Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή κοίταξα τις σελίδες προς τα πίσω, παρακαλώ μία επεξήγηση για το που ακριβώς είναι (άνοδο ή κάθοδο), που μπαίνεις, τι κουδούνι χτυπάς, σε ποιόν όροφο πας κλπ... και τα ακριβή ωράρια. Eυχαριστώ εκ των προτέρων
ειναι συγγρου 248 στο ρευμα της καθοδου οπως πας για παραλια....μπαινεις απο την δεξια εισοδο της πολυκατοικιας ,η πορτα ειναι μονιμως ανοιχτη,(δεν γραφει κατι δικριτικο)πας κατευθειαν στον 4ο οροφο εχει απεξω το ονομα μιας εταιριας,χτυπας το κουδουνι που ειναι δεξια στην πορτα(γιατι εχει και ενα αριστερα που δεν δουλευει...)Λοιπόν επειδή κοίταξα τις σελίδες προς τα πίσω, παρακαλώ μία επεξήγηση για το που ακριβώς είναι (άνοδο ή κάθοδο), που μπαίνεις, τι κουδούνι χτυπάς, σε ποιόν όροφο πας κλπ... και τα ακριβή ωράρια. Eυχαριστώ εκ των προτέρων
ναι....μαγκες ειναι ανοιχτο και το σαββατο το μαγαζι αυτο?
ειναι συγγρου 248 στο ρευμα της καθοδου οπως πας για παραλια....μπαινεις απο την δεξια εισοδο της πολυκατοικιας ,η πορτα ειναι μονιμως ανοιχτη,(δεν γραφει κατι δικριτικο)πας κατευθειαν στον 4ο οροφο εχει απεξω το ονομα μιας εταιριας,χτυπας το κουδουνι που ειναι δεξια στην πορτα(γιατι εχει και ενα αριστερα που δεν δουλευει...)
και περνας.....δεν υπαρχει αλλη πορτα στον 4ο οροφο δεν υπαρχει περιπτωση να μπερδευτεις!!!!
κανονισε να χαθεις και να με επιβεβαιωσεις για αυτα που εγραφα αλλου.....ευχαριστώ, respect
φιλε με βάζεις σε πειρασμό τώρα, οι γκόμενες καλές?Για μενα BEST VALUE FOR MONEY το συγκεκριμενο στουντιομασαζερι.Καταλαβαινω πως 120 ευρω για τους περισσοτερους απο εμας ειναι μεγαλο ζορι αλλα για μια φορα το προτεινω ανεπιφυλακτα.Αληθινο λεσβιακο οι γκομενες,οχι στυλ Παιωνιου,με τα strapon τους με τα γλωσσοφιλα τους με το γλειψιμο τους και με δυο στοματα να γλειφουν το καυλι σου ρε αδερφε!Δε θα ερθουν Χριστουγεννα να παρω το δωρο ρε γαμωτο
Καποιος εχει γραψει οτι πηρε κωλο εγω δεν το ρωτησα θα ανεβαινε το badget και δυστυχως δεν ειμαι πολυμετοχικοςπαιδια κολαρακι δινουν και με ποσα?
Οταν πηγα ηταν δυο η μια Τσεχα καλο κορμι λεπτη μετριο προσωπο,επιπεδου Φυλης η γκομενα κι η αλλη Ελληνιδα νταρντανουλα με βυζαρες μετρια εκ πρωτης οψεως αλλα στο κρεβατι δυναμιτης!!Γαμουσε η ελληνιδα την Τσεχα με το στραπον κι εγω την Ελληνιδα απο πισω με το καυλον!Απο οτι μου ειπαν παιζει και μια τριτη αλλα μονο οι δυο τους εχουν χημεια και κανουν παπαδες(Θεε μου συνγχωρα με)!!
Βάσο τί εννοείς?μπουκοταζ και εδω!
Οταν πηγα ηταν δυο η μια Τσεχα καλο κορμι λεπτη μετριο προσωπο,επιπεδου Φυλης η γκομενα κι η αλλη Ελληνιδα νταρντανουλα με βυζαρες μετρια εκ πρωτης οψεως αλλα στο κρεβατι δυναμιτης!!Γαμουσε η ελληνιδα την Τσεχα με το στραπον κι εγω την Ελληνιδα απο πισω με το καυλον!Απο οτι μου ειπαν παιζει και μια τριτη αλλα μονο οι δυο τους εχουν χημεια και κανουν παπαδες(Θεε μου συνγχωρα με)!!
Ποτε μπουκοταζ στα παρανομα ποτεΑυτό πρέπει να είναι ψιλοπαράνομο το στούντιο, Μπουκοτάζ και σ αυτό