Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ξέρεις πολύ καλά μικρέ ατίθασε λιονταρή...και ο Αρίστος ήταν μάρτυρας!!! :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny:  Εδω τωρα γελανε !!!

Δεν εχουμε βρεθει ποτε μαζι, εσυ εγω και ο Αριστος !!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Ονειρο ηταν και περασε !!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συανγωνιστές...Κουνηθείτε από τη θέση σας βρε...μια χαρά είναι ο Αρίστος...Σήμερα πέρασα από τό μαγαζί το πρωί να πω ένα "γεια" στα κορίτσια :grin: :grin: και παρούσες ήταν οι: Μαριλένα, Ναταλύ, Μαργαρίτα, Τζένη, Σοφία, Αφροδίτη... :rockon: :rockon: Τώρα γιατί δεν έκανε καμιά ενημέρωση ο "big boss" κάποιο θεματάκι με τον υπολογιστή θα είχε πάλι...άλλαξε το το άτιμο.... :2funny: :2funny:

δεν προλαβα να αναφερω τους "προσκυνητες" και βγηκανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιο "καροτο" βρε  να πηρες ????
μπα σε καλο μας :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
έτσι είναι άμα έτσι σε βολεύει!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Να τα λες οπως ειναι και ΟΧΙ, οπως σε συμφερουν !!!

Τελος παντων, το μονο που εχω υποσχεθει, ειναι να παμε μαζι και αυτο θα γινει συντομα !!!

Γιατι θα  :s&m_2: :s&m_1: !!!  :grin: :grin: :grin:

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μάντεψε....τις θεές δεν τις προσκυνάμε???ε??? :uglystupid: :uglystupid:

ενοουσα το δωρεαν "καροτο" και σαν ανταλαγμα  τα εδω γραφομενα  ξερεις  εεεε!!!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
" ολυκος εχει το ονομα και η αλεπου προοδευει" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αλλοιως πως ντε  θα λεμε  και θα χαλαμε σαλιο τσαμπα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τα υπολοιπα στους αλλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ενοουσα το δωρεαν "καροτο" και σαν ανταλαγμα  τα εδω γραφομενα  ξερεις  εεεε!!!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
" ολυκος εχει το ονομα και η αλεπου προοδευει" :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αλλοιως πως ντε  θα λεμε  και θα χαλαμε σαλιο τσαμπα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τα υπολοιπα στους αλλους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φίλε sebi ο τζάμπας πέθανε...με τον παρά μου και την κυρά μου.... ;) ;) ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
μαριε καλε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια σε ολα τα θρεντ να το παιζεις ντεντεκτιβ, γαμησες και αυτο το θρεντ....
αρχιζω να σβηνω μηνυματα

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Και ελεγα εχει 2-3 μερες να δω τσακωμο στο φορουμ... ρεεε γαμηστε τραβηξτε καμια μαλακια να ηρεμησετε δεν κανει κακο !!!! :cheesy:

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και ελεγα εχει 2-3 μερες να δω τσακωμο στο φορουμ... ρεεε γαμηστε τραβηξτε καμια μαλακια να ηρεμησετε δεν κανει κακο !!!! :cheesy:
αγαπητε μην το συνεχιζεις σε παρακαλω  υπαρχουν συντονιστες υπευθυνοι να λυσουν το προβλημα.
ας παραμεινει ετσι  το θεμα ληξαν εδω  οκ? νασαι καλα

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
μαριε καλε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια σε ολα τα θρεντ να το παιζεις ντεντεκτιβ, γαμησες και αυτο το θρεντ....
αρχιζω να σβηνω μηνυματα

Ότι έγραψα αγαπητέ μου Zero ήταν αλήθεια. Όσο για το θρεντ εδώ συγνώμη που ξέχασα ότι είναι πιά πελάτης και προστατεύεται. Δεν θα επανέλθω. ΕΔΩ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Ότι έγραψα αγαπητέ μου Zero ήταν αλήθεια. Όσο για το θρεντ εδώ συγνώμη που ξέχασα ότι είναι πιά πελάτης και προστατεύεται. Δεν θα επανέλθω. ΕΔΩ

οκ τελειωνει το θεμα εδω
καληνυχτα

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητε ΖΕΡΟ  σε ευχαριστω  που εισαι δικαιος αμεροληπτος και προστατευεις οχι μονο πελατες/μαγαζια αλλα και  τα μελη απο κακοβουλες επιθεσεις  και σκοπιμοτητες αλλων μελων.
το θεμα εληξε  και απο εμενα  ΕΔΩ  ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ και παλι ευχαριστω και καληνυχτα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom