aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σε αισθηματα?ειμαι γενεοδωρος καμια φορα αρκετα .
Σε αισθηματα?ειμαι γενεοδωρος καμια φορα αρκετα .
Καλα μην ορκιζεσαι........., μας επεισες!!!!!!!!!και ενα τελευταιο λογακι αγαπητε , εγω δεν γλυφω κανενα μαγαζι και καμια μασαντζου , σε οσα μαγαζια ειμαι ας πουμε πελατης τακτικος η μη ξερουν πολυ καλα οτι θα τους τα χωσω γερα εδω δημοσια οταν μου κανουν κουτσουκελα, η δω κατι πολυ στραβο.
οταν γραφω κατι ισχυει 100% γιατι δεν χαριζω καστανα. ταλεφτα σημερα δεν βγαινουν ευκολα για να ανεχομαστε κοροιδιες
Ολα καλα μικρουλη! Λιγο το internet, λιγο κατι δουλιτσες, και δεν "μπηκα" τελικα.Καλημερα Φιλε Αριστο τι εγινε δεν μπηκες χθες και αρχισαμε να ανησυχουμε :-)
καλησπερα οόσ ο κα΄λοσ κοσμοσ εδω
εγω παντουΠού ήσουν εσύ;
Καλως τον!!!καλησπερα οόσ ο κα΄λοσ κοσμοσ εδω
δεν μπορω να καταλαβω γιατι αν καποιοσ περασει καλα με μια κοπελα πρεπει να το κανει γνωστο παντου κριτικεσ βαθμολογια και τετοια περνει μπονουσ εξτρα ετσι κερδιζουν πολλουσ πελατεσ η κοπελεσ περνασ καλα για εσενα οχι για τουσ αλλουσ και καλο ειναι τα καλα να τα κρατασ για την παρτη σου χωρισ να κανεισ χαμο ετσι πιστευω εγω
Ολα καλα μικρουλη! Λιγο το internet, λιγο κατι δουλιτσες, και δεν "μπηκα" τελικα.
Καλώς τον κοτομπίφτεκο! Χάθηκες μπαγασάκο....δεν μπορω να καταλαβω γιατι αν καποιοσ περασει καλα με μια κοπελα πρεπει να το κανει γνωστο παντου κριτικεσ βαθμολογια και τετοια περνει μπονουσ εξτρα ετσι κερδιζουν πολλουσ πελατεσ η κοπελεσ περνασ καλα για εσενα οχι για τουσ αλλουσ και καλο ειναι τα καλα να τα κρατασ για την παρτη σου χωρισ να κανεισ χαμο ετσι πιστευω εγω
αλλο δικηγοροσ και γιατροσ και αλλο καποια που μπορει να μην το θελει αυτο γιατι πολλοι γραφουν και ψευτικεσ κριτικεσ παραπαλανουν πελατεσ παραδειγμα την εχυσα στο στομσ και τελικα δεν εκανε τιποταΚαλώς τον κοτομπίφτεκο! Χάθηκες μπαγασάκο....
Δηλαδή αν έχεις καλό δικηγόρο είναι κακό να τον συστήσεις σε φίλους; Κάνε το καλό και ρίξ'το στο γιαλό λέγαν οι παλιοί...
ρε τύπε είσαι μέσα στο δωμάτιο και ξέρεις?αλλο δικηγοροσ και γιατροσ και αλλο καποια που μπορει να μην το θελει αυτο γιατι πολλοι γραφουν και ψευτικεσ κριτικεσ παραπαλανουν πελατεσ παραδειγμα την εχυσα στο στομσ και τελικα δεν εκανε τιποτα
αλλο δικηγοροσ και γιατροσ και αλλο καποια που μπορει να μην το θελει αυτο γιατι πολλοι γραφουν και ψευτικεσ κριτικεσ παραπαλανουν πελατεσ παραδειγμα την εχυσα στο στομσ και τελικα δεν εκανε τιποτα
πασ να γαμησεισ αλλα ο αλλοσ λεει με 80 ευρω πηρα κωλο εχυσα στο στομα πασ εσυ γινεσαι μαλακασ ρομπα στην πουταναΑς καθαρίσει η πουτάνα ρε φίλε με το τι γράφεται και τι γίνεται. Εσύ πας να γαμήσεις επειδή κάποιος σου είπε ότι πέρασε καλά ή επειδή γουστάρεις εσύ;
διάβασε τι σου έγραψα πιο πάνω...γιατί να γίνεις ρόμπα , ρώτα από πρίν μπεις στο δωμάτιο ,απλά τα πράγματα.πασ να γαμησεισ αλλα ο αλλοσ λεει με 80 ευρω πηρα κωλο εχυσα στο στομα πασ εσυ γινεσαι μαλακασ ρομπα στην πουτανα
Αν μιλάς στη πουτάνα όπως γράφεις εδώ.......παίξ'τον καλύτερα........να σου μείνουν και τα φράγκα!πασ να γαμησεισ αλλα ο αλλοσ λεει με 80 ευρω πηρα κωλο εχυσα στο στομα πασ εσυ γινεσαι μαλακασ ρομπα στην πουτανα
πασ να γαμησεισ αλλα ο αλλοσ λεει με 80 ευρω πηρα κωλο εχυσα στο στομα πασ εσυ γινεσαι μαλακασ ρομπα στην πουτανα
δεν μπορω να καταλαβω γιατι αν καποιοσ περασει καλα με μια κοπελα πρεπει να το κανει γνωστο παντου κριτικεσ βαθμολογια και τετοια περνει μπονουσ εξτρα ετσι κερδιζουν πολλουσ πελατεσ η κοπελεσ περνασ καλα για εσενα οχι για τουσ αλλουσ και καλο ειναι τα καλα να τα κρατασ για την παρτη σου χωρισ να κανεισ χαμο ετσι πιστευω εγω