Η ιέρεια του λαδομάρκετινγκ, μοιράζει σότο στο λαό !!!!
Δώωωωωσεεεεεεεεεεεεεεε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δαναη μου θα μου στειλεις κι εμενα σε παρακαλω?
ελα φιλαρακι σου στειλα οκ...κ σε εσενα Varian..
ενα πολυ γλυκο ενημερωτικο κ καυτουλι πμ......φιλουθκια :-* :-*
Δαναη, περιμενω και εγω , π μ !!!ελα φιλαρακι σου στειλα οκ...κ σε εσενα Varian..
ενα πολυ γλυκο ενημερωτικο κ καυτουλι πμ......φιλουθκια :-* :-*
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δαναη, περιμενω και εγω , π μ !!!
λεονταρακι μου γλυκο....σου στειλα :-* :-*
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αυτο που εσυ φιλε Terry αποκαλεις μυστικοπαθεια, εγω το λεω διακριτικοτητα και σεβασμο στης εργαζομενες και στο τροπο λειτουργειας της επιχειρησης. Δεν πιστευω οτι νοημον υποψηφιος πελατης θα βασιζοταν σε μονοτονη απαριθμηση ονοματων και υποκειμενικων περιγραφων, απο πλευρας μαγαζιων, και αμφιβολου ειλικρινειας κριτικων (θετικων η αρνητικων) αν δεν κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια. Ο χωρος ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος, καθως ξερεις, και τη διακριτικοτητα - εχεμυθεια θα πρεπει να διαφυλασσουν αμφοτεροι.Στον n.smynri απάντησες. Εμένα όμως όχι και διαφωνώ ως προς αυτή την τακτική και την μυστικοπάθεια. Δηλαδή εγώ που μένω μακρυά (στην Αίγινα), δεν πρέπει να ξέρω εκ των προτέρων τι προσφέρει το μαγαζί ώστε να μην έρχομαι τσάμπα τόσο δρόμο;;;; Για να προσελκύσεις πελάτες θα πρέπει να διαφημίσεις αυτό που προσφέρεις.
Και μια διευκρίνηση. Την ενημέρωση εδώ μέσα την κάνουμε εμείς καταθέτοντας την εμπειρία μας από τις επισκέψεις. Εσείς δεν κάνετε ενημέρωση, κάνετε διαφήμιση. Και όταν κάποιος ρωτάει πληροφορίες και του απαντάς "έλα απο το μαγαζι να δεις από κοντά" τοτε με συγχωρείς γλυκιά Δανάη, αλλά αυτό δεν είναι ενημέρωση.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Αν και διαφωνώ , οφείλω να ομολογήσω ότι τεκμηριώνεις σωστά την επιλογή σου ως προς τον τρόπο ενημέρωσης. Ασχέτως αν μου αρέσει ή όχι.Αυτο που εσυ φιλε Terry αποκαλεις μυστικοπαθεια, εγω το λεω διακριτικοτητα και σεβασμο στης εργαζομενες και στο τροπο λειτουργειας της επιχειρησης. Δεν πιστευω οτι νοημον υποψηφιος πελατης θα βασιζοταν σε μονοτονη απαριθμηση ονοματων και υποκειμενικων περιγραφων, απο πλευρας μαγαζιων, και αμφιβολου ειλικρινειας κριτικων (θετικων η αρνητικων) αν δεν κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια. Ο χωρος ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος, καθως ξερεις, και τη διακριτικοτητα - εχεμυθεια θα πρεπει να διαφυλασσουν αμφοτεροι.
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ειλικρινα χαιρομαι που σεβεσαι την αποψη μου, ακομα και αν διαφωνεις με αυτη.Αν και διαφωνώ , οφείλω να ομολογήσω ότι τεκμηριώνεις σωστά την επιλογή σου ως προς τον τρόπο ενημέρωσης. Ασχέτως αν μου αρέσει ή όχι.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...Δανάη καλημέρα περιμένω pm....καλησπερα φιλαρακια...σιγνωμη που αργεισα λοιπον στελνω πμ τωρα για τους φιλους που ζητισανε...κ οποτε θελετε ελατε να μαες γνωρισε απο κοντα...φιλουθκια...... :-* :-* :-*
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Αυτο που εσυ φιλε Terry αποκαλεις μυστικοπαθεια, εγω το λεω διακριτικοτητα και σεβασμο στης εργαζομενες και στο τροπο λειτουργειας της επιχειρησης. Δεν πιστευω οτι νοημον υποψηφιος πελατης θα βασιζοταν σε μονοτονη απαριθμηση ονοματων και υποκειμενικων περιγραφων, απο πλευρας μαγαζιων, και αμφιβολου ειλικρινειας κριτικων (θετικων η αρνητικων) αν δεν κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια. Ο χωρος ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος, καθως ξερεις, και τη διακριτικοτητα - εχεμυθεια θα πρεπει να διαφυλασσουν αμφοτεροι.
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερα φιλαρακια κ καλη εβδομαντα....για ολοι μας.... :-* :-* :-*
Καλημερα και καλη εβδομαδα, γλυκο μου μωρακι !!!καλημερα φιλαρακια κ καλη εβδομαντα....για ολοι μας.... :-* :-* :-*
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*, σε εσενα και στα κοριτσια σου !!!
Καλημερα και καλη εβδομαδα, γλυκο μου μωρακι !!!
Λίγα με την κουμπάρα μου συναγωνιστή.......
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τι κανει κουμπαρουλι μου... ....κ το λεονταρακι τελικα ειναι γλικουλις...... :-* :-* :-* :-*
Λίγα με την κουμπάρα μου συναγωνιστή.......
Ο.Κ, σκετο καλημερα και καλη εβδομαδα, αν ειναι να μας η να μας !!!
τι κανει κουμπαρουλι μου... ....κ το λεονταρακι τελικα ειναι γλικουλις...... :-* :-* :-* :-*
Παρτα κουμπαρε !!!
Όλοι οι φίλοι μου είναι γλυκούληδες κουμπαρούλα μου!
Παρτα κουμπαρε !!!
.....για σένα δουλεύω βρε! ;)
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Όλοι οι φίλοι μου είναι γλυκούληδες κουμπαρούλα μου!
.....για σένα δουλεύω βρε! ;)
...ποτε θα απο δω για να γιορταζεις κανονικα τα γκενεθλεια σου??? η φιλες μου θα σου κανουνε ενα σπεσιαλ προγραμμα.... .....φιλουθκια
...ποτε θα απο δω για να γιορταζεις κανονικα τα γκενεθλεια σου??? η φιλες μου θα σου κανουνε ενα σπεσιαλ προγραμμα.... .....φιλουθκια
Ααααααααααααα, κουμπαρούλα μου, εσύ ξέρεις πολλά........ ;) (Αυτά συζητάγαμε σήμερα το πρωϊ με τον γλύκα σου..... προγραμματίζαμε τους εορτασμούς ;) ;) ;))
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερα κ καλο Σ/Κ...για ολοι μας
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.