aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χρηστακο, ολη η ομαδα!εγω θα ελεγα για κανα μασαζακι ;)
Χρηστακο, ολη η ομαδα!εγω θα ελεγα για κανα μασαζακι ;)
εγω θα ελεγα για κανα μασαζακι ;)
Λεοντα μου καλημερα, να δειξουμε στον πουστρο-πυραυλακο πια γαμανε οι ουρακοταγκοι της κατω Αφρικης!!!Ειναι στα προσεχως !!!
Μμμμμμμ!!!!!!!!!!! ωραια κριτικη!!!!!!!!!!!!!!!!! τι να λεμε!!!!!!!!!!!!!! Οταν προσπαθεις να ξεφτιλισεις ανθρωπους, το λες κριτικη και ολα καλα!Καλα..ο πυραυλος εχει γραψει μια κριτικη,(στην οποια αν διαβασεις προσεκτικα αυτοσαρκαζεται και ο ιδιος)αφορμη της οποιας ειναι να εχει γινει τρομερη διαφημιση στο μαγαζι,και απο πανω τον βριζεις κιολας..
Δεν πατε καλα ρε
Αυτή είναι η Τζένη??Ουτε για ουρακοταγκος δεν κανεις παλιοξεφτιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εφοσον εχω τη συγκαταθεση της, ΝΑΙ !!!Αυτή είναι η Τζένη??
Μπορεί να έχει λίγα κιλακια παραπάνω αλλα είναι ιδιαίτερα καυλωτικα και της πανε"...Εφοσον εχω τη συγκαταθεση της, ΝΑΙ !!!
Μπορεί να έχει λίγα κιλακια παραπάνω αλλα είναι ιδιαίτερα καυλωτικα και της πανε"...
Υ.γ άραγε η Τζένη τα έχει μάθει βτα νέα
Ναι Βασιλια μου, γι'αυτο εχω στεναχωρηθει πολυ, και οχι για το μαγαζι μου οπως νομιζουν καποια λαμογια, που δοξα το θεο δεν εχει θεμα.Μπορεί να έχει λίγα κιλακια παραπάνω αλλα είναι ιδιαίτερα καυλωτικα και της πανε"...
Υ.γ άραγε η Τζένη τα έχει μάθει βτα νέα
Και εγώ δεν συμφωνώ με την κριτική του πυραύλου μπορούσε να είχε αποφύγει αυτούς τους χαραχτηρισμους για την. Τζένη αλλα και ΕΣΥ δεν χρειάζεται να τον βριζειςΝαι Βασιλια μου, γι'αυτο εχω στεναχωρηθει πολυ, και οχι για το μαγαζι μου οπως νομιζουν καποια λαμογια, που δοξα το θεο δεν εχει θεμα.
Αν τον ξεμπροστιαζα δημοσια χωρις να τον βριζω, θα ηταν καλυτερα? Ομως για 'μενα η ανωνυμια και η εχεμυθεια των πελατων ειναι ιερη, ακομα και αν εχω να κανω με τετοια "υποκειμενα".Και εγώ δεν συμφωνώ με την κριτική του πυραύλου μπορούσε να είχε αποφύγει αυτούς τους χαραχτηρισμους για την. Τζένη αλλα και ΕΣΥ δεν χρειάζεται να τον βριζεις
Γιατί γνωρίζεις ποιος είναι?δεν χρειάζεται καν να τον ξεμπροστιασεις απλός μπουρουσες να κανείς έναν πολιτισμένο διάλογο και να παράθεσεις τα σχόλια σου με έναν ήπιο τόνο...Αν τον ξεμπροστιαζα δημοσια χωρις να τον βριζω, θα ηταν καλυτερα? Ομως για 'μενα η ανωνυμια και η εχεμυθεια των πελατων ειναι ιερη, ακομα και αν εχω να κανω με τετοια "υποκειμενα".
Ναι γνωριζω. Αν εσυ μετα απο αυτα τα ξεφτιλικια θα μπορουσες να κανεις πολιτισμενο διαλογο, εγω δεν μπορω!Γιατί γνωρίζεις ποιος είναι?δεν χρειάζεται καν να τον ξεμπροστιασεις απλός μπουρουσες να κανείς έναν πολιτισμένο διάλογο και να παράθεσεις τα σχόλια σου με έναν ήπιο τόνο...
Ναι γνωριζω. Αν εσυ μετα απο αυτα τα ξεφτιλικια θα μπορουσες να κανεις πολιτισμενο διαλογο, εγω δεν μπορω!
Καλημέρα Μυστήριε... Επί της αρχής συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες αλλά ο Πύραυλος υπερέβη τα εσκαμμένα...Ηθελημένα ή άθελα για την κοπέλα τουλάχιστον κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν εξευτελιστικό κειμενο και μεταξύ αστείου και σοβαρού ( πάντα κατά την άποψη μου ως αναγνώστη) με ρατσιτσικές διαθέσεις. Δεν υπήρχε λόγος. Τώρα τον παρέσυρε ο οίστρος, ή όχι μόνο αυτός το ξέρει... Νομίζω ή χρήση λέξεων και η σύνθεση μίας "μεταφοράς" δεν είναι ένας τυχαίος αυτοματισμός... Την καλημέρα μουΚαλημέρα μουρό μου! Έλα...ανεβαίνουν τα υδράργυρα!!!!
Φιλε το οτι θα γραψει η Τζενη κριτικη για το λαμογιο, το ειπα ετσι για να ταραξω λιγο τα νερα. Σε καμια περιπτωση δεν θα εκθεσω ετσι ανθρωπο. Η εχεμυθεια δεν πρεπει να ειναι επιλεκτικη, αλλα να ισχυει για ολους!δεν εχω χρονο σημερα να ερθω απο εκει να σε ηρεμησω φιλε μου!! ακου τι θα κανουμε για να υπαρχει σφαιρικη αποψη των πραγματων σε τετοιες κριτικες θα γραφει και η κοπελα την αποψη της πως περασε και μετα ας ερθει το παπουδακι με τον προστατη και την συχνουρια να μας πει τιποτα ........................!!!!!