σου και σου λεω λοιπον τουτο:σου ειπα μονο και μονο οτι ηταν τουλαχιστον αστοχη η συνδεση του γεγονοτος με τη φωτο που εβαλες. καλα εκανες και ετσι πρεπει σε ενα τετοιο μπουρδελοφορουμ να μπαινουν τετοιες φωτο.η συνδεση τους ηταν αστοχη.τωρα για το αν τρομοκρατω κοσμο η οχι νομιζω πως δε χρειαζεται απαντηση το θεμα.αν εσυ οπως λες εισαι ενα στενο πανω απο τα γεγονοτα που εγιναν πως και δε τα ειδες αυτα?
ή ολα αυτα και ολοι αυτοι λενε ψεμματα κι εσυ μονο λες αληθεια? αρα λοιπον μαλλον υποβαθμισες ενα γεγονος και αρα μαλλον εχεις καποιο λογο να το κανεις κι αυτο λοιπον δεν ειναι παντελονατη τακτικη.
οσο για το σχολιο σου για αυτο που εγραψα σε μια κριτικη μου για το αγαπημενο μου ιδρυμα οπως λες,καλο ειναι να μην απομονωνουμε φρασεις και λεξεις απο ολοκληρες αραδες κειμενου και τα χρησιμοποιουμε οπως μας βολευει,γιατι ετσι βγαινουν λαθος συμπερασματα. ασε που αυτο που απομονωσες ειναι απο μια μαλλον κακη κριτικη για το συγκεκριμενο ιδρυμα. ασε που δεν εχω γραψει καλες ή κακες κριτικες μονο για αυτο αλλα και για πολλα αλλα ιδρυματα,αρα δεν εχω και λογο να υποστηριξω το συγκεκριμενο. λοιπον αν χρησιμοποιησες προμοταροντας το μαγαζι σου θεμιτο ή αθεμιτο μεσο ασε να το κρινουν αλλοι κι οχι εσυ.
τελος παντων δε θα ασχοληθω αλλο γιατι μαλλον τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα. να σαι καλα