Νέα

Νέος νεκρός οπαδός σε δολοφονική ενέδρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ULTRAS GATE 13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

H

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• H

• H

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νεκρός οπαδός του Ολυμπιακού!

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ένα ντέρμπι αιωνίων βάφτηκε με αίμα, λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τα μαύρα γεγονότα στη Λαυρίου. Αυτή τη φορά θύμα ήταν οπαδός του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του! Η αστυνομία υποστηρίζει πως ίσως να μην έχει σχέση το περιστατικό με το ντέρμπι αλλά να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι αυτόπτες μάρτυρες όμως υποστηρίζουν το αντίθετο.

Σε καφετέρια στην Λούτσα, δύο οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους και μαχαιρώθηκαν στο σώμα τους. Δυστυχώς ο ένας δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε ενώ ο άλλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο "Σωτηρία" όπου διακομίστηκε για να εγχειρηθεί, από το Γενικό Κρατικό.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος, που υποστήριξε πως πρόκειται για παναθηναϊκούς και μίλησε δακρυσμένος για εκδίκηση: "Είχαμε πάει στο γήπεδο, γυρίσαμε σπίτι και μου λέει "Μπαμπά πάω να πιω ένα ποτό στην καφετέρια που πηγαίνω".

Μετά μας πήρανε τηλέφωνο και μας είπανε ότι μπήκανε κάποιοι παναθηναϊκοί και μαχαίρωσαν τα παιδιά. Τον έχασα το γιο μου, τον έχασα. Αλλά θα μάθω, θα βρω ποιος το έκανε...

Τους χτυπήσανε με λάμα και στη συνέχεια με σουγιάδες τους μαχαίρωναν. Δεν είχε διαμάχες με κανέναν. Τι να κάνω; Το μόνο που θα κάνω είναι να μάθω ποιος το έκανε! Ένα γιο είχα και δύο κόρες!

Αυτό που θα κάνω είναι να "φάω" και εγώ ένα, δύο, τρεις, όσους μπορώ! Δεν με σταματάει κανένας... Είμαι 67 χρονών τελείωσε για εμένα η ζωή μου... Ας κατέβει ο Θεός ο ίδιος... Ας με πάνε φυλακή... Εγώ θα τους σκοτώσω...".

Από μαρτυρία κάποιας ιδιοκτήτριας άλλης καφετέριας, φίλαθλοι άλλης ομάδας έμπαιναν στις καφετέριες για να προκαλέσουν φασαρία.

Η ίδια έκλεισε την καφετέρια της προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Τότε μπήκανε στην καφετέρια που ήταν το θύμα και στη συνέχεια αφού τους βγάλανε έξω αρχίσανε να τους χτυπάνε και να τους μαχαιρώνουν.

Τα λογια ειναι περητα... :'( :'( :'( :'(

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
δυστυχως για αλλη μια φορα ενα πολυ λυπηρο γεγονος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νεκρός οπαδός του Ολυμπιακού!

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ένα ντέρμπι αιωνίων βάφτηκε με αίμα, λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τα μαύρα γεγονότα στη Λαυρίου. Αυτή τη φορά θύμα ήταν οπαδός του Ολυμπιακού που έχασε τη ζωή του! Η αστυνομία υποστηρίζει πως ίσως να μην έχει σχέση το περιστατικό με το ντέρμπι αλλά να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι αυτόπτες μάρτυρες όμως υποστηρίζουν το αντίθετο.

Σε καφετέρια στην Λούτσα, δύο οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους και μαχαιρώθηκαν στο σώμα τους. Δυστυχώς ο ένας δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και ξεψύχησε ενώ ο άλλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο "Σωτηρία" όπου διακομίστηκε για να εγχειρηθεί, από το Γενικό Κρατικό.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του θύματος, που υποστήριξε πως πρόκειται για παναθηναϊκούς και μίλησε δακρυσμένος για εκδίκηση: "Είχαμε πάει στο γήπεδο, γυρίσαμε σπίτι και μου λέει "Μπαμπά πάω να πιω ένα ποτό στην καφετέρια που πηγαίνω".

Μετά μας πήρανε τηλέφωνο και μας είπανε ότι μπήκανε κάποιοι παναθηναϊκοί και μαχαίρωσαν τα παιδιά. Τον έχασα το γιο μου, τον έχασα. Αλλά θα μάθω, θα βρω ποιος το έκανε...

Τους χτυπήσανε με λάμα και στη συνέχεια με σουγιάδες τους μαχαίρωναν. Δεν είχε διαμάχες με κανέναν. Τι να κάνω; Το μόνο που θα κάνω είναι να μάθω ποιος το έκανε! Ένα γιο είχα και δύο κόρες!

