Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
προσπερναω τις τρεις πρωτες σειρες της απαντησης σου και σου λεω λοιπον τουτο:σου ειπα μονο και μονο οτι ηταν τουλαχιστον αστοχη η συνδεση του γεγονοτος με τη φωτο που εβαλες. καλα εκανες και ετσι πρεπει σε ενα τετοιο μπουρδελοφορουμ να μπαινουν τετοιες φωτο.η συνδεση τους ηταν αστοχη.τωρα για το αν τρομοκρατω κοσμο η οχι νομιζω πως δε χρειαζεται απαντηση το θεμα.αν εσυ οπως λες εισαι ενα στενο πανω απο τα γεγονοτα που εγιναν πως και δε τα ειδες αυτα?
ή ολα αυτα και ολοι αυτοι λενε ψεμματα κι εσυ μονο λες αληθεια? αρα λοιπον μαλλον υποβαθμισες ενα γεγονος και αρα μαλλον εχεις καποιο λογο να το κανεις κι αυτο λοιπον δεν ειναι παντελονατη τακτικη.
οσο για το σχολιο σου για αυτο που εγραψα σε μια κριτικη μου για το αγαπημενο μου ιδρυμα οπως λες,καλο ειναι να μην απομονωνουμε φρασεις και λεξεις απο ολοκληρες αραδες κειμενου και τα χρησιμοποιουμε οπως μας βολευει,γιατι ετσι βγαινουν λαθος συμπερασματα. ασε που αυτο που απομονωσες ειναι απο μια μαλλον κακη κριτικη για το συγκεκριμενο ιδρυμα. ασε που δεν εχω γραψει καλες ή κακες κριτικες μονο για αυτο αλλα και για πολλα αλλα ιδρυματα,αρα δεν εχω και λογο να υποστηριξω το συγκεκριμενο. λοιπον αν χρησιμοποιησες προμοταροντας το μαγαζι σου θεμιτο ή αθεμιτο μεσο ασε να το κρινουν αλλοι κι οχι εσυ.
τελος παντων δε θα ασχοληθω αλλο γιατι μαλλον τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα. να σαι καλα
Η αντιπαθεια σου ειναι ηλιου φαεινοτερη, χωρις να εχεις κατ' ιδιαν αποψη για μενα και το χωρο μου, και αυτο μου φαινεται "καπως". Το να συμπαθεις ενα μαγαζι, που να σου πω την αληθεια και εγω ακουω γι'αυτο τα καλυτερα, δεν ειναι κακο. Τελος παντων ας κρατησει ο καθενας τις αποψεις του. Ολα καλα. Να εχεις μια καλη εβδομαδα.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρεσει που καποιοι εχουν κοινωνικες ανησυχιες. Σκασανε μια μπομπα και δεν σκεφτηκε ο τελης τους παθοντες και εκανε χιουμορ. Υποκριτές.
Ενω οταν γαμας το δεκαεννάρικο Ρουμανακι που με αλλες συνθηκες δεν θα γυριζε να σε κοιταξει (γενικα μιλαω) αλλα σου καθεται για τα γαμημενα τα λεφτα γιατι περιμενουν κατι στοματα να φανε στην πατριδα, τοτε δεν μας πιανει η κοινωνικη ευαισθησια. Τα ξεκωλιαζουμε και παμε γιαλλα. Αλλα μαλλον πρωτα θελουμε να τα βοηθησουμε οποτε αναγκαστικα τα γαμαμε.
Η οταν αλλαζουμε τα κινητα σαν τα πουκαμισα, σκεφτηκαμε ποτε οτι στην Κινα δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για ενα πιατο φαγητο και ενα χαρτζιλικι. Κοινωνικη ευαισθησια εδω ειναι να μην τα αγοραζουμε. Αλλα που.
ΜΙλαω για ολους μας και δεν εξειρω τον εαυτο μου.
Μερικοι μαλλον η θελουν να ανεβαζουν τον αριθμο των ποστ τους η αντιπαθουν καποια μαγαζια και ψαχνουν ψυλους σταχυρα.

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα!!! Επειδη το site εχει και ενημερωτικο χαρακτηρα, μια ενημερωση απο την ΕΜΥ... 

