γεια σου Λιονταρή!!! πότε θα πάμε παρέα να μας αναλάβουν "διπλό" τα κορίτσια???
Συντομα !!! ;) ;) ;)
γεια σου Λιονταρή!!! πότε θα πάμε παρέα να μας αναλάβουν "διπλό" τα κορίτσια???
να με ειδοποιήσεις έγκαιρα!!!!μιλάμε για ΕΜΠΕΙΡΙΑΡΑ!!!! 4 κορίτσια-2άντρες!!! καλα....ΧΑΜΟΣΣΣ!!!Συντομα !!! ;) ;) ;)
να με ειδοποιήσεις έγκαιρα!!!!μιλάμε για ΕΜΠΕΙΡΙΑΡΑ!!!! 4 κορίτσια-2άντρες!!! καλα....ΧΑΜΟΣΣΣ!!!
περιμένω λεπτομέρειες για το ραντεβού...κάτι μου χρωστάς άλλωστε εσύ... ;) ;) ;)K O Λ Α Σ Η Η Η !!!
Και σπερμα !!!
περιμένω λεπτομέρειες για το ραντεβού...κάτι μου χρωστάς άλλωστε εσύ... ;) ;) ;)
ξέρεις πολύ καλά μικρέ ατίθασε λιονταρή...και ο Αρίστος ήταν μάρτυρας!!!Εγωωω ???
Θα με τρελανεις ???
Για λεγε !!!
ξέρεις πολύ καλά μικρέ ατίθασε λιονταρή...και ο Αρίστος ήταν μάρτυρας!!!
Γεια σας συανγωνιστές...Κουνηθείτε από τη θέση σας βρε...μια χαρά είναι ο Αρίστος...Σήμερα πέρασα από τό μαγαζί το πρωί να πω ένα "γεια" στα κορίτσια και παρούσες ήταν οι: Μαριλένα, Ναταλύ, Μαργαρίτα, Τζένη, Σοφία, Αφροδίτη... Τώρα γιατί δεν έκανε καμιά ενημέρωση ο "big boss" κάποιο θεματάκι με τον υπολογιστή θα είχε πάλι...άλλαξε το το άτιμο....
Μάντεψε....τις θεές δεν τις προσκυνάμε???ε???δεν προλαβα να αναφερω τους "προσκυνητες" και βγηκανε
ποιο "καροτο" βρε να πηρες ????
μπα σε καλο μας
έτσι είναι άμα έτσι σε βολεύει!!!!!Εδω τωρα γελανε !!!
Δεν εχουμε βρεθει ποτε μαζι, εσυ εγω και ο Αριστος !!!
Ονειρο ηταν και περασε !!!
έτσι είναι άμα έτσι σε βολεύει!!!!!
Μάντεψε....τις θεές δεν τις προσκυνάμε???ε???
φίλε sebi ο τζάμπας πέθανε...με τον παρά μου και την κυρά μου.... ;) ;) ;)ενοουσα το δωρεαν "καροτο" και σαν ανταλαγμα τα εδω γραφομενα ξερεις εεεε!!!!!!!!!!
" ολυκος εχει το ονομα και η αλεπου προοδευει"
αλλοιως πως ντε θα λεμε και θα χαλαμε σαλιο τσαμπα
τα υπολοιπα στους αλλους
αγαπητε μην το συνεχιζεις σε παρακαλω υπαρχουν συντονιστες υπευθυνοι να λυσουν το προβλημα.Και ελεγα εχει 2-3 μερες να δω τσακωμο στο φορουμ... ρεεε γαμηστε τραβηξτε καμια μαλακια να ηρεμησετε δεν κανει κακο !!!!
μαριε καλε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια σε ολα τα θρεντ να το παιζεις ντεντεκτιβ, γαμησες και αυτο το θρεντ....
αρχιζω να σβηνω μηνυματα
Ότι έγραψα αγαπητέ μου Zero ήταν αλήθεια. Όσο για το θρεντ εδώ συγνώμη που ξέχασα ότι είναι πιά πελάτης και προστατεύεται. Δεν θα επανέλθω. ΕΔΩ