Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
Έμαθα ότι άλλαξε όλες σχεδόν τις κοπέλες η Βίκυ! Έχει κανείς καμια πληροφορία για τις καινούργιες? Από τιμές ισχύει ότι το έκανε 60 μέχρι 80 Ευρώ μαξ?
πριν 10 μερες που ειχα παει δεν ειχε καμια καινουργια κοπελα παντος......για κανε καμια καταδρομικη να νας ενημερωσεις.... ;)

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πριν 10 μερες που ειχα παει δεν ειχε καμια καινουργια κοπελα παντος......για κανε καμια καταδρομικη να νας ενημερωσεις.... ;)

Αύριο θα περάσω αν προλάβω, γιατί έχω δουλειά εκεί κοντά και θα ενημερώσω!Μου είπε ότι οι τιμές είναι 60-80 ευρώ, χωρίς να πει τι περιλαμβάνει τι κάθε πακέτο!Η Σάντρα δουλεύει πλέον μόνη της (βρήκα αγγελίες της στο νετ που λέει για χοτελ κλπ) και η Βίκυ μου είπε ότι Τίνα και κάποιες άλλες σταμάτησαν...Τι να πω? Ξενέρωσα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
Αύριο θα περάσω αν προλάβω, γιατί έχω δουλειά εκεί κοντά και θα ενημερώσω!Μου είπε ότι οι τιμές είναι 60-80 ευρώ, χωρίς να πει τι περιλαμβάνει τι κάθε πακέτο!Η Σάντρα δουλεύει πλέον μόνη της (βρήκα αγγελίες της στο νετ που λέει για χοτελ κλπ) και η Βίκυ μου είπε ότι Τίνα και κάποιες άλλες σταμάτησαν...Τι να πω? Ξενέρωσα
ξενερωσες?????????????? εγω αντιθετα αν ειναι αληθεια οτι εφυγε ολη αυτη η μπαζοξεπεταρια απο κει μεσα θα με κανει να ξαναπαω γιατι ειναι ωραιος χωρος με ωραια δωματια....γουστα ειναι αυτα,οσο για την σαντρα........δεν αξιζει εστω ουτε ενα αρνητικο μου σχολιο

Επισκέπτης
ξενερωσες?????????????? εγω αντιθετα αν ειναι αληθεια οτι εφυγε ολη αυτη η μπαζοξεπεταρια απο κει μεσα θα με κανει να ξαναπαω γιατι ειναι ωραιος χωρος με ωραια δωματια....γουστα ειναι αυτα,οσο για την σαντρα........δεν αξιζει εστω ουτε ενα αρνητικο μου σχολιο

επιστροφή στο μετερίζι της ενημέρωσης ;)

Επισκέπτης
υπαρχει ηδη thread για αυτο το μπαζομαγαζο..... :headbang: :headbang:εχω παει 4 φορες και η καλυτερη που παρουσιαστηκε ηταν η σαντρα φαντασου δηλαδη....καταταλλα τα προγραμματα 80 μασαζ μπριζολα 100
με κωλο οποια κανει χαμενος κοπος για μενα το μαγαζι...

έχει κάνενα δύο εμφανίσιμα τεμάχια αλλά είναι έπιπλα...κατα τα λοιπά συμφωνώ μαζί σου :thumbsup:

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

ξενέρωσα γιατί μου είπε ότι έχει αλλάξει κοπέλες πριν 10 μέρες περίπου και την ίδια στιγμή ένας φίλος παραπάνω λέει ότι πήγε από εκεί και ότι είδε τις ίδιες κοπέλες...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πριν κανα διμηνο, εξαιρετικης ομορφιας, με απιστευτα ποδια, αθωο πιπινι ονοματι Τατιανα... ξαναπηγα δεν την βρηκα...
ξερει κανεις που εχει καταληξει?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Επίσκεψη σε 3 ιδρύματα της περιοχής, κατάληξη στο Συγγρού 318. Στα συγκεκριμένα ιδρύματα δεν είχα ξαναπάει.

Λοιπόν, υποδοχή από τη σερίφισα Βίκυ. Της εξηγήθηκα από την αρχή ότι έρχομαι από μακριά - από ΒΑ Προάστεια -, ότι δεν τα έχω ξαναεπισκεφθεί και ότι κάνω έρευνα αγοράς για να καταλήξω σε κάποιο. Χαμογελαστή και ευγενική όλη την ώρα, μου περιέγραψε τα προγράμματα και μου παρουσίασε 4 κοπέλες, τις Τίνα, Αλέσια, Μαρίνα και Βέρα.

Αφού έκανα πέρασμα και από θησέως 67 και θησέως 81, όπου δεν μου άρεσαν ούτε οι κοπέλες, ούτε η συμπεριφορά των σερίφισων, όταν τους έκανα εξήγηση σπαθί, επέστρεψα στο Σ318.

Επέλεξα Τίνα. Η κοπελίτσα είναι από Ρουμανία, ξανθιά, 1.68, με γλυκό προσωπάκι, αδύνατο σωματάκι, 1άρι στήθος και κωλαράκι να μην χορταίνεις να το χουφτώνεις. Για τα γούστα μου, άκρως ερωτεύσιμη.

Ντουσάκι μαζί, με πολλές αγκαλιές και γλωσσόφιλα. Πέρασμα στο δωμάτιο, όπου ξεκινήσαμε με κάτι περισσότερο σαν χάδια, παρά μασάζ. Γύρισμα ανάσκελα, με βελτίωση από την πλευρά της Τίνας του χαϊδέματος, που σιγά σιγά έγινε μασάζ. Αυτό σε συνδυασμό με το προσωπάκι της και τα πολύ σέξυ γυαλάκια της, με είχαν κάνει τούρμπο.

Ξανά γλωσσόφιλα και το μωράκι άρχισε να κατεβαίνει χαμηλότερα φιλώντας το στήθος μου, την κοιλιά μου και κατεβαίνοντας προς τα κάτω ένα πολύ καλό ψλυψαρχίδι. Πίπα πολύ καλή με ταυτόχρονο γλύψιμο αρχιδιών. Δεν άντεχα άλλο...φόρεμα λάστιχου, αλλαγή δυο στάσεων με πολύ καλή συμμετοχή - χωρίς ψεύτικα αχ βαχ - και τέλος.

Συνολική παραμονή στο δωμάτιο και το ντούς, λίγο πάνω από ώρα.

Κόστος 80 ευρώ.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβω. Αυτή είναι περιγραφή. Να το βλέπουμε όλοι.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μπράβω. Αυτή είναι περιγραφή. Να το βλέπουμε όλοι.

Την ώρα που ήμουν στο δωμάτιο, άλλοι δυο συναγωνιστές πέρασαν σε δωμάτια. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, γι άλλη μια φορά, που είναι όλοι αυτοί και γιατί δεν κάνουν έναν κόπο να ενημερώσουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
Επίσκεψη σε 3 ιδρύματα της περιοχής, κατάληξη στο Συγγρού 318. Στα συγκεκριμένα ιδρύματα δεν είχα ξαναπάει.

Λοιπόν, υποδοχή από τη σερίφισα Βίκυ. Της εξηγήθηκα από την αρχή ότι έρχομαι από μακριά - από ΒΑ Προάστεια -, ότι δεν τα έχω ξαναεπισκεφθεί και ότι κάνω έρευνα αγοράς για να καταλήξω σε κάποιο. Χαμογελαστή και ευγενική όλη την ώρα, μου περιέγραψε τα προγράμματα και μου παρουσίασε 4 κοπέλες, τις Τίνα, Αλέσια, Μαρίνα και Βέρα.

Αφού έκανα πέρασμα και από θησέως 67 και θησέως 81, όπου δεν μου άρεσαν ούτε οι κοπέλες, ούτε η συμπεριφορά των σερίφισων, όταν τους έκανα εξήγηση σπαθί, επέστρεψα στο Σ318.

Επέλεξα Τίνα. Η κοπελίτσα είναι από Ρουμανία, ξανθιά, 1.68, με γλυκό προσωπάκι, αδύνατο σωματάκι, 1άρι στήθος και κωλαράκι να μην χορταίνεις να το χουφτώνεις. Για τα γούστα μου, άκρως ερωτεύσιμη.

Ντουσάκι μαζί, με πολλές αγκαλιές και γλωσσόφιλα. Πέρασμα στο δωμάτιο, όπου ξεκινήσαμε με κάτι περισσότερο σαν χάδια, παρά μασάζ. Γύρισμα ανάσκελα, με βελτίωση από την πλευρά της Τίνας του χαϊδέματος, που σιγά σιγά έγινε μασάζ. Αυτό σε συνδυασμό με το προσωπάκι της και τα πολύ σέξυ γυαλάκια της, με είχαν κάνει τούρμπο.

Ξανά γλωσσόφιλα και το μωράκι άρχισε να κατεβαίνει χαμηλότερα φιλώντας το στήθος μου, την κοιλιά μου και κατεβαίνοντας προς τα κάτω ένα πολύ καλό ψλυψαρχίδι. Πίπα πολύ καλή με ταυτόχρονο γλύψιμο αρχιδιών. Δεν άντεχα άλλο...φόρεμα λάστιχου, αλλαγή δυο στάσεων με πολύ καλή συμμετοχή - χωρίς ψεύτικα αχ βαχ - και τέλος.

Κόστος 80 ευρώ.
80 ευρω...μαλλον αλλαξαν τιμοκαταλογο η τιμολογουν κατα το δοκουν....εμενα για φουλ(χωρις κολω)κ  :pipa1: χωρις σκουφι μου ζηταγαν 100 κ μπροστα....

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
80 ευρω...μαλλον αλλαξαν τιμοκαταλογο η τιμολογουν κατα το δοκουν....εμενα για φουλ(χωρις κολω)κ  :pipa1: χωρις σκουφι μου ζηταγαν 100 κ μπροστα....
Βρισκεις ακρη με την παλαβιαρα τη Βικη?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Κόστος 80 ευρώ.

Ευχαριστούμε dimit31 για την ενημέρωση.  :rockon:
Τα υπόλοιπα τεμάχια τι λέγανε από εμφάνιση ?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ευχαριστούμε dimit31 για την ενημέρωση.  :rockon:
Τα υπόλοιπα τεμάχια τι λέγανε από εμφάνιση ?

Όλες είχαν ωραία σώματα  (από αυτό που πρόλαβα να δω).

Η Αλέσια λίγο μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες αδύνατη και ψηλή, αλλά όχι πολύ όμορφη για τα γούστα μου.

Η Βέρα λίγο πιο τσουπωτή με ωραίο στήθος, μελαχρινή

Η Μαρίνα αδύνατη, με χάλια οδοντοστοιχία, αλλά ωραία μάτια και πρόσωπο το κλασσικό Ρωσικό.

Και η Τίνα, που πήρα εγώ, είχε ένα θέμα με τα δόντια...

Να έχουμε πάντα υπόψη, ότι κάθε εμπειρία, του κάθε συναγωνιστή είναι προσωπική και δε σημαίνει απαραίτητα ότι και η δική μας θα είναι η ίδια. Το ίδιο ισχύει και για το γούστο που έχουμε στις γυναίκες, αυστηρά προσωπικό ;)

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Η Αλέσια λίγο μεγαλύτερη από τις υπόλοιπες αδύνατη και ψηλή, αλλά όχι πολύ όμορφη για τα γούστα μου.

Η Μαρίνα αδύνατη, με χάλια οδοντοστοιχία, αλλά ωραία μάτια και πρόσωπο το κλασσικό Ρωσικό.

Να έχουμε πάντα υπόψη, ότι κάθε εμπειρία, του κάθε συναγωνιστή είναι προσωπική και δε σημαίνει απαραίτητα ότι και η δική μας θα είναι η ίδια. Το ίδιο ισχύει και για το γούστο που έχουμε στις γυναίκες, αυστηρά προσωπικό ;)

Δύσκολο να βρείς Ρουμάνα με ωραία δόντια ! Αλλά αν έχει ωραίο κώλο ...  :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16

απο τοτε που τα ειπαμε,  πηγα να την δω.    τελικα δεν ηταν αυτη που εψαχνα εγω. απλη  συνωνυμια φαινεται.     αυτη η τινα εκτοs απο τα δοντια, εχει και καποιο προβλημα με τα ματακια τηs  ε ?  το ειδεs  η  κοιταζεs  αλλου συνεχεια kai δεν το προσεξεs ?  :2funny:     και αυτη η μαρινα  πολυ  χαλια δοντια ειχε πραγματι ,  αλλα πολυ ψηλο μωρο και ωραιο σωματακι με ενα κολλαρακι μουρλια.    το πιο  ωραιο   βυζακι το ειχε η βερα.    αλεσια δεν ειδα.  

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
  απο τοτε που τα ειπαμε,  πηγα να την δω.    τελικα δεν ηταν αυτη που εψαχνα εγω. απλη  συνωνυμια φαινεται.    αυτη η τινα εκτοs απο τα δοντια, εχει και καποιο προβλημα με τα ματακια τηs  ε ?  το ειδεs  η  κοιταζεs  αλλου συνεχεια kai δεν το προσεξεs ?  :2funny:    και αυτη η μαρινα  πολυ  χαλια δοντια ειχε πραγματι ,  αλλα πολυ ψηλο μωρο και ωραιο σωματακι με ενα κολλαρακι μουρλια.    το πιο  ωραιο  βυζακι το ειχε η βερα.    αλεσια δεν ειδα. 

Ποιά μάτια...είχα μείνει με το σωματάκι της...

αλλά για να σοβαρευτούμε, πράγματι έχει λίγο στραβισμό, μου το είπε, αλλά δεν με χάλασε, γιατί ήταν πολύ γλυκό πλασματάκι. Αισθάνθηκα ότι ήμουν με κάποια φοιτητριούλα που γνώρισα στο Μετρό ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16

αλλά για να σοβαρευτούμε, πράγματι έχει λίγο στραβισμό, μου το είπε, αλλά δεν με χάλασε, γιατί ήταν πολύ γλυκό πλασματάκι.  Αισθάνθηκα ότι ήμουν με κάποια φοιτητριούλα που γνώρισα στο Μετρό ;)
  ok.    αυτο που εχει σημασια, ειναι οτι ευχαριστηθηκεs.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.861
Πόντοι
46.232
      αυτη η τινα εκτοs απο τα δοντια, εχει και καποιο προβλημα με τα ματακια τηs  ε ?  το ειδεs  η  κοιταζεs  αλλου συνεχεια kai δεν το προσεξεs ?   
σιγουρα το ειδε αφου φορουσε κ γυαλακια, ο μυθος λεει οτι συναγωνηστης της ζητησε να χυσει στη μαπα κ τα σκαγια βρικαν στα ματια κ επιδηνωθηκε η κατασταση της τινας........

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

αλλά για να σοβαρευτούμε, πράγματι έχει λίγο στραβισμό, μου το είπε, αλλά δεν με χάλασε, γιατί ήταν πολύ γλυκό πλασματάκι. Αισθάνθηκα ότι ήμουν με κάποια φοιτητριούλα που γνώρισα στο Μετρό ;)

Αυτα ειναι!!! να σου λεει να σου παρω πιπα??? και να γλυφει τον αφαλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom