aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ολα καλα - ολα ανθηρα!αφου σου ειπα ''κατεβασα διακοπτες'' με το που την ειδα... Τι να κανω? Εχουμε τις αδυναμιες μας!
Ολα καλα - ολα ανθηρα!αφου σου ειπα ''κατεβασα διακοπτες'' με το που την ειδα... Τι να κανω? Εχουμε τις αδυναμιες μας!
όχι βέβαια....μας αρέσει πολύ....αλλά θέλουμε πιο "ιδιαίτερες" πόζες....Σκευτομαι μηπως το θεματακι με τις φωτο, εγινε κουραστικο. Γι'αυτο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ δημοσια τον hooligan, οτι θελει το κακο μου, γιατι μη δινοντας μου ιδεες, εγινα μονοτονος!!!
Χρηστακο εχεις πμ. εφ ολης της υλης.Καλησπέρα!!!
Νέος στο forum, σήμερα ποιες κοπέλες μπορούν να μας συντροφεύσουν ?
αυτη η κοπελα ειναι η Μαργαριτα?Καλημερα σε ολους. Της "Παρασκευης" σημερα. Για να δουμε τι θα δουμε!!!
Να εισαι καλα Χρηστακο! Καλημερα σε ολους.Περασα το μεσημερακι!μονο καλα εχω να πω για τον χωρο,τα κοριτσια και φυσικα για τον Αριστο!ολα ΑΡΙΣΤΑ!διαλεξα την Μαργαριτα αν και αμφιταλαντευτηκα αναμεσα στην Μαργαριτα και την Τζενη!περασα υπεροχα!αποκτησατε και αλλον εναν πελατη απο σημερα!!!!να τονισω επισης πως ηρθαν και 2 καινουργιες κορασιδες!!!
Η "Δευτερουλα" δεν ειναι και πολυ της ........ (Η φωτο ειναι απο Google)...βυζοζεστη προβλεπω...αριστο κανω λαθος?....
...silicone free pleaseeeee!!!!Η "Δευτερουλα" δεν ειναι και πολυ της ........ (Η φωτο ειναι απο Google)
O.K....silicone free pleaseeeee!!!!