aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Google!!!Αυτή η κωλάρα είναι πραγματική;
Google!!!Αυτή η κωλάρα είναι πραγματική;
Καλημερα μικρουλη!!!Καλημερα σε ολη την παρεα & φιλο Αριστο ειδες σημερα πρωινος πρωινος :-)
Για τον χωρο ειναι στα σχεδια να γινει, για τις κοπελες δυσκολο!
Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο σαν παρουσίαση;
Δεν θελουν ολες να μπουν φωτο. Τωρα κανουμε χαβαλε, στο επισημο site του μαγαζιου ομως, η" κανεις κατι σωστα, η" δεν το κανεις καθολου! ;)Δεν έχει και πολύ διαφορά από τις Δευτερούλες, Τριτούλες κλπ. Έτσι κι αλλιώς όλα τα ονόματα ψευδόνυμα είναι.
Δεν θελουν ολες να μπουν φωτο. Τωρα κανουμε χαβαλε, στο επισημο site του μαγαζιου ομως, η" κανεις κατι σωστα, η" δεν το κανεις καθολου! ;)
Δεν εχει για'μενα νοημα το μαγαζι πχ. να εχει 8 κοπελες και στο site να ειναι 3-4. Μη βλεπεις τα στουντιο που εχει παγιωθει μια κατασταση, στα μασαζ ειναι ακομα αλλιως τα πραγματα.Πιστεύεις ότι κάτι δεν είναι σωστό σε κάτι αντίστοιχο; ούτε σε αυτό που έστειλα νομίζω μπαίνουν όλες στη διαδικασία των φωτό.
Δεν εχει για'μενα νοημα το μαγαζι πχ. να εχει 8 κοπελες και στο site να ειναι 3-4. Μη βλεπεις τα στουντιο που εχει παγιωθει μια κατασταση, στα μασαζ ειναι ακομα αλλιως τα πραγματα.
Εύγε έχεις ωραίο μαγαζί , καί ή κορασσσσσίς άψογη ;) ;)Καλο βραδυ σε ολους!!!
Την καλημερα μου σε ολη την παρεα!!! amjik την καλημερα μου και τα σεβη μου!!!Εύγε έχεις ωραίο μαγαζί , καί ή κορασσσσσίς άψογη ;) ;)
Καλημερα!!!Καλημέρα Αριστοτέλη θα επισκευτώ το μαγαζί σου σύντομα.
Καλημερα Λαγε μου!!!Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά!! :'( :'(
πως είναι τα κέφια σήμερα?? ανεβασμένα?? τα κορίτσια μας στη θέση τους???Καλημερα Λαγε μου!!!