Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Για σιμς προοριζετε το PHOTOSHOP to krataei sto laptop
όχι κάτσε
θέλω και το pc να σηκώνει photoshop
στο laptop ζορίζεται
Για σιμς προοριζετε το PHOTOSHOP to krataei sto laptop
Πάρε μια φιλη σου ελευθερη,το λαπτοπ παραμασχαλα και το καραβι για Κρητη και σε μια βδομαδα θα σ'εχω σενιάρει.Κι ας τους να κατσαβιδιαζουνε πυργους και γκαζοντενεκεδες.Εμεις θα φτιαχνουμε πυργακια στην αμμο... :-* :-*
Για sims κανει για photoshop δεν νομιζω,θα σερνετε στην καλυτερηΚαι πρεπει να μπει αυτη η καρτα για να παιζει σιμς αυτη δε κανει ε
Aμα το φορμαρεις και το καθαρισεις δε θα ζοριζετεόχι κάτσε
θέλω και το pc να σηκώνει photoshop
στο laptop ζορίζεται
Για sims κανει για photoshop δεν νομιζω,θα σερνετε στην καλυτερη
Nαι ειναιδλδ το φωτοσοπ είναι πιο βαρύ απ'το σιμς?
ήδη πάει αργα στο λαπτοπ όποτε φορτώνω φίλτρα σε κάποια εικόνα
Γαμους μετα τον δεκαπενταύγουστο παλι,θα με παρεις για βοηθο να μου δειξεις και κατι πραγματακια που θελω στο photoshop?Επεξεργασία βιντεο δουλεύεις?Ναι αν παιρνει αναβαθμιση το λαπτοπ θα το σενιαρω,γιατί;και σενα θα σενιαρω,ειδα κατι φωτογραφίες που διαμαρτυροντουσαν καποιοι για την κυταρριτιδα.Το δηλώνω λοιπόν...θελω να πνιγώ στην κυτταρίτιδαθα μ'έχεις σενιάρει????
πήγα διακοπές και γύρισα, τώρα έχω να φωτογραφήσω ένα γάμο επαρχία, οπότε ελπίζω να κάνω άλλες λίγες διακοπές
Συμφωνα με τα specs της adobe και τα specs της καρτας το σηκωνει μια χαραΓια sims κανει για photoshop δεν νομιζω,θα σερνετε στην καλυτερη
Γαμους μετα τον δεκαπενταύγουστο παλι,θα με παρεις για βοηθο να μου δειξεις και κατι πραγματακια που θελω στο photoshop?Επεξεργασία βιντεο δουλεύεις?Ναι αν παιρνει αναβαθμιση το λαπτοπ θα το σενιαρω,γιατί;και σενα θα σενιαρω,ειδα κατι φωτογραφίες που διαμαρτυροντουσαν καποιοι για την κυταρριτιδα.Το δηλώνω λοιπόν...θελω να πνιγώ στην κυτταρίτιδα
Αααααα εγω δεν κανω τον ρουφιανο κανενός.ε ναι μετά τους έχω τους γάμους
αν θέλεις σοβαρά να έρθεις ως βοηθός κάπου στείλε μου στη σελίδα μου, πες μου τι εξοπλισμό έχεις και το συζητάμε
βίντεο ούτε τραβάω , ούτε κάνω έντιτ και φωτοσοπ μόνο portrait retouch
γιαααααααααα πε που παραπονέθηκαν,,,,
Τυπε ειναι και ωραιο μουνακι. :S :S :S
Τύπε πάντως κατά καιρούς όλες οι επαγγελματικές τάξεις του μπου έχουν προστρέξει προς αρωγή της Μαριάννας
Είτε όταν έψαχνε ninja gaiden ή μπράβο δεν θυμάμαι για να εξολοθρεύσει κάποιον
Είτε όταν έψαχνε εκπαιδευτή σκύλων για να αμολήσει κάτι pitbull κατά λάθος στη γριά που της είχε κατσικωθεί στο διαμέρισμα
Είτε όταν έψαχνε δικηγόρους για να εξοντώσει τη γριά νομικά όταν είδε ότι η γριά δεν τρωγόταν με τίποτα
Είτε όταν έψαχνε αξιωματικό της interpol για να συλλάβει τον παραχαράκτη των μηνυμάτων της
Είτε όταν έψαχνε κατασκευαστή πλυντηρίων να της φτιάξει pc για να παίζει sims
H Μαριάννα από μόνη της ανεβάζει την ανάπτυξη στο Θεό, τι μνημόνια και μαλακίες...
Αυτη ειναι η ευγενική εκδοχή του ,"το μ@υνι σερνει καράβι" τύπε?μέσα εισαι...λες και αμα δεν υπηρχαν γυναικες θα τρεχαμε να καταναλωνουμε με τις πιστωτικες οτι μαλακια μας πασαρουνε.Τύπε πάντως κατά καιρούς όλες οι επαγγελματικές τάξεις του μπου έχουν προστρέξει προς αρωγή της Μαριάννας
Είτε όταν έψαχνε ninja gaiden ή μπράβο δεν θυμάμαι για να εξολοθρεύσει κάποιον
Είτε όταν έψαχνε εκπαιδευτή σκύλων για να αμολήσει κάτι pitbull κατά λάθος στη γριά που της είχε κατσικωθεί στο διαμέρισμα
Είτε όταν έψαχνε δικηγόρους για να εξοντώσει τη γριά νομικά όταν είδε ότι η γριά δεν τρωγόταν με τίποτα
Είτε όταν έψαχνε αξιωματικό της interpol για να συλλάβει τον παραχαράκτη των μηνυμάτων της
Είτε όταν έψαχνε κατασκευαστή πλυντηρίων να της φτιάξει pc για να παίζει sims
H Μαριάννα από μόνη της ανεβάζει την ανάπτυξη στο Θεό, τι μνημόνια και μαλακίες...
Καλά ρε Μαριάννα Lightroom δεν δουλευεις, μονο photoshop?
Τουλαχιστον ενα mass post process δεν περνάς όλες τις φωτογραφίες?
Δε μίλησα για φιλτρα, αλλα για ενα post process δλδ : raw images importing, sorting, renaming, change exposure & color balance, tags, rating κλπ, και μετά όσες χρειαζονται photoshop.σπάνια αν θέλω να βγάλω γρήγορα δουλειά
και δε περνάω φίλτρα στη τύχη
Δε μίλησα για φιλτρα, αλλα για ενα post process δλδ : raw images importing, sorting, renaming, change exposure & color balance, tags, rating κλπ, και μετά όσες χρειαζονται photoshop.
Γλιτωνεις απειρες ώρες και οργανωνειςτ α photoshooot σου.
Μην δωσεις πανω απο800 ευρω.ναι το ξέρω και το 'χω κάνει πολύ λίγες φορές , σε εκδηλώσεις.
τα tags και το rating απ'το bridge και φωτισμό και χρώμα στο camera raw