Αυτό που θα κάνω είναι να "φάω" και εγώ ένα, δύο, τρεις, όσους μπορώ! Δεν με σταματάει κανένας... Είμαι 67 χρονών τελείωσε για εμένα η ζωή μου... Ας κατέβει ο Θεός ο ίδιος... Ας με πάνε φυλακή... Εγώ θα τους σκοτώσω...".

Από μαρτυρία κάποιας ιδιοκτήτριας άλλης καφετέριας, φίλαθλοι άλλης ομάδας έμπαιναν στις καφετέριες για να προκαλέσουν φασαρία.

Η ίδια έκλεισε την καφετέρια της προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Τότε μπήκανε στην καφετέρια που ήταν το θύμα και στη συνέχεια αφού τους βγάλανε έξω αρχίσανε να τους χτυπάνε και να τους μαχαιρώνουν.

Τα λογια ειναι περητα... :'( :'( :'( :'(
ολα αυτα τα θλυβερα φαινομενα ειναι εξετιας της αγαμιας!μονο η επιδωτιση των μπουρδελων απο το κρατος θα σταματισει τη βια στα γηπεδα.αντι να σφαζονται θα πηγαινουνε να γαμανε να ξεκαβλωνουνε!!!!!!

Nickos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια... πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτό το πράγμα? Τσάμπα χάνονται νέα παιδιά...!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ολα αυτα τα θλυβερα φαινομενα ειναι εξετιας της αγαμιας!μονο η επιδωτιση των μπουρδελων απο το κρατος θα σταματισει τη βια στα γηπεδα.αντι να σφαζονται θα πηγαινουνε να γαμανε να ξεκαβλωνουνε!!!!!!
μια πολυ ακραια αποψη ισως???

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
oxi ρε να πηγαινεις σε καφετερια και να σε σφαζουν,κρεμαστε τους θρασυδειλους για να μην το κανουμε εμεις.βασιλη και νικο απο east coast μαζεψτε τα παιδια απο το συνδεσμο γιατι θα χυθει αιμα,συγκρατηθειτε!!!

OP
OP
U

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
bigpipis αν ξερεις κατι παρε τηλ. την αστηνομια και πες οτι ξερεις....για να μην χυθει κιαλλο αιμα...

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε πατε καλα εκει κατω?δεν ξερετε τι να κανετε με την ζωη σας και θελετε να την καταστρεψετε?σηκωθηκα το πρωι να παω στην δουλεια και βλεπω ενας νεκρος φιλαθλος και ενας χαροπαλευει.εδω εχει ανοιχτει βεντετα,και ενα ειναι σιγουρο θα εχει και αλλους νεκρους.αφου δεν πιαστηκαν οι πρωτοι τωρα να τα αποτελεσματα.πρεπει καταρχην να σταματησουν ολα τα αθλητικα πρωταθληματα,αφου δεν υπαρχει η παιδεια να καταλαβουμε την διαφορα μεταξυ αθλητισμου και πολεμου.και να πιαστουν  αυτοι που το καναν και να τιμωρηθουν παραδειγματικα.τελος ολα τα πρωταθληματα τωρα.εστω και ενας ανεγκεφαλος να υπαρχει δεν αξιζει μπροστα σε μια ανθρωπινη ζωη.  :headbang: :helpplea:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δυστυχώς φίλε αυτοί οι μαλάκες είναι ήδη γαμημένοι στα μυαλά  :headbang:  :jerking:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
κολοχωρα ειμαστε σε ολους τους τομεις

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
τι να πω στην αστυνομια......νομιζεις οτι αν τους ξερουν δε θα τους σφαξουν σε κανα χρονο η 2? αν μου σφαζαν εμενα τον αδερφο δε θα το ξεχναγα φιλε μου ποτε,ειμαι μανιατης και το κραταω μανιατικο.....αλλο ομως να πινεις καφε και να σε σφαζουν ενω εισαι αοπλος και αλλο η λαυριου με τους ''στρατους'' εξοπλισμενους

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, είναι πραγματικά τραγικότατο αυτό που έγινε....

Αυτό που θέλω να πω είναι ένα...

ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ με τα ποδοσφαιρικά...μην φανατίζεστε σαν πρόβατα, κάνετε σαν την Λουκά όταν μιλάει για θρησκεία....ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...σας κοιμίζουν και σας πορώνουν για μαλακίες  :jerking: :jerking: :jerking:

Οι μόνοι χαμένοι είναι οι οπαδοί πάντα, αυτοί που τρέχουν σαν πρόβατα απο αγώνα σε αγώνα....ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ?  :think: :think: αυτοί έχουν λύσει τα προβλήματα τους οικονομικά ακόμα και για τα εγγόνια τους..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τί να πει κανεις πραγματικά οταν συμβαινουν τετοια θλιβερα γεγονοτα?ντροπη μας και μονο ντροπη μας γιατι και εμεις συμβαλλουμε με τον εκαστοτε τροπο μας ωστε να θρηνουμε ανθρωπινες ζωες σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας...

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Καλημερα αs πουμε για να πουμε!!ειμαι στην ηλικια των -αντα,εχω να παω στο γηπεδο να δω ματσ 12 χρονια εξαιτιαs ολων αυτων των θρασυδειλων που υποτιθεται ειναι αντρεs με παντελονια κ εχουν σουκαλα 10 κιλα το 1,χτυπανε,σκοτωνουν,αφηνουν αναπηρουs,ΓΙΑΤΙ????επειδη ο απεναντι φοραει κοκκινa-πρασινα-κιτρινα-μαυρα.Θεωρουν την ομαδα τουs το ιεροτερο πραγμα που υπαρχει,τριχεs!!!!!ιεροτερο πραγμα απο την οικογενεια,μανα,γυναικα,παιδια υπαρχει??Αλλα ειναι πιονια του καθε προεδρου-μανατζερ,κοριτσακια με φουστιτσεs ειναι ολοι αυτοι,γκομενιτσεs.Στην αλβανια κ στο τσιμπουτι στην αραπια εχουν περισσοτερο μυαλο να καταλαβουν οτι το αθλημα ειναι χαρα κ στεναχωρια μαζι.Γελιο κ κλαμα μαζι.Απλα ειναι ενα θεαμα!!Συλληπητηρια στην οικογενεια!!Και σε αυτουs οτι χειροτερη ευχη υπαρχει!καλημερα απο εναν βοπειοελλαδιτη παοκτση

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δυστυχώς Jules και άλλοι, μπορεί εμείς να κάνουμε το χαβαλέ μας και να έχουμε ένα όριο στο πόσο θα πωρωθούμε και πόσο θα μαλώσουμε (κυρίως λεκτικά), υπάρχουν όμως άλλοι που δεν το βλέπουν έτσι, εκφράζουν ένα καθαρό μίσος σε οτιδήποτε έχει σχέση με άλλη ομάδα πλην της δικής τους.  Το συγκεκριμένο φαινόμενο εμφανίζεται και εδω μέσα, όπου μετά το 4-0 αντί να έχουμε το κλασικό χαβαλέ και τα πειράγματα εκατέρωθεν, είδα κάποια άτομα να βγάζουν απίστευτο κόμπλεξ και κακία, και δεν εννοώ τις βρισιές μόνο αλλά πιο πολύ το ύφος...

Ηθικοί αυτουργοί είναι για μένα όλοι αυτοί που καπνίζουν νταπίπες, πίνουν Παράγκες, δημοσίως λένε να γ@μ@σουν τον π@στ@ τον Ολυμπιακό ενώ είναι δημόσια πρόσωπα, όλοι αυτοί που βρίζουν διαιτητές μέσα από τα (εντυπα ή μη) μέσα τους και όλοι αυτοί που εκβιάζουν τους διαιτητές με απώτερο σκοπό την επιτυχία της δικής τους ομάδος και μόνο.

Να τα έχουμε καλά με τους δικούς μας οπαδούς, να γεμίζουμε το γήπεδο, να πουλάμε φυλλάδες, φανέλες, σουβενίρ, να τα τσεπώνουμε από τα τηλεοπτικά, εισητήρια και Τσ. Λίγκ και ολοι οι άλλοι να πάνε να γαργαληθούν...

Επισκέπτης
Καλημερα αs πουμε για να πουμε!!ειμαι στην ηλικια των -αντα,εχω να παω στο γηπεδο να δω ματσ 12 χρονια εξαιτιαs ολων αυτων των θρασυδειλων που υποτιθεται ειναι αντρεs με παντελονια κ εχουν σουκαλα 10 κιλα το 1,χτυπανε,σκοτωνουν,αφηνουν αναπηρουs,ΓΙΑΤΙ????επειδη ο απεναντι φοραει κοκκινa-πρασινα-κιτρινα-μαυρα.Θεωρουν την ομαδα τουs το ιεροτερο πραγμα που υπαρχει,τριχεs!!!!!ιεροτερο πραγμα απο την οικογενεια,μανα,γυναικα,παιδια υπαρχει??Αλλα ειναι πιονια του καθε προεδρου-μανατζερ,κοριτσακια με φουστιτσεs ειναι ολοι αυτοι,γκομενιτσεs.Στην αλβανια κ στο τσιμπουτι στην αραπια εχουν περισσοτερο μυαλο να καταλαβουν οτι το αθλημα ειναι χαρα κ στεναχωρια μαζι.Γελιο κ κλαμα μαζι.Απλα ειναι ενα θεαμα!!Συλληπητηρια στην οικογενεια!!Και σε αυτουs οτι χειροτερη ευχη υπαρχει!καλημερα απο εναν βοπειοελλαδιτη παοκτση
Έτσι ακριβώς φίλε μου είμαστε τραγικοί πάνω σε αυτό το θέμα και εγώ πήγαινα κάποτε στο γήπεδο και σταμάτησα τον τελευταίο καιρό λόγο αυτών τον θρασύδειλων! Δες και εδώ στο forum στα thread για τις ομάδες κάποιους (ευτυχώς μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού) που μιλάνε για βία και νεκρούς, όλοι ξέρετε ποιοί είναι αυτοί!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
'Εχεις δίκιο φίλε μου thesspunter...στο φόρουμ εδώ, οι πιο πολλοί τσακωμοί γίνονται για τα ποδοσφαιρικά, γι' αυτό εγώ ο ίδιος έχω προτείνει να κλειδωθούν ΟΛΑ τα ποδοσφαιρικά θέματα.