Συνημμένα

• Tuesday.jpg
    Tuesday.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 19

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παει αρκετος καιρος που εχω περασει...ειχες προβλημα με την πορτα,δεν εκλεινε,κατι τετοιο και ειχες μαστορους...περασα με μια ξανθια,με πολυ καλο μπροστινο συστημα,νομιζω εχει φυγει απο σενα...δεν θυμαμαι ονομα ομως...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
παει αρκετος καιρος που εχω περασει...ειχες προβλημα με την πορτα,δεν εκλεινε,κατι τετοιο και ειχες μαστορους...περασα με μια ξανθια,με πολυ καλο μπροστινο συστημα,νομιζω εχει φυγει απο σενα...δεν θυμαμαι ονομα ομως...

Αχ, αυτες οι αναμνησεις, ειναι και οι μονες, που θα μεινουν !!!

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μαλλον θα λες την Αντζελα τη Ρωσιδα. Πιτσιρικα, προσχαρη, ομορφουλα με τεραστιο (για το σωμα της) μπροστινο συστημα  :tits:. Δυστυχως αποχωρισε για τη πατριδα της. Απο τα πιο ευχαριστα ατομα που εχω συνεργαστει!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Μαλλον θα λες την Αντζελα τη Ρωσιδα. Πιτσιρικα, προσχαρη, ομορφουλα με τεραστιο (για το σωμα της) μπροστινο συστημα  :tits:. Δυστυχως αποχωρισε για τη πατριδα της. Απο τα πιο ευχαριστα ατομα που εχω συνεργαστει!

αριστο λες για την αντζελα που ηταν στην ελενη μετα πηγε μαζι με την ρουλα και αφου εκλεισε και η ρουλα κατεληξε συγγρου μεχρι που εκλεισε και αυτο? αν λεμε την ιδια μιλαμε για πολλη δυνατο κομματι!!!!!

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αριστο λες για την αντζελα που ηταν στην ελενη μετα πηγε μαζι με την ρουλα και αφου εκλεισε και η ρουλα κατεληξε συγγρου μεχρι που εκλεισε και αυτο? αν λεμε την ιδια μιλαμε για πολλη δυνατο κομματι!!!!!
Οχι αυτη που λεω ηταν 20 χρονων, και δεν εχει δουλεψει αλλου.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τα΄χουμε πει για την Αντζελα... ωραια παρουσια, λιγο μπαταλικη... και που και που μεσα στο δωματιο βαριοταν... μην τις κανουμε και ολες Ευες ή Μαργαριτες ή Αννες...

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
τα΄χουμε πει για την Αντζελα... ωραια παρουσια, λιγο μπαταλικη... και που και που μεσα στο δωματιο βαριοταν... μην τις κανουμε και ολες Ευες ή Μαργαριτες ή Αννες...
Γι'αυτο τονισα το ευχαριστη και ομορφη, αλλα κατι ελειπε για να εχει ολο το πακετο. Παρολαυτα ειχε φανατικο κοινο που τη ζηταει μεχρι σημερα!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μαλλον θα λες την Αντζελα τη Ρωσιδα. Πιτσιρικα, προσχαρη, ομορφουλα με τεραστιο (για το σωμα της) μπροστινο συστημα  :tits:. Δυστυχως αποχωρισε για τη πατριδα της. Απο τα πιο ευχαριστα ατομα που εχω συνεργαστει!
..ναι αυτη ειναι...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Γι'αυτο τονισα το ευχαριστη και ομορφη, αλλα κατι ελειπε για να εχει ολο το πακετο. Παρολαυτα ειχε φανατικο κοινο που τη ζηταει μεχρι σημερα!
...ειχε φανατικο κοινο,γιατι δεν παιζουν πολλες βυζαρουδες....φερε καμια,και μετα ελα να μου πεις τι θα γινει στο μαγαζι...ιδεες ριχνω... ;) ;) ;)

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
...ειχε φανατικο κοινο,γιατι δεν παιζουν πολλες βυζαρουδες....φερε καμια,και μετα ελα να μου πεις τι θα γινει στο μαγαζι...ιδεες ριχνω... ;) ;) ;)
Το προβλημα ειναι οτι σωματοτυποι σαν της Αντζελας ειναι σπανιοι. Συνηθως τα μεγαλα  :tits: εχουν αυτη τη παρενεργεια...

Συνημμένα

• 118_1000.jpg
    118_1000.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 20

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Το προβλημα ειναι οτι σωματοτυποι σαν της Αντζελας ειναι σπανιοι. Συνηθως τα μεγαλα  :tits: εχουν αυτη τη παρενεργεια...
d-cup....δεν μιλαμε για αγελαδινα...ψαξου...υπαρχουν στην αγορα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom