Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Τη λες ρε μαν πλακα κανεις ποιος τα λεει αυτα με 700 κατοσταρικα πχ φτιαχνεις ενα πυργο κατσε καλα το αντιστοιχο λαπτοπ θα θελει το λιγοτερο ενα χιλιαρικο και το να αλλαζεις λαπτοπ καθε 5 χρονια δεν ειναι λυση.Απο κει και περα ειναι θεμα χρησης δε χρειαζετε καθε 2 χρονια αναβαθμιση και δε μιλαμε για επιχειρηση αλλα ιδιωτη.Δες τα σπεκς μου στον πυργο μου και δε προκειτε να τον αναβαθμισω αν δε χρειαστει γιατι κανει αυτο που θελωΔιαφωνώ φιλε μου,ενας επιτραπέζιος που θα τον φτιαξεις κομματι κομματι,βγαινει πολύ ακριβότερα απο εναν φορητό για δυο λόγους.Ο ενας ειναι οτι ενα καλό λαπτοπ για να μην μεινει στοκ σε ενα χρονο το πουλανε σε πολύ καλή τιμή προσφορας.Στο λάπτοπ αυτο συνηθως ειναι εγκατεστημενο και το λειτουργικο και πολλές φορες και το antivirus.
Στον επιτραπέζιο τα πληρωνεις ολα full season και το hardware και το software.Και μην μου πει καποιος οτι εγω τα βαζω σπασμενα,γιατι σε μια σοβαρη επιχειρηση δεν παιζει να τρεχεις σπασμενα windows.Ο επιτραπέζιος υπολογιστης μπορει να σου βγαλει τα λεφτα του σε βαθος χρονου οταν τον χρησιμοποείς στο σπιτι και του διαθετεις καθε διετία φραγκα για αναβαθμιση.Εγώ αυτο το εχω λύσει αλλαζοντας λαπτοπ καθε πενταετία.Και επειδη δεν μενω μονιμα σε ενα μερος,δεν μπορω να παρω 3-4 desktop,τι να κανουμε;
Μητρικη:Gigabyte-GA-P35-DS3L
Τροφοδοτικo:ISO P500SPP 420W
Ram:5 γιγα ddr2
Σκληρος:1 τερα western digital blue
Επεξεργαστης:Intel core 2 duo E8400 3 γιγα
Καρτα γραφικων:Αsus amd radeon R7 240 1 γιγα
Λειτουργικο:Windows 10 64 bit home