Ο ένας βρίζει ή ειρωνεύεται τον άλλον, θα σου κάνω, θα δεις, θα σε αυτόσο κλπ βλακείες....γι' αυτό λέω συνέχεια, ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Οι πρόεδροι των ΠΑΕ δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τους φανατικούς....επαναλαμβάνω για συνεχή φορά.....οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι διαιτητές έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα για 3 γενιές....

Κάντε ένα τεστ.....

Πηγαίνετε 2 άτομα τάχα μου πως έχετε τεράστια οικονομική ανάγκη σε μία ΠΑΕ, όποια γουστάρετε, κι αν δεν σας πετάξουν έξω να μην με λένε Jules!

"Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ"

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Και πέρυσι, όταν σκότωσαν το άλλο παλικάρι (και έτσι θα τους λέω στο μπούτσο μου τι ομάδες υποστηρίζουν), δημιουργήθηκε ένα θρέντ που έφτασε καμιά 50 σελίδες.
Ας ξαναγράψουμε πάλι τα ίδια κι εδώ να έχουμε καθαρή την συνείδηση μας.

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Εχετε όλοι τόσο δίκιο. Εχει καταντήσει αηδία πια το θέμα στην Ελλάδα. Είναι μαλακία να κάθεσαι όπως προείπαν να πορώνεσαι για μια ομάδα. Στην τσέπη σου μπαίνουν ρε φίλε τα λεφτά; Ή έχεις να κερδίσεις κάτι; Την ίδια άποψη έχω και για αυτούς που τρέχουν στα κόμματα. Ήμαρτον και έλεος. Αυτοσεβασμός δεν υπάρχει να πεις όχι δεν θα κάνω ότι θέλει ο μεγαλομέτοχος? Εγώ προσωπικά είμαι Ολυμπιακός απλά και μόνο γιατί γεννήθηκα στο Πειραιά. Δεν έκατσα ποτέ μου να ασχοληθώ όμως με το αν παίξαμε, με ποιον παίξαμε, αν κερδίσαμε, να κοροιδέψω κανέναν κλπ. Ούτε κάθομαι στην τηλεόραση να το δω πια. Π.χ. χτες είχε αγώνα, εγώ πήγα και ήπια δυό ποτάκια, συνομίλησα με τα γκομενάκια, και πήρα τηλέφωνα από 2. Δηλαδή έπρεπε να κάτσω να δω το ΟΠΙΟ το ΛΑΟΥ?και να φανατιστώ και να πάω να μαλώσω μετά? Υπάρχουν όπως είπανε σημαντικότερα πράγματα στη ζωή και πρέπει να κοιτάμε να περνάμε καλά. Θες να κάτσεις μέσα;Δες τον αγώνα να περάσει η ώρα σου και μετά κλείσε την τηλεόραση και γύρα πλευρό.Αλλά συμφωνώ. Δεν υπάρχει παιδεία.Είμαι δάσκαλος σε σχολείο στην επαρχία, και όχι σε κανένα κολωχώρι.Στο Γύθειο είμαι, και δυστυχώς είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει παιδεία. Όταν άκουσα κιόλας παιδί Γ' Δημοτικού να λέει σε άλλο "Θα σας ξεσκίσουμε ρε αύριο(βάζελος το πιτσιρίκι), δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε, 5 θα σας χώσουμε στην κωλάρα." Όταν μιλάει έτσι και φανατισμένα παιδί 8-9 χρονών τότε τι να πεις....

Καλύτερα να μην σας πω τι έγινε μετά αφού τον άκουσα και τι τιμωρία πήρε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom