n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.617
- Πόντοι
- 46.232
δεν ξερω αν ειναι για παρτουζες αυτο το μαγαζι το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κοπελες ειναι για τα μπαζα.......Γιά αξέχαστες παρτούζες ..
δεν ξερω αν ειναι για παρτουζες αυτο το μαγαζι το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κοπελες ειναι για τα μπαζα.......Γιά αξέχαστες παρτούζες ..
δεν ξερω αν ειναι για παρτουζες αυτο το μαγαζι το μονο σιγουρο ειναι οτι οι κοπελες ειναι για τα μπαζα.......
Παρτουζομπαζα????????
Παρτουζομπαζα????????
Παρτουζομπαζα????????
σωστος αν τις δεις απο κοντα εκανα επισκεψη πριν μια βδομαζα ειναι ακομα χειροτερες......Μπαζοπαρτούζα!
Aν ειναι να πηδηξουμε διασημη........αλλαζει το πραγματο μαγαζί είναι κάπου στην Καλιθέα. οι μισές από εκεί έχουν θητεύσει χρόνια στη Φυλής.. η ξανθιά γιαγιά μάλιστα είχε βγει και στην Τατιάνα και κλαιγόταν πως έγινε πουτάνα για το παιδί της... χάλια μαύρα..
μου θυμισες τη διαφημιση του αυτοκινητου που το απορριπτει ο τυπος γιατι του τσαλακωνει τη γραβατα η ζωνη ασφαλειας... μαλλον αφορμη γυρευες για να την πουλεψειςτι λετε γνωμες;;;
Επίσκεψη 11-02-2011 γιά πρώτη φορα στο θεραπευτήριο τής Συγγρού 318, ο χώρος άριστος από κάθε άποψη, υπήρχαν 5 αστερια μέχρι 28 ετών και μια 35 καλονι, οι 4 απο την Ρωσία και η μία απο την Κίνα και μια ελλενο γερμανιδα. Προγράμματα ολοκληρωμένα και χωρίς καθόλου βιασύνη όπως απέδειξε η επίσκεψη.60- 80 - 100 -120€. πολι καλο .............
5 αστερια και μια 35αρα καλλονη...μαλιστα,μαλιστα...εσυ με ποια περασες.....?Επίσκεψη 11-02-2011 γιά πρώτη φορα στο θεραπευτήριο τής Συγγρού 318, ο χώρος άριστος από κάθε άποψη, υπήρχαν 5 αστερια μέχρι 28 ετών και μια 35 καλονι, οι 4 απο την Ρωσία και η μία απο την Κίνα και μια ελλενο γερμανιδα. Προγράμματα ολοκληρωμένα και χωρίς καθόλου βιασύνη όπως απέδειξε η επίσκεψη.60- 80 - 100 -120€. πολι καλο .............
πηγαινε ποιο κατω στο σατουρν,εχει κατι καλες προσφορες,παρε κατι,και ασε τις καργιολες να κλαιγονται....επισκεψη σημερα στο beauty star
ανεβηκα αλλα δεν ψωνισα
μιλησα με την βικυ (τσατσα) αρχισε να μου λεει θεσ ποτακι ,ειπα οχι, χαλαρωσε κλπ...
τις λεω δεν με ενδιαφερουν μασαζ και μαλακιες θελω μια ωρα με πρωκτικο
μου λεει κανουν 3 να στις στειλω, οι δυο ηταν παλτα 3 κατηγοριας αρα ξεγραφονται
η τριτη ηταν μια ρουμανα (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, 165, μικρο βυζι , αδυνατουλα, καστανη) που δεν μιλαει καλα ελληνικα , τισ λεω κανεις πρωκτικο; ναι, κανεις ελευθερο στοματικο; ναι, τελειωμα στο στομα; ναι.
ωραια λεω θα σου πω
ερχεται η τσατσα . τις ξαναλεω θελω τα παντα, για μια ωρα οσες φορες αντεξω
μου λεει 120€
σαν τιμη εμενα δεν χαλαει, αλλα επειδη 10 λεπτα δεν πατησε ανθρωπος την εκανα για σας ρωτησω
Υστεροφραφο
και οι 3 ηταν ντημενες, η αλεξανδρα δεν εκανε καμια προσπαθεια να με κερδισει, αλλα η τσατσα εκανε τα παντα...
τι λετε γνωμες;;;
Αρχηγε απο 60 εως 120 μου θυμιζει λιγο απο κωτσοβολο .Αν σου ειναι ευκολο δωσε μας τα φωτα σου δια την διατιμηση και τι αγοραζουμε .Δηλ πιο λιανα με 60 εβραιους τι με 80 τι και με 120 τι ?Επίσκεψη 11-02-2011 γιά πρώτη φορα στο θεραπευτήριο τής Συγγρού 318, ο χώρος άριστος από κάθε άποψη, υπήρχαν 5 αστερια μέχρι 28 ετών και μια 35 καλονι, οι 4 απο την Ρωσία και η μία απο την Κίνα και μια ελλενο γερμανιδα. Προγράμματα ολοκληρωμένα και χωρίς καθόλου βιασύνη όπως απέδειξε η επίσκεψη.60- 80 - 100 -120€. πολι καλο .............
συγνωμη ρε φιλαρακι αλλα ποια απο της πεντε ειναι η καλλονη......εκτος αν αναφερεσαι σε σαρδελες καλλονης..... τες πα ο καθενας εχει το προσωπικο του γουστο εγω παντος δυο φορες που εχω περασει δεν ειχε κατι αξιογαμητο....θα τα ξανα πουμαι σηνδομα..................