You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Nέο στούντιο Λ. Συγγρού 248
Επισκέπτης
Αλλες δινουν αλλες οχι , παντως η κυρια Β..... παντα κερναει πορτοκαλαδιτσα.
η τζενη δινει σιγουρα...Αλλες δινουν αλλες οχι , παντως η κυρια Β..... παντα κερναει πορτοκαλαδιτσα.
αγαπητοι συνμπουρδελιαρηδες το 248 ειναι μετα απο την BMW ?
ψηλα δηλαδη προς αθηνα η προς καλλιθεα μερια ? μηπως ειναι αυτο κοντα στο διογενη στο ρευμα προς αθηνα ?
Επισκέπτης
Και διπλο και τριπλο και οτι ζητησεις αρκει να το πληρωσεις.
Λεσβιακα και οτι θελεις.
Λεσβιακα και οτι θελεις.
Συνάδελφοι....Επειδή η μέρα σήμερα είναι δύσκολη και το στουντιάκι αυτί είναι απέναντι από το γραφείο....Ξέρει κανεις τι παιζει εκέι σήμερα? ή αν υπάρχει κάποιο τηλ για επικοινωνία-ενημέρωση κλπ κλπ κλπ?
Ευχαριστώ συνάδελφοι..
Ευχαριστώ συνάδελφοι..
Συνάδελφοι....Επειδή η μέρα σήμερα είναι δύσκολη και το στουντιάκι αυτί είναι απέναντι από το γραφείο....Ξέρει κανεις τι παιζει εκέι σήμερα? ή αν υπάρχει κάποιο τηλ για επικοινωνία-ενημέρωση κλπ κλπ κλπ?
Ευχαριστώ συνάδελφοι..
Τηλέφωνο μπορεις να βρείς στις αγγελίες, αλλά δεν δίνουν και πολλές πληροφορίες τηλεφωνικώς.
Η κυρία επί της υποδοχής είναι ευγενέστατη. Μιλάμε για πρότυπο ευγένιας.
Αμα πας μην πάρεις με τίποτα τη Κάρμεν...αγγαρεία σκέτη, απαράδεκτη.
Οποια άλλη έχω πάρει από εκει ήταν εξαιρετική...ειδικά Μαρία (Ρουμάνα) και 'Ελενα (Αλβανίδα).
ποσο το κόστολογιο??Σάββατο πήρα την Αλίνα (Ουκρανία)...σώμα μοντέλο, πρόσωπο αδιάφορο ή αριστοκρατικό ανάλογα πώς το βλέπεις,
πολύ καλή συμμετοχή...εμένα που μου αρέσουν οι ψηλές και αδύνατες πέρασα πολύ ωραία.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
oι τιμες ξεκινανε απο 50ευρω μεχρι 120 η παρτουζα.Αν και την τελευταια φορα που πηγα ακουσα την τσατσα να λεει για 150 ευρω.Εγινε αυτο που λεγαμε με το που ειδαν να εχει κινηση το ψευτοστουντιακι ανεβασαν και τις χρεωσειςποσο το κόστολογιο??
70€ έσκασαποσο το κόστολογιο??
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Περασα σημερα απο το εν λογω στουντιομασαζερι,καλοριζικο το ασανσερ κιολας,κι επαιζαν μια ξανθια χοντρη,η Τζενη και μια Βουλγαρα μελαχρινη,μελαμψη(οχι η Καρμεν)που δε συγκρατησα ονομα αλλα ειχε πολυ καλο πατουρι Ξερει καποιος συναγωνιστης κατι γι αυτην?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Περασα σημερα απο το εν λογω στουντιομασαζερι,καλοριζικο το ασανσερ κιολας,κι επαιζαν μια ξανθια χοντρη,η Τζενη και μια Βουλγαρα μελαχρινη,μελαμψη(οχι η Καρμεν)που δε συγκρατησα ονομα αλλα ειχε πολυ καλο πατουρι Ξερει καποιος συναγωνιστης κατι γι αυτην?
φιλε δεν την ξέρω,
αυτό που ξέρω είναι οτι εκει το δίνουν τον πάτο τους, οπότε ορματε για κουλόυρι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 508
- Εμφανίσεις