aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ω γαμωτο......... λαθος φωτο!!!
Ω γαμωτο......... λαθος φωτο!!!
Εφτασεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η σωστή που είναι...!
Εφτασεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ο κοσμος ολος ενας γυναικειος κωλος...Εφτασεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ούτε σε ξέρω,ούτε σε κρίνω αλλά μην ξεχνάς ότι κι οι δύο αυτές επιλογέςεπειδη εχω μαθει να λειτουργω με το συναισθημα, με την ειλικρινεια και να μη φοβαμαι να ''εκτεθω'', αν εχω να διαλεξω θα διαλεξω να ειμαι ''ποταπος νταβαντζης κ ερωτυλος'' αν η αλλη επιλογη ειναι του γαμια του πληκτρολογιου, του τσαμπα μαγκα κ του προπονητη του καναπε....
Αρκας... παντα επικαιρος!!!ο κοσμος ολος ενας γυναικειος κωλος...
Ρε παιδια, δεν κάθομαι τώρα να συζητήσω γιατί δεν ήθελε να απαυτωθεί.Δεν με ενδιαφέρει, αν την έπιασε αιφνίδια μουνόκραμπα, αν είχε τσακωθεί με τον γκόμενο ή αν είχε βαρυστομαχιά από κοκορέτσι, σημασία έχει η αντιπεαγγελματική συμπεριφορά της.Αν είχε κάποιο πρόβλημα, ας το έλεγε εξ αρχής.Εκεί είναι η μαγκιά δεσποινίς Dani69.παντως περινεο πηγαινε στον αριστο για κατι θαχει να σου πει
για τη συμπεριφορα της κορασιδος.
Όπως είπα, δεν έχει πλεόν νόημα, ο,τι γέγονε, γέγονε,. Και μένα μου έκανε εντύπωση που δεν υπήρχε κανείς στο σαλόνι στην έξοδοπάντα θα υπάρχουν καλές και κακές κριτικές.
πάντως εγώ σου λέω να πάς την επόμενη φορά και να μιλήσεις με τον aristo...πάντως μου κάνει εντύπωση που λές ότι δεν ήταν κανένας στο σαλόνι.
ο dani69 δεν είναι η Μαργαρίτα.
καλό βράδυ ;)
Καλημερα σε ολους, καλημερα στα Ελληνικα στρατα!!!Καλημερα σε ολη την τρελο !!!