Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...οτι επιθιμειτε..θας περημενουμε για να αρχιζουμε καλα το 2013 με ενα ωρεο κ απολαυστικο μασαζ..μεχρι της 8 το βραδυ...φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερααααααααα.......λοιπον σημερα εχουμε 2 καινουριες κωπελες,μια ΕΛΛΗΝΗΔΑ κ μια λατινοαμερικανα (πρωτη φορα δουλεβει σε μασαζ στην Ελλαδα)...εκος απο της καινουριες ειναι φυσικα κ η 4 κωπελες που ειναι μαζι μας.... :-* :-* θας περημενουμε... :-* :-* :-*

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Δανάη μου καλό είναι να μας λες και ποίες κοπέλλες δουλεύουν  :sunglasses:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
καλημερααααααααα.......λοιπον σημερα εχουμε 2 καινουριες κωπελες,μια ΕΛΛΗΝΗΔΑ κ μια λατινοαμερικανα (πρωτη φορα δουλεβει σε μασαζ στην Ελλαδα)...εκος απο της καινουριες ειναι φυσικα κ η 4 κωπελες που ειναι μαζι μας.... :-* :-* θας περημενουμε... :-* :-* :-*
Δανάη καλή χρονιά...οι τιμές εξακολουθούν να είναι 60 και 80 € ;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δανάη καλή χρονιά...οι τιμές εξακολουθούν να είναι 60 και 80 € ;

καλησπερα αγαπουλα μου σιγνωμη που αργεισα να σου απαντισω αλλα εχω σοβαρο προβλημα με το σημα της νετ μου στο μαγαζι....λοιπον ναι ι τιμει  ακολουθουνε να ειναι ιδιες...αλα θελω να ξεκαθαριζω κατι οτι οι κωπελες μενουνε ο χρονος της συνεδρειες που διαλεξες κ πολες φορες κ παρα πανω,κατι αλο πολοι  καλο ειναι οτι δεν υπαρχει καμια επιβαρεσει στην τιμη...αμα θελεις κ αλες πλιροφοροριες στειλε μου πμ...φιλουθκια...κ Καλη χρονια :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααα....μωρουλια θας περημενουμε για να περασετε μια ωμορφη κ ευχαραστη ωριτσα η μισιωρο αμα προτημας...παντος οποιο προγραμμα διαλεξετε το σιγουρο ειναι οτι θα περασετε τελεια...  :-* φιλουθκια  :-*

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καλή χρονιά σε όλους. Δανάη δώσε μας ινφο για τη λατίνα πλήζ.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααα......μωρουλια ..σημερα θα ειμαστε ανοικτα μεχρι της 6 κ μισι το απογευμα κ σημερα με καινουρια παρουσια....φιλουθκια :-* :-*

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Danai δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γράφεις και ποιες κοπέλες δουλεύουν.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Danai δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γράφεις και ποιες κοπέλες δουλεύουν.

αγαπη μου κοιτα να δεις εγω κανω την ενημερωση εκ μερους του μαγαζι,πρεπει να κανω οπως μου ζηταει ο ιδιοκτιτι,αλα στελνω παντα σε πμ....ετσι σας ενημερονω κ συνεχειζω να εχω την δουλεια μου... ;).... :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα,καλη εβδομαντα κ ια οσους χρονια πολλα γιορταζουνε....ειμαστε εδω κ θας περημενουμε για μια ωρεα χαλαρωσει...μεχρι 8  κ μισι το βραδυ... :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
κρυο κρυο κρυο...εγω βρηκα την λιση μια απο της κωπελες μου εκανε ενα ωρεο μασαζακι ζεστο λαδακι... οχι μονο χαλαροσα αλα πεταω στα συνεφα....κ το κριο περασε...αλα μου εμεινε μια γευση  :rolleyes: που αυτη δεν περασε... :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing:...καλημερα....θας περημενουμε μεχρι της 8κ μισι το βραδυ για ενα πολυ ωρεο μασαζ...αμα επιθιμειτε με ζεστο λαδακι...εδω το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χαλαρωσεις,με ολους τους τροπους...για 1 ωρα 80 ι μισι ωρα 60...φιλουθκια :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλησπεραααα..... :dancing: :dancing:....τι κανουμε τα φιλαρακια μου ... :-* :-* :-* :-* φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα φιλαρακια.. :dancing:..επιδη με εχουνε ρωτησει πολυ κοσμο σε πμ αμα γυρεισε η Ευα...λοιπον σημερα ειναι εδω...οκ κ αλη μια καινουρια...φιλουθκια :-* :-*

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom