Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Nέο στούντιο Λ. Συγγρού 248

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή κοίταξα τις σελίδες προς τα πίσω, παρακαλώ μία επεξήγηση για το που ακριβώς είναι (άνοδο ή κάθοδο), που μπαίνεις, τι κουδούνι χτυπάς, σε ποιόν όροφο πας κλπ... και τα ακριβή ωράρια. Eυχαριστώ εκ των προτέρων

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπόν επειδή κοίταξα τις σελίδες προς τα πίσω, παρακαλώ μία επεξήγηση για το που ακριβώς είναι (άνοδο ή κάθοδο), που μπαίνεις, τι κουδούνι χτυπάς, σε ποιόν όροφο πας κλπ... και τα ακριβή ωράρια. Eυχαριστώ εκ των προτέρων
ειναι συγγρου 248 στο ρευμα της καθοδου οπως πας για παραλια....μπαινεις απο την δεξια εισοδο της πολυκατοικιας ,η πορτα ειναι μονιμως ανοιχτη,(δεν γραφει κατι δικριτικο)πας κατευθειαν στον 4ο οροφο εχει απεξω το ονομα μιας εταιριας,χτυπας το κουδουνι που ειναι δεξια στην πορτα(γιατι εχει και ενα αριστερα που δεν δουλευει...)
και περνας.....δεν υπαρχει αλλη πορτα στον 4ο οροφο δεν υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
α και νομιζω οτι κλεινει γυρω στις δεκα.....
δηλαδη κατα τις 21.30 το αργοτερο πρεπει να εισαι παρων...
καλυτερα να κλεισεις και ραντεβου αλλα δεν εχω προχειρο το τηλ.
ας το στειλει καποιος....

Επισκέπτης
ειναι συγγρου 248 στο ρευμα της καθοδου οπως πας για παραλια....μπαινεις απο την δεξια εισοδο της πολυκατοικιας ,η πορτα ειναι μονιμως ανοιχτη,(δεν γραφει κατι δικριτικο)πας κατευθειαν στον 4ο οροφο εχει απεξω το ονομα μιας εταιριας,χτυπας το κουδουνι που ειναι δεξια στην πορτα(γιατι εχει και ενα αριστερα που δεν δουλευει...)
και περνας.....δεν υπαρχει αλλη πορτα στον 4ο οροφο δεν υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις!!!!

ευχαριστώ, respect

Επισκέπτης
Δεν χάνεται ο παππούς, τα μυρίζει τα μουνάκια

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μπραβο ρε μαγκες! αυτο θα πει γρηγορη και εγκυρη ενημερωση
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Aνταπόκριση : Tο στουντιάκι είναι πολύ καλού επιπέδου σέρβις. Oι κοπέλλες, (όταν πήγα εγώ ήταν μία μελαχρινούλα πληθωρική που εγώ προσωπικά τρελλάθηκα και μία ξανθιά κανονική, ονόματα δεν συγκράτησα...) είναι σούπερ φιλικές και επειδή πήρα και τις 2 μαζί μπορώ να σας πω ότι πέρασα πολύ καλά. 120 με 140 ευρώ χωρίς πρωκτικό, ακάποτο στοματικό ( πρώτη φορά μου έγλυφαν το καυλί 2 γλωσσίτσες... ) και νομίζω αξίζει πάρα πολύ αν σκεφτείς ότι αλλού θέλουν 100 για ακάποτο στοματικό από 1 κοπέλλα...  Aνοίγουν 11 και κλείνουν 21:30.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Για μενα BEST VALUE FOR MONEY το συγκεκριμενο στουντιομασαζερι.Καταλαβαινω πως 120 ευρω για τους περισσοτερους απο εμας ειναι μεγαλο ζορι αλλα για μια φορα το προτεινω ανεπιφυλακτα.Αληθινο λεσβιακο οι γκομενες,οχι στυλ Παιωνιου,με τα strapon τους με τα γλωσσοφιλα τους με το γλειψιμο τους και με δυο στοματα να γλειφουν το καυλι σου ρε αδερφε!Δε θα ερθουν Χριστουγεννα να παρω το δωρο ρε γαμωτο :headbang: :headbang:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για μενα BEST VALUE FOR MONEY το συγκεκριμενο στουντιομασαζερι.Καταλαβαινω πως 120 ευρω για τους περισσοτερους απο εμας ειναι μεγαλο ζορι αλλα για μια φορα το προτεινω ανεπιφυλακτα.Αληθινο λεσβιακο οι γκομενες,οχι στυλ Παιωνιου,με τα strapon τους με τα γλωσσοφιλα τους με το γλειψιμο τους και με δυο στοματα να γλειφουν το καυλι σου ρε αδερφε!Δε θα ερθουν Χριστουγεννα να παρω το δωρο ρε γαμωτο :headbang: :headbang:
φιλε με βάζεις σε πειρασμό τώρα, οι γκόμενες καλές?

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κολαρακι δινουν και με ποσα?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οταν πηγα ηταν δυο η μια Τσεχα καλο κορμι λεπτη μετριο προσωπο,επιπεδου Φυλης η γκομενα κι η αλλη Ελληνιδα νταρντανουλα με βυζαρες μετρια εκ πρωτης οψεως αλλα στο κρεβατι δυναμιτης!!Γαμουσε η ελληνιδα την Τσεχα με το στραπον κι εγω την Ελληνιδα απο πισω με το καυλον!Απο οτι μου ειπαν παιζει και μια τριτη αλλα μονο οι δυο τους εχουν χημεια και κανουν παπαδες(Θεε μου συνγχωρα με)!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Οταν πηγα ηταν δυο η μια Τσεχα καλο κορμι λεπτη μετριο προσωπο,επιπεδου Φυλης η γκομενα κι η αλλη Ελληνιδα νταρντανουλα με βυζαρες μετρια εκ πρωτης οψεως αλλα στο κρεβατι δυναμιτης!!Γαμουσε η ελληνιδα την Τσεχα με το στραπον κι εγω την Ελληνιδα απο πισω με το καυλον!Απο οτι μου ειπαν παιζει και μια τριτη αλλα μονο οι δυο τους εχουν χημεια και κανουν παπαδες(Θεε μου συνγχωρα με)!!

μπουκοταζ και εδω!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

Αυτό πρέπει να είναι ψιλοπαράνομο το στούντιο, Μπουκοτάζ και σ αυτό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom