Δε θα εβαζε εναν "Πεταλωτή" να πατησει μια διάψευση??μηπως ειναι μουφα η ειδηση οτι εμφανιστηκε σε αυτο το μαγαζι η κ.Βετα
Δε ρωτησες μια και πηγες??
Δε θα εβαζε εναν "Πεταλωτή" να πατησει μια διάψευση??μηπως ειναι μουφα η ειδηση οτι εμφανιστηκε σε αυτο το μαγαζι η κ.Βετα
Δε ρωτησες μια και πηγες??
τι σημαινει ξαναγυρισε στην πιατσα?....εννοεις οτι την πηδας?...γιατι μαλλον, μονο αυτο ενδιαφερει εδω μεσα...τα υπολοιπα....''KLEINEI 10 KAI STIN PORTA EINAI I KYRIA BETA APO TO K48'' σημερα διαβασα αυτο στο pm και οπως καταλαμβαινεται
η μεγιστη κ.Βετα ξαναγυρισε στιν πιατσα , αυριο θα γινει επισκεψει και θα ενημερωσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρωτησα , αλλα η απαντησει τις κορασιδας ηταν ενα μεγαλο χαμογελο
Ετσι το λένε στο Ελμπασάν, εσένα τι σε χαλάει??
τσαμπα δε λες τιποτα. Την εχει δει σταρ του πανιουΡε καλοπαιδα , αυτη την σαντρα την εχει παρει κανενας ?ειχα δει εκεινη την τσοντα ( αγροτισα μονη ψαχνει ) και σκεφτομαι να την τιμησω
λεει τιποτα η τσαμπα θα παει η κοπανα απο το γραφειο ?
Ετσι το λένε στο Ελμπασάν, εσένα τι σε χαλάει??
Ρε καλοπαιδα , αυτη την σαντρα την εχει παρει κανενας ?ειχα δει εκεινη την τσοντα ( αγροτισα μονη ψαχνει ) και σκεφτομαι να την τιμησω
Ρε καλοπαιδα , αυτη την σαντρα την εχει παρει κανενας ?ειχα δει εκεινη την τσοντα ( αγροτισα μονη ψαχνει ) και σκεφτομαι να την τιμησω
Φιλαράκι <χωρίς παρεξήγηση>,θα σου δώσω μια συμβούλη για να μην την πατήσεις:Εγώ κάθε φορά που βλέπω ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ της Βίκυς φοράω εκ των προτέρων Pampers για να μην από το γέλιο ή για να μην απάνω μου,στην χειρότερη των περιπτώσεων"παίζει" να χέστηκα και πάνω μου απο το γέλιο που έριξα!!!!!
μια χαρα ευγενικη ειναι η κοπελα ρε παιδια με πολλα λογια προσπαθη να γινη αρεστη(2 επισκεψεις στο μαγαζι)εχεισ κολλημα με την Βικυ΄
μια χαρα ευγενικη ειναι η κοπελα ρε παιδια με πολλα λογια προσπαθη να γινη αρεστη(2 επισκεψεις στο μαγαζι)
....no 318 .Eχει ανοίξει σχετικώς ο pathos απο 5/4/2010.Beauty Star Μασατζιδικο επι της Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ......Οποιος ξερει αριθμο ας μας πει....Και να κανει και καμια κριτικη......