Επίσκεψη σε 3 ιδρύματα της περιοχής, κατάληξη στο Συγγρού 318. Στα συγκεκριμένα ιδρύματα δεν είχα ξαναπάει.
Λοιπόν, υποδοχή από τη σερίφισα Βίκυ. Της εξηγήθηκα από την αρχή ότι έρχομαι από μακριά - από ΒΑ Προάστεια -, ότι δεν τα έχω ξαναεπισκεφθεί και ότι κάνω έρευνα αγοράς για να καταλήξω σε κάποιο. Χαμογελαστή και ευγενική όλη την ώρα, μου περιέγραψε τα προγράμματα και μου παρουσίασε 4 κοπέλες, τις Τίνα, Αλέσια, Μαρίνα και Βέρα.
Αφού έκανα πέρασμα και από θησέως 67 και θησέως 81, όπου δεν μου άρεσαν ούτε οι κοπέλες, ούτε η συμπεριφορά των σερίφισων, όταν τους έκανα εξήγηση σπαθί, επέστρεψα στο Σ318.
Επέλεξα Τίνα. Η κοπελίτσα είναι από Ρουμανία, ξανθιά, 1.68, με γλυκό προσωπάκι, αδύνατο σωματάκι, 1άρι στήθος και κωλαράκι να μην χορταίνεις να το χουφτώνεις. Για τα γούστα μου, άκρως ερωτεύσιμη.
Ντουσάκι μαζί, με πολλές αγκαλιές και γλωσσόφιλα. Πέρασμα στο δωμάτιο, όπου ξεκινήσαμε με κάτι περισσότερο σαν χάδια, παρά μασάζ. Γύρισμα ανάσκελα, με βελτίωση από την πλευρά της Τίνας του χαϊδέματος, που σιγά σιγά έγινε μασάζ. Αυτό σε συνδυασμό με το προσωπάκι της και τα πολύ σέξυ γυαλάκια της, με είχαν κάνει τούρμπο.
Ξανά γλωσσόφιλα και το μωράκι άρχισε να κατεβαίνει χαμηλότερα φιλώντας το στήθος μου, την κοιλιά μου και κατεβαίνοντας προς τα κάτω ένα πολύ καλό ψλυψαρχίδι. Πίπα πολύ καλή με ταυτόχρονο γλύψιμο αρχιδιών. Δεν άντεχα άλλο...φόρεμα λάστιχου, αλλαγή δυο στάσεων με πολύ καλή συμμετοχή - χωρίς ψεύτικα αχ βαχ - και τέλος.
Συνολική παραμονή στο δωμάτιο και το ντούς, λίγο πάνω από ώρα.
Κόστος 80 ευρώ.