- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
πανέμορφα πατουσάκια
Καταρχην "φιλεναδα" δεν νομιζω να εθιξα με ασχημο τροπο τον SSGT-i. Το αν ειμαι "ΤΣΑΤΣΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ", που το τονιζεις με απαξιωτικο τροπο, θα σε πληροφορησω οτι η καθε δουλεια γινεται με πολλους τροπους και εγω παντα προσπαθω να την κανω με τον καλυτερο. Ετσι δεν ντρεπομαι ποτε γι'αυτην. Απο τη γραφη συμπεραινω οτι ψαχνεσαι για κοντρες και καβγαδες για να αρχισεις να στολιζεις με τα "βλακας" - "αρχιβλακας" κλπ. που ειναι οι προσφιλης σου χαρακτιρησμοι, σε οποιον εχει αντιθετη γνωμη απο τη δικη σου. Με κατι τετοιους σαν εσενα, τελικα θα την χρειαστω και εγω την φαρμακευτικη αγωγη που συνεστησα στον SSGT-i.
Καποιοι νομιζουν οτι μειωνοντας και απαξιωνοντας τους αλλους σηκωνετε το δικο τους αναστημα. Τι να πεις!!!Πήγα να σου πω να μην τσιμπάς με τους γνωστούς παπάρες που ψάχνονται αλλά είχα δουλειά και δεν σε πρόλαβα. Την απάντηση του σπορτ 200 γουστάρω σε τέτοιες περιπτώσεις
ακριβως "τι να πεις" σε ανθρωπους που δεν γνωριζουν να διαβαζουν !!!!!!Καποιοι νομιζουν οτι μειωνοντας και απαξιωνοντας τους αλλους σηκωνετε το δικο τους αναστημα. Τι να πεις!!!
Ολα μελι - γαλα. Κατι τετοιο θα ενοουσες!ακριβως "τι να πεις" σε ανθρωπους που δεν γνωριζουν να διαβαζουν !!!!!!
οσο για την "μειωση" που δεχθηκες, το σωστο ειναι "νομιζεις οτι δεχθηκες " η απολυτη θεραπεια ειναι η λεξη "ΔΙΑΒΑΖΩ" τιποτε αλλο καλε μου !!!!!
Ολα μελι - γαλα. Κατι τετοιο θα ενοουσες!
και για χαρη του βασιλικου ποτιζεται η γκλαστρα τα παπαρια μου κλασταΚαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους! Αγαπημενε μου SSGT-i, κατανοω και συμπαρισταμαι στο προβλημα σου. Σου βρηκα λυση ομως, καθολα επιστημονικη και σιγουρη. Θα περνεις απο ενα, τρεις φορες την ημερα, μετα φαγητου, για δεκαπεντε ημερες. Αν παρ'ελπιδα δεν δεις σημαντικη βελτιωση, επικοινωνισε μαζι μου για περαιτερω οδηγιες.
O SSGT-i ειναι για μενα, μια περιπτωση συμπαθους γκρινιαρη, και ετσι αναλογη (με καλη και χιουμοριστικη διαθεση) ηταν η παραθεση. Τον προετρεψα αυτοσαρκαζομενος να με "γειωσει", αν καταλαβες απο τη "μαρκα" του "φαρμακου". Το υφος σου περι "μπουρδελου" και "τσατσας" ηταν καπως υποτιμητικο. Ενταξει οταν εκτιθεται καποιος δημοσια ειναι αναμενομενα αυτα, και με τη Σαρα και τη Μαρα που κυκλοφορει στο χωρο, ειναι δυσκολο να πεισεις οτι διαφερεις.παρ ολο που "σειεις κλαδον ελαιας" και σε ευχαριστω γι αυτο θα μου επιτρεψεις να μην τον δεχτω γιατι θα αισθανομαι οτι σε κοροιδεψα κατι που το απεχθανομαι.
τον ορο που χρησιμοποιησα, τον χρησιμοποιησα για να δειξω την δουλεια που επιτελεις και οχι τον ανθρωπο.
οι διαφοροι κοκορομυαλοι εδω μεσα εσπευσαν αλλα αυτο δεν ειναι εντυπωσιακο εδω μεσα!!!!!!
εννουσα επι το ευγενικοτερον την εργασια του ρεσεπσιονιστ (ελληνογαλικο δεν μπορεις να μην θαυμασεις εεεε ) ο οποιος παρουσιαζει τις κουκλες δινει στοιχεια των επιδοσεων αλλα και των αμοιβων παρουσιαζει τυχον μελλοντικες αφιξεις , φροντιζει για την ευρυθμη λειτουργια του καταστηματος τοσο ως προς τις υπηρεσιες που προσφερει οσο και για τις λειτουργικες αναγκες.
αυτα σε ελευθερη μεταφραση (υπαρχουν και on line) εγκυκλοπαιδειες δια τους ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΟΥΣ.
συνεπως ο ορος "ΤΣΑΤΣΑ" εγραφει με την επαγγελματικη ορολογια με στοχο να ΔΕΙΞΕΙ τα προεκτεθεντα και φυσικα οχι να προσβαλει τον αποδεκτη κατα καμια εννοια.
και ακριβως για να προχωρησουμε στην δευτερη πραγραφο που μιλαμε για τον ΠΕΛΑΤΗ.
μια "ΤΣΑΤΣΑ" εκφρασθεισα ετσι για τον πελατη θα ειχε φιλικα απολυθει .....
παρατηρωντας οτι σου δημιουργησα αποριες με του τιτλους "ΑΡΧΙΒΛΑΞ του σαιτ " και "ΒΛΑΞ του σαιτ" να σου πως απλα οτι για να φτασω να τους απονειμω πρωτα και επι σειρα μηνων απηντησα με σπουδη στις γελοιοτητες που γραφουν , και μας ταλανιζουν σημερα ολους και πρωτα την επιχειρηση σου την οποια δεν μπορουμε να επισκεπτομαστε οπως θα θελαμε, τους εκραξαν οι ανθρωποι του σαιτ τους ξαεκραξαν και αυτοι ακομα προκαλουν.
αυτα τα ολιγα και για τις "παπαρολογιες" του αλλου του κοκορομυαλου !!!!!
την καλησπερα μου στις κουκλιτσες και καλες δουλειες απολυτα ειλικρινα.
απο την απαντηση σου και μονο φαινεται η ασχετοσυνη σου στο θεμα.Η διαφορά του Αριστοτέλη και της τσατσάς που περιγράφεις SPL είναι ότι ο πελάτης είναι πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο. Δε νομίζω ότι σε μια τσατσά από κοντά λέει κανένας τόσο εύκολα «μας τα ζάλισες».
ειδες λοιπον προσπαθησα και εγω να αποκτησω τον τιτλο του "συμπαθους " εστω και "γκρινιαρη" βρε αδελφε αλλα παρεξηγηθηκα.O SSGT-i ειναι για μενα, μια περιπτωση συμπαθους γκρινιαρη, και ετσι αναλογη (με καλη και χιουμοριστικη διαθεση) ηταν η παραθεση. Τον προετρεψα αυτοσαρκαζομενος να με "γειωσει", αν καταλαβες απο τη "μαρκα" του "φαρμακου". Το υφος σου περι "μπουρδελου" και "τσατσας" ηταν καπως υποτιμητικο. Ενταξει οταν εκτιθεται καποιος δημοσια ειναι αναμενομενα αυτα, και με τη Σαρα και τη Μαρα που κυκλοφορει στο χωρο, ειναι δυσκολο να πεισεις οτι διαφερεις.
Ο.Κ. παρεξηγηση. Παμε παρακατω.ειδες λοιπον προσπαθησα και εγω να αποκτησω τον τιτλο του "συμπαθους " εστω και "γκρινιαρη" βρε αδελφε αλλα παρεξηγηθηκα.
παντως να ξερεις απολυτα ουδεμια σκοπιμοτης η διαθεση υποτιμησεως υπηρξε μεχρι τωρα.
δεν χρειαζεσαι καμια λευκη σημαια. για ωραιες κουκλιτσες ζηταμε την βοηθεια σου. καλο βραδυ.Ο.Κ. παρεξηγηση. Παμε παρακατω.
απο την απαντηση σου και μονο φαινεται η ασχετοσυνη σου στο θεμα.
επισης ειναι πολυ ευχαριστη για μενα , η απαντηση σου , γιατι ακριβως και απολυτα δειχνει και ποιος ειναι ο ΠΑΠΑΡΑΣ και ποιος ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙ !!!!!
εχεις το ελευθερο να συνεχισεις να μας διασκεδαζεις.
Αυτο θα κανω τωρα, και μαλιστα θα βαλω τη δικια σου! Τρεμε SSGT-i, σε βγαζω φορα παρτιδα παλιογκρινιαρη!!!αντε ανεβασε καμια φωτο μπας και πιασεις πελατες
Γιατί φωνάζεις; έτσι γλυκός ήσουν και με τους άλλους που κατέληξες να αποκαλείς βλάκες;
Οποτε θελεις αγορι μου, θα χαρουμε να σε εξυπηρετησουμε!Μια απο τις επομενες ημερες θσ επισκεφθω το χωρο!ειπα να δοκιμασω κανενα μασατζιδικο για την αλλαγη!!!