danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
που χάθηκες ρε Danai?
καλα ειμαι αγαπουλα ...ε εδω καθεμερα.....φιλουθκια
που χάθηκες ρε Danai?
φυσικα αγαπιμου παντα σε πμ.....κ πολυ καυτο.. :-* :-*Ενημέρωση για σημερα εχουμε σε PM
η αγαπη η ελληνιδα δουλευε???επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι για δεύτερη φορά αλλά και πρώτη που πέρασα με κοπέλα , στην πόρτα η γνωστή Δανάη ,
ρόστερ έχει για όλα τα γούστα , Εύα ξανθιά λεπτή με πολύ ωραία πόδια και ωραίο κώλο με 2αράκια βυζιά(αυτή μου άρεσε πιο πολύ απ όλες τις κοπέλες αλλά επέλεξα άλλη την τελευταία στιγμή)
Τζένη μελαχρινή booty λατίνα , δηλαδή κωλάρα βυζάρες(σιλικόνη βέβαια)κλπ , με αυτή πέρασα και θα ακολουθήσει κριτική , Ναταλία(μέχρι πολύ πρόσφατα δούλευε στο Ιουλιανού 51-53)ξανθό μίλφ
με κοντό αγορίστικο μαλλί , με πιασηματάκια και μικρό βυζί , Χαρά μελαχρινή κατσαρομάλλα λεπτά πόδια 2αράκι βυζί , Αννα μελαχρινή και αυτή μιλφάκι με κανονικό σώμα και 2.5άρια βυζιά ,την
ώρα που έφευγα ήρθε να πιάσει δουλεία ένα μελαχρινό γκιλφ Χριστίνα με κοντό μαλλί φράντζα κανονικό σώμα μεσαίο βυζί και φοβερό κώλο τουλάχιστον έτσι όπως διαγραφόταν μέσα απο το πολύ κοντό ρόζ
σορτσάκι που φορούσε , προγράμματα έχουν γραφτεί αλλά να τα αναφέρω , 60 ευρώ για 30 λεπτά φούλ πρόγραμμα και 80 ευρώ για κοντά στην μια ώρα πρόγραμμα.
εχει δοκιμασει κανεις την Αννα το μελαχρινο μιλφακι? φαινεται πολυ καυλα... αναρωτιεμαι πως τα παει στο σερβις...
Έχω μια απορία σχετικά με την κριτική που έγραψε ο νεα σμυρνη για την Τζένη στην πρώτη σελίδα του bou. Ήταν πολύ αναλυτική αλλά δεν ανέφερε όταν από την πίσω πόρτα ξαναπήγε στην μπροστινή αν άλλαξε προφυλακτικό. Για να ξέρουμε που γλύφουμε δηλαδή.
Εχεις κάτι απορίες αδελφέ μου..... κι εγώ σου λέω πως άλλαξε.Σε καλύπτει αυτό? είναι "πιστοποίηση οτι η κοπέλλα είναι καθαρή? σε ορισμένα πράγματα υπάρχει ρίσκο,οτι και να κανεις....εναπόκειται στην ευσυνειδησία της κοπέλλας να τηρεί τους κανόνες της ατομικής υγιεινής,πρώτα για τον εαυτό της και μετά για τους πελάτες της......
Υ.Γ Σε κάποιο άλλο thread,ένας συναγωνιστής είπε κάτι πολύ ευστοχο.....μας πειράζει αν οι παντοφλίτσες είναι σφραγισμένες η όχι,αλλά μετά κάνουμε ακάποτες πίπες,γλειφομούνια,κλπ.....έχει δίκιο.Ρώσικη ρουλέττα παίζουμε,καταλαβετέ το......
Καλημερα Δαναη !!!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* και καλη εβδομαδα !!!
Εχεις κάτι απορίες αδελφέ μου..... κι εγώ σου λέω πως άλλαξε.Σε καλύπτει αυτό? είναι "πιστοποίηση οτι η κοπέλλα είναι καθαρή? σε ορισμένα πράγματα υπάρχει ρίσκο,οτι και να κανεις....εναπόκειται στην ευσυνειδησία της κοπέλλας να τηρεί τους κανόνες της ατομικής υγιεινής,πρώτα για τον εαυτό της και μετά για τους πελάτες της......
Υ.Γ Σε κάποιο άλλο thread,ένας συναγωνιστής είπε κάτι πολύ ευστοχο.....μας πειράζει αν οι παντοφλίτσες είναι σφραγισμένες η όχι,αλλά μετά κάνουμε ακάποτες πίπες,γλειφομούνια,κλπ.....έχει δίκιο.Ρώσικη ρουλέττα παίζουμε,καταλαβετέ το......