καλημερα φιλαρακια.. ..επιδη με εχουνε ρωτησει πολυ κοσμο σε πμ αμα γυρεισε η Ευα...λοιπον σημερα ειναι εδω...οκ κ αλη μια καινουρια...φιλουθκια :-* :-*
Πόσες κοπέλες αριθμεί πλέον το ρόστερ από σήμερα?
καλημερα φιλαρακια.. ..επιδη με εχουνε ρωτησει πολυ κοσμο σε πμ αμα γυρεισε η Ευα...λοιπον σημερα ειναι εδω...οκ κ αλη μια καινουρια...φιλουθκια :-* :-*
Πόσες κοπέλες αριθμεί πλέον το ρόστερ από σήμερα?
πολες κουμπαρουλι... σε περημενω αυριο... :-* :-* :-*
φυσικα αντρουλι μου..δεν θα ερθει να δει την κουμπαρουλα του...κ οχι μονο ηρθε κ μια πλαια φιλη του εδω.... ...
για στειλε πμ δαναη... να μου πεις τι εχει σημερα το μενου!!!
Ενας παλιος και ενας ειδημων δεν γνωριζουν τι γινετε στο Diamond's Spa που πηγε απο τη Γλυφαδα στη Δαφνη? Περιεργο !!! Αστιευομαι παλικαρια, μη μου κακιωσετε. Ξεχασα να αναφερω οτι 25 και 26/12 και φυσικα 1/1 ειναι κλειστα. Για λοιπες πληροφοριες 6978300938. Καλες γιορτες σε ολους!
Εχεις δικιο. Θεωρησα (κακος μαλλον) οτι ως ειδημων θα επρεπε να ξερεις. Οπως σωστα αναφερεις, ο καθε ενας στην κατηγορια του.περίεργο δεν είναι... ο κάθε ένας στην κατηγορία του... κάποιος είναι μπουρδελάκιας, κάποιος στουντιάκιας, κάποιος τη βρίσκει με call girls και κάποιος με city tour .... Δεν γίνετε όλοι να τα ξέρουν όλα... Το θέμα είναι εσείς τι κάνετε? Αν σας ενδιαφέρει μόνο να κρατήσετε τους παλιούς πελάτες...τότε πάσο... Αν σας ενδιαφέρει και για καινούργιους τότε μάλλον κάτι δεν γίνετε σωστά...
Πες και καποιες λεπτομεριες δαναη.... Μαασαζ κτλ ;
δαναη εχεις πμκαλημερα κ καλη ευδομαντα για ολοι μας..... :-* :-* :-* :-* φιλουθκια
Δαναη θελω και εγω ενημερωση κουκλα!καλημερα κ καλη ευδομαντα για ολοι μας..... :-* :-* :-* :-* φιλουθκια
δαναη εχεις πμ
στειλε και σε μενα αλλα οχι καυτο γιατι ο αντρας σου ο λαρυ θα μας μπαουλιασει και τους δυοεχεις ενα πολυ ωμορφο κ καυτο πμ ...φιλουθκια :-* :-* :-*