dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
gela εσυ αλλα κατι τετοιοι πλακατζηδες γαμανε
les asteia stis gomenes kai se bazoun sto friend zone?gela εσυ αλλα κατι τετοιοι πλακατζηδες γαμανε
Τυπισσα σου αγοράζω καινούριο PC αν μου κάτσεις!!!!
Σου κάνω και δώρο όλα τα sims 4 και όλα τα expansion!!!!
Τυπε αν της έταζες πιτσες και σουβλακια θα το σκέφτονταν πιο πολυ. :S :S :S
Ρε τύποι ισχύει το Facebook της Μαριάννας;;;
Ειναι αυτή που φαίνεται πρώτη πρώτη διότι εγω δεν εχω Facebook και βλέπω μόνο 3-4 φωτο,μια δυο με πρόσωπο,μια που ειναι πλάτη με μαγιό και αλλη μια με ροζ μπλουζάκι απο την μέση και πάνω..Τι να πω ρε πούστη μου;;
Προσωπαρα εχει η τυπισσα!
Και οχι μονο,εδω δεςΡε τύποι ισχύει το Facebook της Μαριάννας;;;
Ειναι αυτή που φαίνεται πρώτη πρώτη διότι εγω δεν εχω Facebook και βλέπω μόνο 3-4 φωτο,μια δυο με πρόσωπο,μια που ειναι πλάτη με μαγιό και αλλη μια με ροζ μπλουζάκι απο την μέση και πάνω..Τι να πω ρε πούστη μου;;
Προσωπαρα εχει η τυπισσα!
Μια που κρατάει ένα κόκκινο κινητό και τραβάει πρόσωπο,αλλη μια με μια πράσινη πόρτα απο πίσω και μαύρα ρούχα ,αλλη μια με ροζ μπλουζάκι απο την μέση και πάνω με πρόσωπο και αλλη μια με πλάτη με μωβ μαγιό κατω...
Βεβαια δεν την εχουμε δει ποτε αμακιγιαριστη.Ειναι ολες οι φωτο πολυ προσεγμενες,τι φωτογραφος θα ηταν αλλωστε;
Η πιο ωραια για μενα ειναι αυτη που εχεις ανεβει στον παγκο της κουζινας με τα πατατακια ανα χειραςείμαι σε παρα πολλές φωτο αμακιγιάριστη
αλλά όπως είπες σωστά, είναι προσεγμένες
αν και αν δεις καλύτερα υπάρχουν και κάποιες που είμαι εντελώς γελοία
Η πιο ωραια για μενα ειναι αυτη που εχεις ανεβει στον παγκο της κουζινας με τα πατατακια ανα χειρας
Οι επιτειδευμένες δεν με εντυπωσιαζουν,εχω δει χιλιαδες.Σε αυτη ειδα εναν ακομπλεξαριστο ανθρωπο.
Υ.Γ:είσαστε ομορφόσογο...και η ξαδερφουλα η γαλανοματα πολύ ωραιο μωρό.
Καλά δεν στο πειραζουμε,απλα ενα κοπλιμεντο καναμεκι εμένα μ'αρέσουν αυτές οι φωτο
με τη ξαδέρφη δε μοιάζουμε καθόλου, αλλά ναι είναι κουκλί, μου το 'χουν ξαναπεί εδώ μέσα για τη μικρή
κάτω όμως τα κουλά σας, είναι μικρό κι αθώο
Μαριάννα εγω σε βρίσκω όμορφη..Τωρα τι σου λένε οι μοντελοπνιχτες εδω μεσα δεν με αφορά.Η αλήθεια ειναι οτι σε έχουν επηρεάσει και τα πιστεύεις και εσυ αυτά που λένε μάλλον.
Δεν εισαι μοντέλο σε σωματότυπο (σύμφωνα με τα στάνταρ των μοντέλων που έχουμε εννοώ) αλλα οχι και χοντρή κ.α. μαλακιες..
Μια χαρά γκομενακι σε βρίσκω!!!
Με μαλαγανιές δεν γάμησε κανείς!!!Μαριάννα εγω σε βρίσκω όμορφη..Τωρα τι σου λένε οι μοντελοπνιχτες εδω μεσα δεν με αφορά.Η αλήθεια ειναι οτι σε έχουν επηρεάσει και τα πιστεύεις και εσυ αυτά που λένε μάλλον.
Δεν εισαι μοντέλο σε σωματότυπο (σύμφωνα με τα στάνταρ των μοντέλων που έχουμε εννοώ) αλλα οχι και χοντρή κ.α. μαλακιες..
Μια χαρά γκομενακι σε βρίσκω!!!
Πάνω από όλα η ευγένια,Με μαλαγανιές δεν γάμησε κανείς!!!
Κοιτα τυπε δε νομιζω οτι κανεις πιστευει οτι θα τη γαμησει τη Μαριανα απο εδω μεσα τη γνωμη του ειπε ο Hell boy kαι συμφωνω μαζι του και για τα δικα μου γουστα η Μαριανα ειναι μουναροςΜε μαλαγανιές δεν γάμησε κανείς!!!
Εισαι πολλη χοντρη ναι πισω απο τα αυτια απορω ποιος ειπε τετοια παπαντζα μουναρος εισαι και το ξερεις πολλη καλα και η ιδια αυτο και πιστευω οτι σε οποιον που σε κραζει του καθοσουν οχι νδε θα ελεγε ασχετα το οτι σε κραζουνΣε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Όχι δε με έχουν επηρεάσει
Δε με θεωρώ χοντρή για κανένα λόγο
Καμπύλες έχω και τις γουστάρω τις καμπύλες μου
"Χοντρή" και πλας σάιζ είμαι για τα σταντραντς των μοντέλων
Εισαι πολλη χοντρη ναι πισω απο τα αυτια απορω ποιος ειπε τετοια παπαντζα μουναρος εισαι και το ξερεις πολλη καλα και η ιδια αυτο και πιστευω οτι σε οποιον που σε κραζει του καθοσουν οχι νδε θα ελεγε ασχετα το οτι σε κραζουν
Νομίζεις τυπε...
Αλλα η αλήθεια ειναι οτι δεν τα λεω για να γαμησω,τη δεδομένη στιγμή.Αλλα κάποια μερα θα μάθετε γιατί ανέβασα το νήμα "πραγματικές φίλες"!!!
Μαριάννα εισαι ωραίο μωράκι,μην ακούς κανενα!