Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Nέο στούντιο Λ. Συγγρού 248

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
Και οι από ..."τιμές"... τι start up έχουμε ;

Από 50-60 ευράκια ή από πιο πάνω ξεκινάει το μαλλί ;

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Και ο ιδιοκτητης να ανοιξε το θεμα δεν βλεπω που υπαρχει προβλημα.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Παίζουν όμως οι 2 γκόμενες μεταξύ τους ή απλά τις έχεις και τις 2 στο δωμάτιο και γαμάς πότε τη μια πότε την άλλη ;

Και πείτε επιτέλους ! Είναι σε όροφο ; χτυπάμε κουδούνι ; αν ναι τι λέει το κουδούνι ! Αν δεν μπορείται να το γράψεται εδώ κάντε ένα pm !

Ty

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
2 οροφοs  καλητεχνικο γραφειο.
συγγρου 245.

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγγεs αυτο το site πηστευω εχη γηνι για ενημερωση,οχι για να πεταη οκαθ την παπαριατου,οταν γνωρηζεται κατι ενημερονουμαι και τουσ αλλουs  σηναγωνηστεs.
      xronia polla.

Επισκέπτης
αδεργια μου ,,,αλητες,,,πουλιαααα!γεια σας!!!!!!!αν και λογω φοροτυ εργασιας δυσκολευομαι να βρω χρονο τελευταια για να μπαινω στο σαιτ χθες το απογευμα βρηκα λιγο χρονο και περασα απο το "καλλιτεχνικο γραφειο".Μπαινω μεσα και η τσατσα μου λεει να περιμενω λιγο να δω τις κοπελες και μολις εμφανιζονται οι 2 κοπελες απογοητευτηκα τοσο πολυ που μου ηρθε να κλαψω!Σηκωνομαι να φυγω και η τσατσα τσαντισμενη με ρωτουσε συνεχεια......γιατι?γιατι?δεν μπαινω και της λεω" με τετοια μπαζα τί το ανοιξες?" :headbang:

μα ελεος!ρε γαμω το φελεκι μου μεσα τι μπαζα ειναι αυτα που φερνουνε?και θελουν και 60 ευρω?60 κλωτσιες μπορει........αλλα τί περιμενουμε απο την ελλαδα των μαλακων?μονο μαλακιες και κοροιδιες......ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ  ΡΕΕΕ!Κλειστε τα μπαζα!

Επισκέπτης
Οι κοπελεs αλλαζουν καθε εβδομαδα παντωs απογευματα ειναι η Νανα που ειναι 35 και με φοβερα βυζια τωρα 60 ευρω δεν εχει ωρα οσο κραταs.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, όπως υποσχέθηκα και στον χρήστη aporia, δίνω πληροφορία για ένα νέο στούντιο που ανακάλυψα χτες το απόγευμα...
Διεύθυνση Λ.Συγγρού 245 (ρεύμα ανόδου, 200-300μ μετά το Διογένη)
Όροφος 2ος
Το κουδούνι γράφει 'Καλλιτεχνικό Γραφείο'
Δυνατότητα να κάνεις κι ένα ντουζάκι.
Τιμές από 50 ευρώ, έως 120.
Παίζει και ακάποτο (60€) και αυταρχικό και λεσβιακό.
2 κοπέλες στη βάρδια.

Κέλη, Ελληνοβραζιλιάνα, σιλικόνη Νο3, ξανθιά, ωραίος πάτος ωραίο κορμί. Δύσκολα να ξεχωρίσεις αν είναι γυναίκα ή όχι... Δεν παίρνω και όρκο. Έχω ανοίξει και τόπικ παλαιότερα για το θέμα άλλωστε... Πολύ ωραίο μουνί πάντως.

Νανά, Ελληνογερμανίδα, σιλικόνη (φρέσκια και πονάει) Νο5 μαυρομάλλα, λίγα παραπάνω κιλάκια. Αυτή είναι γυναίκα, σίγουρα.

Παίζει κι άλλη μία Ελληνίδα, δεν την είδα, αλλά είναι πολύ καλό απ' ότι μου είπαν.

Ανοιχτό έως τις 9. Τουλάχιστον προς το παρόν.
Το μαγαζί είναι σχετικά καινούριο και το αναφέρω γιατί υποσχέθηκα στις κοπέλες ότι θα τους κάνω διαφήμιση. Πείτε αν θέλετε, ότι ενημερωθήκατε μέσω internet.
Και πριν βιαστείτε....Όχι δεν παίρνω ποσοστά...

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για λεσβιακο ποσο παει το μαλλι?εχεις κ εσυ συμμετοχη η μονο βλεπεις?

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Δεν πηρα λεσβιακό. Απλά ενημερώνω.
Εννοείται φαντάζομαι ότι θα συμμετέχεις κι εσύ. Αλλίως τι λεσβιακό? Μάλλον θα είναι στα 100-120.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν πηρα λεσβιακό. Απλά ενημερώνω.
Εννοείται φαντάζομαι ότι θα συμμετέχεις κι εσύ. Αλλίως τι λεσβιακό? Μάλλον θα είναι στα 100-120.

καλα....σιγα μην περασουμε απο εκει........δεν παλαβωσαμε τελειως!αμα θελει πες της να βαλει το ακαποτο στα 40 και το κανονικο στα 30!αμα θελει να μας δει.....αλλιως παμε για αλλα!

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλε εσυ πηρες καμια η το διαφημιζεις ετσι για εξαπλωση της πελατειας?

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
μεγαλε εσυ πηρες καμια η το διαφημιζεις ετσι για εξαπλωση της πελατειας?

Πήρα ρε μάγκες, πήρα την Κέλη.
Πολύ βαθύ λαρύγγι. Μου εξαφάνισε την πούτσα όταν με τσιμπούκωνε...
Εγώ την βαθμολογώ με ένα 9άρι. Το 10 θα το έπαιρνε αν ήμουν σίγουρος ότι ήταν γυναίκα.
Από κει και πέρα τι να σας πω...Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα...
Απλά ενημέρωσα, όποιος θέλει δοκιμάζει και μετά καταθέτει κι αυτός την άποψή του.
Και όσο για την 'εξάπλωση της πελατείας'... Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος...Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι λέω :"Το μαγαζί είναι σχετικά καινούριο και το αναφέρω γιατί υποσχέθηκα στις κοπέλες ότι θα τους κάνω διαφήμιση." Ε, η διαφήμιση για εξάπλωση της πελατείας δε γίνεται?

Και ξαναλέω....όχι δεν παίρνω ποσοστά.
Εδώ που τα λέμε...μακάρι να παιρνα....

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Ρε παιδια ξερει κανεις σας τι παιζει στο εν λογω "μαγαζι"? Εχει καλες γκομενες? Τα διαφορα προγραμματα που κανουν αξιζουν τον κοπο? Σαν χωρος τι λεει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom