Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Λεω ακομα και αυτοι που σε κραζουν και καλα μπαζο η χοντρη η οτι σκατα και να λενε αν τους καθοσουν θα μια χαρα θα σε πηδουσαν
Λεω ακομα και αυτοι που σε κραζουν και καλα μπαζο η χοντρη η οτι σκατα και να λενε αν τους καθοσουν θα μια χαρα θα σε πηδουσαν
εμενα μαν με στεναχωρει που δεν προτεινε κανενας υπολογιστη AMDΠάνω από όλα η ευγένια,
Αλλά τελικά υπολογιστή αγόρασε ή όχι.
Αν ξερει καποιος,
Αν ΔΕΝ ανανεωθει το webhosting τοτε γυρναει αυτοματα σε basic free?
Εχω στο papaki το dynamic και λογω μειωμενης επισκεψιμοτητας στο site ειμαi
μεσα στα ορια του basic .
Πολλά θέματα ακόμα σε σχέση με την θερμοκρασία και κολλήματα.εμενα μαν με στεναχωρει που δεν προτεινε κανενας υπολογιστη AMD
Ενταξει μην υπερβαλουμε δεν ειναι και οι τοστιερες που ηταν καποτε εχουν προοδευσει σημαντικαΠολλά θέματα ακόμα σε σχέση με την θερμοκρασία και κολλήματα.
Εχουν μείνη ολιγον πίσω.
Τώρα εαν έχεις εσυ AMD και είσαι ευχαριστημένος είσαι από τους λίγους ( τυχερούς ).
Πάντως προσωπικά δεν τους συνιστώ.
Εννοω το τραφικ της επισκεψιμοτητας και το χωρο που καταλαμβανει στο δισκο η ιστοσελιδα.Λογικά αν δεν ανανεώσεις δεν εμφανίζεται καθόλου η σελίδα.Τι σχέση έχει η επισκεψημότητα;
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Μιλάω εκ πείρας, και πάντα με το χρηματικό θέμα στο μυαλό. Οι επεξεργαστές της AMD βαράνε ταβάνι στα 350,00 € αν θυμάμαι καλά και με δυνατές επιδόσεις.Πολλά θέματα ακόμα σε σχέση με την θερμοκρασία και κολλήματα.
Εχουν μείνη ολιγον πίσω.
Τώρα εαν έχεις εσυ AMD και είσαι ευχαριστημένος είσαι από τους λίγους ( τυχερούς ).
Πάντως προσωπικά δεν τους συνιστώ.
Εννοω το τραφικ της επισκεψιμοτητας και το χωρο που καταλαμβανει στο δισκο η ιστοσελιδα.
Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος και φαίνεται οτι για AMD ενημέρωση δεν έχω αρκετή παραθέτω κάποιους πίνακες.Μιλάω εκ πείρας, και πάντα με το χρηματικό θέμα στο μυαλό. Οι επεξεργαστές της AMD βαράνε ταβάνι στα 350,00 € αν θυμάμαι καλά και με δυνατές επιδόσεις.
Από κάρτες γραφικών δεν έχω να πω κάτι φαντάζομαι το ίδιο δυνατές θα είναι και οι nvidia. Εγώ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το Pc που έστησα με AMD cpu και gpu.
Τώρα για θερμοκρασίες δεν μπορώ να σου πω κάτι, ποτέ δεν έπαιζα με overclocking. Βέβαια έβαλα ένα μέτριο ανεμιστηράκι στην cpu της τάξης των 30,00 €.
Εμένα μέχρι σήμερα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και το λέω γιατί αν κάποιος θέλει να παίζει βασικά games σε medium επιδόσεις γιατί να μην δώσει αρκετά λιγότερα χρήματα?
Διορθώνω βιάστικα λίγο.Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος και φαίνεται οτι για AMD ενημέρωση δεν έχω αρκετή παραθέτω κάποιους πίνακες.
Μπορείς να κάνεις κάποιες συγκρίσεις μεταξύ επεξεργαστών.
Κάπου οι Intel αποδίδουν καλύτερα αλλά στα προιόντα της Adobe η AMD δείχνει να ανταπροκρίνεται καλύτερα.
Οι πίνακες:
Μαριάννα χωρίς να θελω να γίνω αδιακριτος...αλλα θα γίνω!Εχεις κάποια σχέση αυτο το καιρό;;;
ΥΓ.
Βλέπεις δεν στέλνω πμ για να μην γίνω άλλος ένας ενοχλητικός τύπος!
Καταλαβαίνω....αλλα να ξέρεις οτι οποίος μπαίνει για να κράξει κάποιον θα τον κράξει με οποίο τροπο μπορει,αν εισαι προκατειλημμένος δύσκολα αλλάζει.
Τωρα δεν σου είπα να μου πεις λεπτομέρειες τρελές,αν εχεις σχέση αυτο το καιρό ρώτησα μόνο,οπου αν ειχα Facebook μπορει και να γνώριζα την απάντηση! Αμα θες απάντησε σε πμ.
Τελικα το sims επαιξε;
ναι παίζει τέλεια στο λαπτοπ!
νεο Pc θα όταν και αν πουλήσω τα ηχεία
Τυπε τρολαρει παπαρια ψαχνει για laptop. :S :S :S?
Προφανώς αλλά κι εγώ πλέον δε δίνω δικαιώματα
ας κράξουν όσο θέλουν δε με νιάζει, αρκεί εγώ να μη δίνω δικαιώματα
επίσης ποιός ο λόγος να μάθεις σωνι και ντε αν έχω σχέση?
και να μην έχω, γνωριμίες μέσω ίντερνετ και ειδικά μέσω αυτού του σάιτ δε κάνω
Και τα ηχεια να πουλησεις παλι pc παπάρια θα παρεις. :S :S :S