Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
847
Πόντοι
81
συγνωμη ρε φιλαρακι αλλα ποια απο της πεντε ειναι η καλλονη......εκτος αν αναφερεσαι σε σαρδελες καλλονης..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: τες πα ο καθενας εχει το προσωπικο του γουστο εγω παντος δυο φορες που εχω περασει δεν ειχε κατι αξιογαμητο....
Ητουνε αυτες της φωτογραφιας ή ηταν τιποτις κασσομπρες.

θα τα ξανα πουμαι σηνδομα

σιγα μην εχουμε και οιδημα  :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.617
Πόντοι
46.232
Ητουνε αυτες της φωτογραφιας ή ηταν τιποτις κασσομπρες.

θα τα ξανα πουμαι σηνδομα

σιγα μην εχουμε και οιδημα  :grin:
οι 3 ηταν αλλα κανε ενα ζουμ στη φωτο η δες τες απο κοντα και θα με θυμηθεις.......

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
θα τα ξανα πουμαι σηνδομα..................
  να τα ξαναπουμε.  γιατι οχι ?    την φωτο πρεπει να την ανανεωσετε.    δεν ειναι προσφατη.      στην κατω σειρα, η πρωτη απο τα αριστερα ειναι η φλωρα.  αυτη δεν δουλευει πια εκει.

tarzan22

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη 11-02-2011 γιά πρώτη φορα στο θεραπευτήριο τής Συγγρού 318, ο χώρος άριστος από κάθε άποψη, υπήρχαν 5 αστερια  μέχρι 28 ετών και μια 35 καλονι, οι 4 απο την Ρωσία και η μία απο την Κίνα και μια ελλενο γερμανιδα. Προγράμματα ολοκληρωμένα και χωρίς καθόλου βιασύνη όπως απέδειξε η επίσκεψη.60- 80 - 100 -120€. πολι καλο ............. :tits2:
Ρε συ cavli-roberto μήπως είσαι κοντή , χοντρή, ξανθιά, σε λένε Βίκυ ,γαμιόσουνα πριν κάποια χρόνια & τώρα εννίοτε & που με κανα ΨΩΛΑΡΑ πελάτη που αφήνει καλό μπουρμπούρι ενώ τωρα το'χεις & καλά γυρίσει στο ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΗ?????Γιατί αν εισαι εσύ καλύτερα να περάσω να μου τον γλείψεις καμια ώρα & να αφήσεις το ΠΡΟΜΟ σε κανέναν που ξέρει πως γείνετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
αυτο κλεινει 10.00 ή 9.00 το βραδυ ?
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

λεω να παω να κανω μια καταδρομικη :fuck2: αυριο το βραδυ μετα το τελος της  δουλεια :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αυτο κλεινει 10.00 ή 9.00 το βραδυ ?
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

λεω να παω να κανω μια καταδρομικη :fuck2: αυριο το βραδυ μετα το τελος της  δουλεια :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:
θα σου ελεγα να μην πας τελευταια στιγμη....γιατι η ξεπετα ειναι διαφενομενη.... :think:

cavaliroberto

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω περασα σημερα και περασα τεληα  :lheel: :lheel: :lheel: :pipa2:

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
847
Πόντοι
81
παιδια εγω περασα σημερα και περασα τεληα  :lheel: :lheel: :lheel: :pipa2:
Στο ειπα και την περασμενη φορα , στο ξαναλεω και τωρα .Το κανεις που το κανεις καντο σωστα.
Με 60-80-100-120 τι  :knockinb: ? και για ποση ωρα ,βαλε και μια προσφατη αληθινη φωτο των κοριτσιων και το πραμα θα ρολαρει μονο του

cavaliroberto

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εδο μιλαμε γαι γαμισια οχι αν εχο περασι αριστα σ το σχολιο !!!!!!!!!! ειμαι ιταλοσ σε μπιρασι ........... stronzio

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
Στο ειπα και την περασμενη φορα , στο ξαναλεω και τωρα .Το κανεις που το κανεις καντο σωστα.
Με 60-80-100-120 τι  :knockinb: ? και για ποση ωρα ,βαλε και μια προσφατη αληθινη φωτο των κοριτσιων και το πραμα θα ρολαρει μονο του

:rockon:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
''KLEINEI 10 KAI STIN PORTA EINAI I KYRIA BETA APO TO K48''  σημερα διαβασα αυτο στο pm και οπως καταλαμβαινεται  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

η μεγιστη κ.Βετα  :tits:  ξαναγυρισε στιν πιατσα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  , αυριο θα γινει επισκεψει και θα ενημερωσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mandrilos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
να του μάθουμε και ότι το stronzo δεν γράφεται stronzio!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η μεγιστη κ.Βετα  :tits:  ξαναγυρισε στιν πιατσα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  , αυριο θα γινει επισκεψει και θα ενημερωσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vizouvios , εγω περασα σημερα κατα τις 7.00 αλλα δεν ηταν εκει  :think: , μηπως ειναι μουφα η ειδηση οτι εμφανιστηκε σε αυτο το μαγαζι  η κ.Βετα  :think: , για να τραβηξει κοσμο το μαγαζι , επειδη ξερουν οτι εχει ''πελατεια'' που τιν ακολουθει  :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom