Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.617
Πόντοι
46.232

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
το μαγαζί είναι κάπου στην Καλιθέα. οι μισές από εκεί έχουν θητεύσει χρόνια στη Φυλής.. η ξανθιά γιαγιά μάλιστα είχε βγει και στην Τατιάνα και κλαιγόταν πως έγινε πουτάνα για το παιδί της... χάλια μαύρα..

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
αναφέρομαι στο λινκ του φίλου και όχι στο Συγγρού 318 .. σόρι για το μπέρδεμα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το μαγαζί είναι κάπου στην Καλιθέα. οι μισές από εκεί έχουν θητεύσει χρόνια στη Φυλής.. η ξανθιά γιαγιά μάλιστα είχε βγει και στην Τατιάνα και κλαιγόταν πως έγινε πουτάνα για το παιδί της... χάλια μαύρα..
Aν ειναι να πηδηξουμε διασημη........αλλαζει το πραγμα :grin: :grin: :grin: :grin:

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
επισκεψη σημερα στο beauty star
ανεβηκα αλλα δεν ψωνισα
μιλησα με την βικυ (τσατσα) αρχισε να μου λεει θεσ ποτακι ,ειπα οχι, χαλαρωσε κλπ...
τις λεω δεν με ενδιαφερουν μασαζ και μαλακιες θελω μια ωρα με πρωκτικο
μου λεει κανουν 3 να στις στειλω, οι δυο ηταν παλτα 3 κατηγοριας αρα ξεγραφονται
η τριτη ηταν μια ρουμανα (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, 165, μικρο βυζι , αδυνατουλα, καστανη) που δεν μιλαει καλα ελληνικα , τισ λεω κανεις πρωκτικο; ναι, κανεις ελευθερο στοματικο; ναι, τελειωμα στο στομα; ναι.
ωραια λεω θα σου πω
ερχεται η τσατσα . τις ξαναλεω θελω τα παντα, για μια ωρα οσες φορες αντεξω
μου λεει 120€
σαν τιμη εμενα δεν χαλαει, αλλα επειδη 10 λεπτα δεν πατησε ανθρωπος την εκανα για σας ρωτησω
Υστεροφραφο
και οι 3 ηταν ντημενες, η αλεξανδρα δεν εκανε καμια προσπαθεια να με κερδισει, αλλα η τσατσα εκανε τα παντα...
τι λετε γνωμες;;;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μου θυμισες τη διαφημιση του αυτοκινητου που το απορριπτει ο τυπος γιατι του τσαλακωνει τη γραβατα η ζωνη ασφαλειας... μαλλον αφορμη γυρευες για να την πουλεψεις

Αμα σου αρεσε το κορμι, σου εκανε και η τιμη, συμφωνηθηκαν οι υπηρεσιες, η ησυχια σε πειραξε?

Το αντιθετο θα επρεπε. Εκει που βαρανε μυγες, συνηθως δε βιαζονται και προσπαθουν να σε ικανοποιησουν για να ξαναπας. Μαλλον δε θα ψηνοσουνα πολυ για το τεμαχιο...
Αυτα γενικα, χωρις να εχω εμπειρια στο συγκεκριμενο καταστημα

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ορισμένοι  νομίζουν  ότι  αγοράζουν  διαμέρισμα.  Από  την  ώρα  που  διαθέτεις  το  ποσό  και  συμφωνείς  το  πρόγραμμα  που  θέλεις,  προχωράς.  Σε  λίγο θα  πρέπει  να  υπογράφονται  και  συμβόλαια.  Ένα  πήδημα  είναι.  Δεν  έκατσε  καλό,  το  γράφεις  στο  σάϊτ  και  ενημερώνονται  οι  υπόλοιποι.  Οι  οποίοι  ειρήστω  εν  παρόδω  έχουν  στην  καριέρα  τους  αρκετές  φορές  αποτύχει.  Έτσι  αποκτάς  και  την  απαιτούμενη  πείρα  στο  άθλημα. 

cavaliroberto

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη 11-02-2011 γιά πρώτη φορα στο θεραπευτήριο τής Συγγρού 318, ο χώρος άριστος από κάθε άποψη, υπήρχαν 5 αστερια  μέχρι 28 ετών και μια 35 καλονι, οι 4 απο την Ρωσία και η μία απο την Κίνα και μια ελλενο γερμανιδα. Προγράμματα ολοκληρωμένα και χωρίς καθόλου βιασύνη όπως απέδειξε η επίσκεψη.60- 80 - 100 -120€. πολι καλο ............. :tits2:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Επίσκεψη 11-02-2011 γιά πρώτη φορα στο θεραπευτήριο τής Συγγρού 318, ο χώρος άριστος από κάθε άποψη, υπήρχαν 5 αστερια  μέχρι 28 ετών και μια 35 καλονι, οι 4 απο την Ρωσία και η μία απο την Κίνα και μια ελλενο γερμανιδα. Προγράμματα ολοκληρωμένα και χωρίς καθόλου βιασύνη όπως απέδειξε η επίσκεψη.60- 80 - 100 -120€. πολι καλο ............. :tits2:

έχεις κι εσύ το δίκιο σου,....Δύσκολες μέρες,...

Με τέτοιες τιμές και τέτοιες καλόνι-ες, δεν μπορούμε παρά να τρέξουμε !

Εγώ προσωπικά δεν θα τρέξω,....ΘΑ ΚΑΛΠΑΣΩ ! :2funny:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
5 αστερια και μια 35αρα καλλονη...μαλιστα,μαλιστα...εσυ με ποια περασες.....?

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
επισκεψη σημερα στο beauty star
ανεβηκα αλλα δεν ψωνισα
μιλησα με την βικυ (τσατσα) αρχισε να μου λεει θεσ ποτακι ,ειπα οχι, χαλαρωσε κλπ...
τις λεω δεν με ενδιαφερουν μασαζ και μαλακιες θελω μια ωρα με πρωκτικο
μου λεει κανουν 3 να στις στειλω, οι δυο ηταν παλτα 3 κατηγοριας αρα ξεγραφονται
η τριτη ηταν μια ρουμανα (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, 165, μικρο βυζι , αδυνατουλα, καστανη) που δεν μιλαει καλα ελληνικα , τισ λεω κανεις πρωκτικο; ναι, κανεις ελευθερο στοματικο; ναι, τελειωμα στο στομα; ναι.
ωραια λεω θα σου πω
ερχεται η τσατσα . τις ξαναλεω θελω τα παντα, για μια ωρα οσες φορες αντεξω
μου λεει 120€
σαν τιμη εμενα δεν χαλαει, αλλα επειδη 10 λεπτα δεν πατησε ανθρωπος την εκανα για σας ρωτησω
Υστεροφραφο
και οι 3 ηταν ντημενες, η αλεξανδρα δεν εκανε καμια προσπαθεια να με κερδισει, αλλα η τσατσα εκανε τα παντα...
τι λετε γνωμες;;;
πηγαινε ποιο κατω στο σατουρν,εχει κατι καλες προσφορες,παρε κατι,και ασε τις καργιολες να κλαιγονται....

cavaliroberto

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
θα τα ξανα πουμαι σηνδομα..................

Συνημμένα

• BEAUTY STAR 052KKKK.jpg
    BEAUTY STAR 052KKKK.jpg
    307,2 KB · Εμφανίσεις: 29

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
847
Πόντοι
81
Επίσκεψη 11-02-2011 γιά πρώτη φορα στο θεραπευτήριο τής Συγγρού 318, ο χώρος άριστος από κάθε άποψη, υπήρχαν 5 αστερια  μέχρι 28 ετών και μια 35 καλονι, οι 4 απο την Ρωσία και η μία απο την Κίνα και μια ελλενο γερμανιδα. Προγράμματα ολοκληρωμένα και χωρίς καθόλου βιασύνη όπως απέδειξε η επίσκεψη.60- 80 - 100 -120€. πολι καλο ............. :tits2:
Αρχηγε απο 60 εως 120 μου θυμιζει λιγο απο κωτσοβολο  :think: .Αν σου ειναι ευκολο δωσε μας τα φωτα σου δια την διατιμηση  και τι αγοραζουμε .Δηλ πιο λιανα με 60 εβραιους τι με 80 τι και με 120 τι ?
Κανεις που κανεις το promotion καντο σωστα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.617
Πόντοι
46.232
θα τα ξανα πουμαι σηνδομα..................
συγνωμη ρε φιλαρακι αλλα ποια απο της πεντε ειναι η καλλονη......εκτος αν αναφερεσαι σε σαρδελες καλλονης..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: τες πα ο καθενας εχει το προσωπικο του γουστο εγω παντος δυο φορες που εχω περασει δεν ειχε κατι αξιογαμητο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom